|
||
| Yerim sizi yaa..son (3) ... | ||
|
||
şarkının ilk bölümünde kerem kabadayı'yı, sonlara doğruda burak ve kerem ö. beyleri izlemek süper oluyor heyecan yaptım videoyu izleyince. son 3 .... |
||
|
||
hareketlere bak ya... acayip karizma duruyorlar .. cok güzel bir duruslari var... kerem k. da süper arkada... harun abi de süper..TEK KELIME MÜKEMMEL..bu sarki da birinci olmazsa insanliga yuh artik yani..
|
||
|
||
çok güzel olmuş prova çok hareketli olmuş ve özellikle sonda kerem kabadayı'nın yaptığı hareket ayrı bir güzel olmuş
|
||
|
||
ya yazdığınız siteler açılmıyor kafayı yicem nolur bana yardımcı olun
|
||
|
||
ya yazdığınız siteler açılmıyor kafayı yicem nolur bana yardımcı olun http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/6748d8fbc2113e18506a949dee9775b9667b52784343aea00560a42c632d00f2290ddfb69d83289815280![]() link sürekli değişiyor.
|
||
|
||
| www.ktunnel.com adresine giriş yapın. Ardından http://www.youtube.com/watch?v=EJLDvp9qumY linkini oradaki adres yerine girin ve Begin Browsing'i tıklayın. İyi Seyirler... |
||
|
||
çok teşekkür ederim sayenizde 2. provayıda izlemiş oldum çok
|
||
|
||
süper ya.. izledikce izleyesim geliyor..
|
||
|
||
ilkine göre çok yol katedilmiş. gerçekten iyi bir performans olmuş 2. prova.
|
||
|
||
alttan ışıkların çıktığı an çok heycanlı vuhuuuuuuu final de mükemmel olacak
|
||
|
||
| 2 gun kaldı hadı bakalım | ||
|
||
| evet ...harun abi resmen şarkıya kendi yorumunu katmış..... şarkıyı söylerken adeta sesiyle mimik yapabilmek gibi bir şey bu... süper melodiler çıkarmış sesiyle... başlangıçta kerem ve burak abinin hareketleri de çok iyi.. resmen bi rock grubunun yapabileceği en özgün ve rahat bir koreografi olmuş bu seferki... 2.prova daha iyi bence... |
||
|
||
| Evet gerçekten sahne duruşları,hareketler vs... çok iyi olmuş yanlız Harun Abi'nin yaptığı haretler pek tarzı olmadığından biraz havada kalıyor.Neyse çok ufak bir ayrıntı.Ayrıca arka fonda parçanın anlamını herkese anlatabilmek adına güzel bir sinevizyon gösterisi düşünmüştüm ben hep.Keşke öyle birşey de tasarlamış olsalardı.Çok daha etkileyici olurdu kendilerini anlatmak adına.Ama zaten bugüne kadar az çok bunu başarmışlar.Parça,çok çok iyi olduğunu gösteriyor her seferinde... | ||