|
||
Ne kaldı geriye bunca telaştan?.. Avucunuzun içinden kayıveren sular gibi yitip giden yıllar geride ne tortu bırakıyor? Kendinizi bütün kazılmış siperlerinizin dışına koyup, bütün kalkanlarınızı indirdiğinizde, çırılçıplak karşısına geçtiğinizde yaşam aynasında ne görüyorsunuz? Tüketmek için bunca acele ettiğiniz takvim yapraklarına, onca hızla çevirdiğiniz akreplere, yelkovanlara, içine gönüllü daldığınız o insafsız rutin çarkına şöyle bir uzaktan baktığınızda ne hissediyorsunuz? "Ne kadarı benim hayatım.." diye soruyor musunuz; "..Ne kadarını başkaları yaşamış benim yerime..ya da ben başkalarının?.. ""Aynadakinin ne kadarı ben'im ne, kadarı oynadıklarım?.." Can Dündar |
||
|
||
| çok az bir kısmı benim sanırım.. sürekli kendimden çok başkalarını düşünmeye çalıştığım için sanırım boşa yaşıyorum.. yazı mükemmelmiş bu arada.. |
||
|
||
| ""Aynadakinin ne kadarı ben'im ne, kadarı oynadıklarım?.." Can DÜNDAR her zamanki gibi müthiş yazmış saolasın anarsist
|
||
|
||
sen sağol
|
||
|
||
| vay yazı çok güzel ama ben kendim için yaşıyorum herşeyden önce ben geliyorum bencilim ama napayım devir böyle birde ben hayatı hep kendi yerime yaşarım pek düşünmem etrafı çok kötü bir huy olduğunu biliyorum bencilliğin değiştirmek isterdim ama o zamanda başkasının oyuncağı olurum...ondan korkarım!!! son olarak hayat benim şimdilik çoğu sadece!.. |
||
|
||
| güzel yazı bizede gösterdiğin için sağol birde benden farklı düşünen varsa bana söylesin tartışmalar hoşuma gider tartışalım bu konuyu... |
||
|
||
| Canım süpersin =) | ||
|
||
teşekkür ederim arkadaşlar ![]() bu arada mor_deli galiba bende senin gibi düşünüyorum:) |
||
|
||
heytt adamım ya çok seviyorum anlatımı harika "Ne kadarı benim hayatım.." diye soruyor musunuz; "..Ne kadarını başkaları yaşamış benim yerime..ya da ben başkalarının?.. ""Aynadakinin ne kadarı ben'im ne, kadarı oynadıklarım?.." |
||
|
||
| çok güzel bir yazı ya..Çok beyendim.. ""ne kadarı biziz aynadakinin??""......... hayatımızı yöneten şekillendiren gerçekten biz miyiz acaba?? |
||
|
||
arada ben de soruyorum kendime gerçekten de istediğim hayatımı,benim hayatımı yaşıyor muyum diye... sanırım arada elimden kaçsa da hayat,yine de hayatım benim elimde... çok güzel bir yazıymış.
|
||
|
||
| Hayat bizim elimizdedir onun için çabalar,onun için yorulur ve terleriz kendimizden geriye kalan yorgun bir bedendir ama bütün bu uğraşların karşılığını gördüğümüz zaman gerçekten de geriye kalan tüm acıların , yorgunlukların hepsine değer, çok yaratıcı bir yazıymış cidden... | ||
|
||
ben var mıyım onuda bilmiyorum
|
||
|
||
| gerçekten çok güzel bir yazı ya... ""Aynadakinin ne kadarı ben'im ne, kadarı oynadıklarım?.." |
||
|
||
ben var mıyım onuda bilmiyorum yok okadarda ilerlemedim ama bende hiç sormadım kendime hmm ![]()
|
||