|
||
ya şimdi düşünmek lazım biraz..lafta herşey söylenir tabi ama..gerçekçi olmak lazım biraz ![]() şimdi kalkıpta iki gün sonra ayrılacağınız sevgilinize vermezsiniz heralde ruhunuzu..ya da çoook eski bir can dostunuza falan....
|
||
|
||
ya şimdi düşünmek lazım biraz..lafta herşey söylenir tabi ama..gerçekçi olmak lazım biraz ![]() şimdi kalkıpta iki gün sonra ayrılacağınız sevgilinize vermezsiniz heralde ruhunuzu..ya da çoook eski bir can dostunuza falan.... ![]() hayır ben mor ve ötesi'ne veririm ![]()
|
||
|
||
Allah aynı şeyi yazacaktım zaten başka hiç bir varlık olamaz. |
||
|
||
| Bana bu ruhu veren ve alacak olan tek bir VARLIK varken,Ruhumun sahibi bu kadar açık belirginken farklı bir insanı yada bir varlığı zikretmek mümkün mü?? Ruhumun sahibi tek ve bir olan RABBİM'dir...=) | ||
|
||
Harun Abi'nin de dediği gibi: aranıyor sahibi ruhumun..
|
||
|
||
Bana bu ruhu veren ve alacak olan tek bir VARLIK varken,Ruhumun sahibi bu kadar açık belirginken farklı bir insanı yada bir varlığı zikretmek mümkün mü?? Ruhumun sahibi tek ve bir olan RABBİM'dir...=)
|
||
|
||
Bana bu ruhu veren ve alacak olan tek bir VARLIK varken,Ruhumun sahibi bu kadar açık belirginken farklı bir insanı yada bir varlığı zikretmek mümkün mü?? Ruhumun sahibi tek ve bir olan RABBİM'dir...=) |
||
|
||
Bana bu ruhu veren ve alacak olan tek bir VARLIK varken,Ruhumun sahibi bu kadar açık belirginken farklı bir insanı yada bir varlığı zikretmek mümkün mü?? Ruhumun sahibi tek ve bir olan RABBİM'dir...=) |
||