|
||
sitede izleyemeyen bi ben kaldım galiba http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/ae0cda1a08feea4236422ff57d3c23ddaf06b5ee92e8c76b21dbb2c2ed27ec5a1cb093c10288c52015276 ![]() bir de buradan dene.
|
||
|
||
hele şükür sonunda izleyebildim..başlangıç cidden çok güzel olmuş Burak'la Kerem'in yer değiştirmesi çok güzel olmuş eski provaya göre çok iyi Kerem özyeğen sonda coşmuş zaten sonlarda
|
||
|
||
| baget maget birşey görmedim ama başlangıçtaki Kerem Burak ve Harun'un dönüş sahnesi HARUKA | ||
|
||
| Evet.Tam anlamıyla provada olsa süper olmuş. | ||
|
||
ilk provadansa çok çok daha formdalar eurovision gecesi yıkıcaklar ortalığı
|
||
|
||
merak ettimde deli videosunda yapılan makyaj ile mi sahne alacaklar
|
||
|
||
trt 1 i açın arkadaşlar ! noldu yaa ben kaçırdım olayı trt 1 de ne vardı
|
||
|
||
| prova görüntüleri vardı ama bitti çoktan... | ||
|
||
bende tesadüfen kanalları gezerken gördüm tanıtım görüntülerini diğer ülkelerin kliplerini gittikleri ülkede neler yapmışlar belgrad ta neler yapıyolarlar onları gösterdiler
|
||
|
||
tühh kaçırdık neyse bir daha çıkarsa izlerim artık
|
||
|
||
| harika görüntülerdi özellikle kerem kabadayı nasıldı öyle muhteşem gördüm onu çok hızlı çalıyordu davullar delirdi valla..görüntüler harikaydı.. | ||
|
||
yaa arkadaşlar ben hala acamadım
|
||
|
||
merak ettimde deli videosunda yapılan makyaj ile mi sahne alacaklar yok öyle çıkmazlar heralde ya.ama belli de olmaz. eğer dedikleri gibi hokkabazlar gelirse yaparlar heralde makyaj ama , yapcaklarını pek sanmam gibi geliyor bana..
![]() |
||
|
||
merak ettimde deli videosunda yapılan makyaj ile mi sahne alacaklar yok öyle çıkmazlar heralde ya.ama belli de olmaz. eğer dedikleri gibi hokkabazlar gelirse yaparlar heralde makyaj ama , yapcaklarını pek sanmam gibi geliyor bana..![]() bence yapsalar cok degisik olur |
||
|
||
Evet değişik olur oldukça, ama biraz düşük bir ihtimal sanki.
|
||