|
||
i ler y oluyor ya bazı yerlerde, ilk gördüğüm de hııı demiştim sonra hee evet dedim ![]() |
||
|
||
| http://www.facebook.com/video/video.php?v=13475579454 buyrun bir link benden direk tıkla ve izle |
||
|
||
sahne acaba provalardaki gibimi olcak
|
||
|
||
sahne acaba provalardaki gibimi olcak bence olmasın...
![]() |
||
|
||
sahne acaba provalardaki gibimi olcak bence olmasın...![]() niye ........
|
||
|
||
| bir röportajlarında hokkabazları sahnede kullanıcaklarını söylemişlerdi ama hadi hayırlısı | ||
|
||
konserlerde daha coşturuyolar ama bu videoda sadece harunu gösteriyor, provanın büyük kısmı boyunca.Harun u bıraksınlar, kafasına göre takılsın
|
||
|
||
Geçen prova bunun yanında baya bi' sönük kaldı galiba ![]() Başlangıç çok güzel olmuş, kamera sürekli Harun abide olmasa daha iyi olabilirmiş ama olsun (: |
||
|
||
çok güzel ama eurovision gecesi daha iyi olacağından eminim bizimle gurur duyuyorum
|
||
|
||
Geçen prova bunun yanında baya bi' sönük kaldı galiba ![]() Başlangıç çok güzel olmuş, kamera sürekli Harun abide olmasa daha iyi olabilirmiş ama olsun (: kameranin görüntüleri değişiyor.... |
||
|
||
kameranin görüntüleri değişiyor.... Biliyorum, prova için dedim zaten
|
||
|
||
Başlangıca bayıldım diyebilirim ![]() Kerem'le Burak coşmuş zaten ![]() Özellikle Harun'un hareketleri süper
|
||
|
||
kameranin görüntüleri değişiyor.... Biliyorum, prova için dedim zaten ![]() prova o kadar önemli değil zaten...herşey değişiyor finalde.... |
||
|
||
| Videoyu siteye ekleseniz olur mu?Ben hala izleyemedim de. | ||
|
||
ya harika olmuş her gçen provada daha iyi oluyolar eminim finalde müthiş olacaklar ![]() özellikle sonunda Kerem Kabadayı'nın ayağa kalkması süper olmuş yine Kerem Özyeğen döktürmüş
|
||