|
||
| yavaş yavaş güzel olmaya başlıyor.. hadi hayırlısı da harun abi biraz daha canlı olsa o kadar güzel olur ki.. | ||
|
||
yavaş yavaş güzel olmaya başlıyor.. hadi hayırlısı da harun abi biraz daha canlı olsa o kadar güzel olur ki.. evet katılıyorum zıplasın hoplasın bişeyler yapsın sonunda bile mikrofonu bırakmıyor ...........
|
||
|
||
Evet değişik olur oldukça, ama biraz düşük bir ihtimal sanki. ![]() evet ,öyle makyajla cikmazlar galiba
|
||
|
||
yavaş yavaş güzel olmaya başlıyor.. hadi hayırlısı da harun abi biraz daha canlı olsa o kadar güzel olur ki.. evet katılıyorum zıplasın hoplasın bişeyler yapsın sonunda bile mikrofonu bırakmıyor ........... |
||
|
||
ben izleyemedm ya
|
||
|
||
bende tesadüfen kanalları gezerken gördüm tanıtım görüntülerini diğer ülkelerin kliplerini gittikleri ülkede neler yapmışlar belgrad ta neler yapıyolarlar onları gösterdileroff ne çok şey kaçırmışım ya siteye koyabilirmisiniz o görüntüleri
|
||
|
||
bende tesadüfen kanalları gezerken gördüm tanıtım görüntülerini diğer ülkelerin kliplerini gittikleri ülkede neler yapmışlar belgrad ta neler yapıyolarlar onları gösterdileroff ne çok şey kaçırmışım ya siteye koyabilirmisiniz o görüntüleri ![]() 1.sayfadan2. provayi izleye bilirsiniz
|
||
|
||
bende tesadüfen kanalları gezerken gördüm tanıtım görüntülerini diğer ülkelerin kliplerini gittikleri ülkede neler yapmışlar belgrad ta neler yapıyolarlar onları gösterdileroff ne çok şey kaçırmışım ya siteye koyabilirmisiniz o görüntüleri ![]() 1.sayfadan2. provayi izleye bilirsiniz ![]() ondan bahsetmiyor sanırım.bugun trt de gösterilen görüntülerden bahsediyor olmalı. |
||
|
||
bende tesadüfen kanalları gezerken gördüm tanıtım görüntülerini diğer ülkelerin kliplerini gittikleri ülkede neler yapmışlar belgrad ta neler yapıyolarlar onları gösterdileroff ne çok şey kaçırmışım ya siteye koyabilirmisiniz o görüntüleri ![]() 1.sayfadan2. provayi izleye bilirsiniz ![]() ondan bahsetmiyor sanırım.bugun trt de gösterilen görüntülerden bahsediyor olmalı. evet evet trtden bahsediyorum anladın sen beni
|
||
|
||
bende tesadüfen kanalları gezerken gördüm tanıtım görüntülerini diğer ülkelerin kliplerini gittikleri ülkede neler yapmışlar belgrad ta neler yapıyolarlar onları gösterdileroff ne çok şey kaçırmışım ya siteye koyabilirmisiniz o görüntüleri ![]() 1.sayfadan2. provayi izleye bilirsiniz ![]() ondan bahsetmiyor sanırım.bugun trt de gösterilen görüntülerden bahsediyor olmalı. evet evet trtden bahsediyorum anladın sen beni ![]() |
||
|
||
Ben bulunca koycam o videoyu hala arıyorum ![]() zaten o konunun başlığı var oraya koyucam videoyu oradan izlersin
|
||
|
||
Ben bulunca koycam o videoyu hala arıyorum süper olur valla pek tv izleyemiyorum çünkü ![]() zaten o konunun başlığı var oraya koyucam videoyu oradan izlersin ![]()
|
||
|
||
Ben bulunca koycam o videoyu hala arıyorum süper olur valla pek tv izleyemiyorum çünkü ![]() zaten o konunun başlığı var oraya koyucam videoyu oradan izlersin ![]() ![]() Bulunca haberdar ederim seni
|
||
|
||
sonunda izleyebildim.çok güzel bence .çok iyi bi dereceyle gelirler inş.sonuna kadar ne olursa olsun yanındayız mvö
|
||
|
||
yaa açılmıyor bu
|
||