|
||
| he heyyyyyyyy dedim ben başka bir konuda zamanda yolculuk imkansız geçmiş zor ama geleceğe gitmek daha zor onu sadece allah bilir |
||
|
||
| İmkansız ama diyelim ki mümkün oldu. O zamanda bu dünyanın sonu olurdu... | ||
|
||
| off çok üzüldüm en büyük hayalim
|
||
|
||
hadi geçmişe döndüler diyelim.. geleceğe de mi gidecekler ?? bence bu zamanda yolculuk zaten saçmadır.. olamayacağı da kanıtlandığına göre artık milletle tartışmama gerek yok
|
||
|
||
geçmişe gitmeyi çook isterdim çünkü 70'li ve 80'li yılları çok merak ediyorum.O yıllarda yaşamak isterdim doğrusu ama napalım
|
||
|
||
| Zamanda Yolculuk tabiki de imkansız. En basitinden az önce yaptığımız bir eylemi geri alabilir miyiz?..elbetteki alamayız..Zaten eğer öyle bir fırsatımız olsaydı yaşamımızdaki her olay bizim lehimize olurdu. | ||
|
||
bence hiç bir şey imkansız değil bilim bu ne yapacağı hiç belli olmaz
|
||
|
||
bende hala oalbileceğine inanıyorum neden olmasın ya atlas deneyi yapılacaktı eğer yapılır ve basarı sağlanrısa galiba bunu deneyecekler diye biliyorum ben... evet ben de öyle biliyorum
|
||
|
||
Vay doğru soylediklerine inandığım bir acıklama yapmışlar.Şaşırdım
|
||
|
||
| zamanı büyük ölçüde geri alamayız. fakat yavaşlatmayı başarabiliriz. einstein'in izafiyet teorisi de bunu kanıtlıyor. eğer ışık hızını kullanabilirlerse zamanı yavaşlatma imkanları var. hatta belki ilerterek zamanda yolculuk yapılabilir. | ||
|
||
ben biliyordum ki zaten olmayacağını ama olsa fena olmazdı..
|
||