|
||
Videoyu siteye ekleseniz olur mu?Ben hala izleyemedim de. tıkla izle http://www.facebook.com/video/video.php?v=13475579454
|
||
|
||
önceki provaya görte daha iyi.özelliklede sarkıya giriş ve sona doğru kopmaları zıpır zpır çok güzel.hele harunnun sesine dicek biş yok.git gide daha güzel olacak.eurovision gecesi fırtına gibi esecekler.
|
||
|
||
Birinci provaya göre çok daha iyi olmuş,video için teşekkürler
|
||
|
||
oh be sonunda izleyebildim. bu prova daha da muhteşem olmuş.sonda hepsi birden zıplıyorlar falan çok güzel ya. altta evet dely yazıyor. heyecan artıyor...
|
||
|
||
çok çok güzeldi,yardımların için teşekkürler BİRGÜL... ![]() neydi o harun'un havası öyle...
|
||
|
||
harbiden ya Harun'un sesi biraz kalın çıkmış ..ama Harun'u Deli de bir de burada çok oyuncu havasına bürünmüş gördüm ..eller falan yanlara doğru açılıyor ..herkes akıllı bir ben deliii derken eller ''hadi gelin'' gibisinden ![]() ayy nasıl kopmuşlar ya sonunda..Burak,Kerem falan bu arada Birgül çok sağol
|
||
|
||
cok güzel bence insallah ilk bese gireriz sonuna dogru cok güzel,nasil zipliyorlar
|
||
|
||
00:32'de Kerem Kabadayi sol elinde ki bageti düsürüyor, ama hic caktirmadan olayi hallediyor.. ![]() Güzel olucak, güzel..
|
||
|
||
caansuu ' ya çok teşekkür ederim izledim çok güzel bence umarım yarışma da iyi geçer
|
||
|
||
00:32'de Kerem Kabadayi sol elinde ki bageti düsürüyor, ama hic caktirmadan olayi hallediyor.. ![]() Güzel olucak, güzel.. ![]() evet ben de farkettim bakıyor bagete sonra hemen alıyor .......
|
||
|
||
| İlk başta ve en sonda Kerem'le Burak'ın hareketleri çok hoş..o hareketleri de yaparlar umarım..çok yakışmış çünkü.. | ||
|
||
ilk prova da güzeldi de ses kalitesini iyi ayarlayamamışlar galiba o yüzden bize güzel gelmedi. ikincisi birincisine göre baya iyiydi tabi. bi de son nakaratın başında o adını-bilmediğim-şeylerin patlatılması güzel olmuş : ) . kerem le burak çok güzeldi. kerem iyi zıpladı. keremk da oturarak yapabileceği en iyi performansı gösterdi . harun un davranışları da iyiydi. genel olarak, izleyicileri eğlendirmek için onların emrine amade bir şarkıcı grubu yerine izleyicileri kendinin emrine amade bırakan bi duruşları vardı. ve işte bu orda morveötesi'ne özel bişey olucak.
|
||
|
||
| Ya sayfa açılıyor.Mail ve şifre istiyor.Onu ne yapacağız? | ||
|
||
| tek kelimeyle HARUKA | ||
|
||
sitede izleyemeyen bi ben kaldım galiba
|