Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
ruhunuzun sahibi kim?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Felsefe

: ruhunuzun sahibi kim?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ]

+++KoRn+++ 15.07.2008 20:18:07
ya şimdi düşünmek lazım biraz..lafta herşey söylenir tabi ama..gerçekçi olmak lazım biraz Grin
şimdi kalkıpta iki gün sonra ayrılacağınız sevgilinize vermezsiniz heralde ruhunuzu..ya da çoook eski bir can dostunuza falan.... Roll Eyes

+++KoRn+++ 15.07.2008 20:44:02
ya şimdi düşünmek lazım biraz..lafta herşey söylenir tabi ama..gerçekçi olmak lazım biraz Grin
şimdi kalkıpta iki gün sonra ayrılacağınız sevgilinize vermezsiniz heralde ruhunuzu..ya da çoook eski bir can dostunuza falan.... Roll Eyes

hayır ben mor ve ötesi'ne veririm Grin Grin
eminim onlara da veremezdin/veremezdik... Roll Eyes

k_u_r_T 18.07.2008 13:13:00
Allah
aynı şeyi yazacaktım zaten başka hiç bir varlık olamaz.
KESİNLİKLE

carpe dıem 18.07.2008 16:23:36
 Bana bu ruhu veren ve alacak olan tek bir VARLIK varken,Ruhumun sahibi bu kadar açık belirginken farklı bir insanı yada bir varlığı zikretmek mümkün mü?? Ruhumun sahibi tek ve bir olan RABBİM'dir...=)

öyq 18.07.2008 16:29:14
Harun Abi'nin de dediği gibi: aranıyor sahibi ruhumun..  Grin 

E.Ü 18.07.2008 20:40:11
Bana bu ruhu veren ve alacak olan tek bir VARLIK varken,Ruhumun sahibi bu kadar açık belirginken farklı bir insanı yada bir varlığı zikretmek mümkün mü?? Ruhumun sahibi tek ve bir olan RABBİM'dir...=)

szn_mor 18.07.2008 20:45:20
ee tabikide oo zaten en başta olan tek varlık

Mısra__Lost 18.07.2008 20:56:22

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468