|
||
| Kendinizi kötümser hissediyor musunuz ? bir insan neden kötümser olur ? neden kendine açılan bütün kapıları kapatmak ister
|
||
|
||
| Ben söyliyim ben asla kötümser değilimdir..mesela örnek olarak önümüzde sınavlar malum..millet diyo "off ya ben yapamıcam, böyle giderse olmıcak" falan filan.ama ben asla böyle düşünmem mesela..ne gerek var ki böyle düşüncelere..pozitif ol kardeşim.. Bu kötümser insanlardan nefret ederim..her iki laflarından biri "yapamam, edemem" oluyor çünkü..yapamazsan yapma da bana niye gelip umutsuzluk saçıyorsun ki.. |
||
|
||
ben kötumserim valla
|
||
|
||
| hep bu yönümden dolayı eleştirilirim arkadaşlarım,ailem kızarlar ama elimde olan bir şey değil çok kez hayatı akışına bırakmayı iyi düşünmeyi denedim ama sonuçlarında hep olumsuzlukla karşılaştım..kısacası kötümserim. | ||
|
||
Kötümser insanları anlamakta güçlük çekiyorum..!!
|
||
|
||
kendime açılan kapıları kapatmak istemem ama öyle zamanlar oluyor ki kötümser olmamak elde değil. duruma göre değişiyor yani.
|
||
|
||
| Ruh halime gore değişir.Ama bu aralar fazlasıyla kotümsr oldum.Kendime gelmem lazım bir an once... | ||
|
||
| ATALETliyse bu dedikleriniz çok kolay olur | ||
|
||
hem de nasıl
|
||
|
||
Ben söyliyim ben asla kötümser değilimdir..mesela örnek olarak önümüzde sınavlar malum..millet diyo "off ya ben yapamıcam, böyle giderse olmıcak" falan filan.ama ben asla böyle düşünmem mesela..ne gerek var ki böyle düşüncelere..pozitif ol kardeşim.. ben de eskiden böyleydim..Bu kötümser insanlardan nefret ederim..her iki laflarından biri "yapamam, edemem" oluyor çünkü..yapamazsan yapma da bana niye gelip umutsuzluk saçıyorsun ki.. ama nedendir eski halimden eser kalmadı.. bu kesinlikle çoook kötü bişey..
|
||
|
||
Yersiz kötümserlik bana hiç yakışmaz...
|
||
|
||
| Kötümserim.İnsanın kötümser olması kendisine ayrılan yaşam alanına yabancı kalmasından kaynaklanıyor bence.Açıkçası ben kötümser olmaktan çok sıkıldım.Aslında ben herşeyden sıklıyorum. 'Bana ayrılan yaşama alanını protesto ediyorum' durumu söz konusu. |
||
|
||
Ya açıkçası hiçbir zaman kötümser olmadım daha doğrusu olmamaya çalışıyorum.Yani hayatı doya doya yaşamak varken neden kötümser olayım ki... ![]() Hiçbir şey sizden önemli değil.Kötü bir şey olduğunda söylediğim 3 şey vardır: I DON'T CARE!!! ![]() YOU KNOW I'M BEST EVERY TIME!!! ![]() NEVERMİND!!! ![]() Gerçekten bunlar beni oldukça rahatlatır...
|
||
|
||
| bazen kötümser olabiliyor insan gününe baglı | ||
|
||
Yer yer Pesimist olabiliyorum ...
|
||