|
||
morlar saat kaçta çıkıcaklar acaba ..........evet bende bunu merak ediyorum.Cünkü tam vaktinde yani 16.00 civarı orada olamayacağım.Biraz gec kalacağım anlaşılan. |
||
|
||
morlar saat kaçta çıkıcaklar acaba ..........evet bende bunu merak ediyorum.Cünkü tam vaktinde yani 16.00 civarı orada olamayacağım.Biraz gec kalacağım anlaşılan. canım zaten 16:00 kapı açılışı...
|
||
|
||
ehe blue jean'den bilet kazandım
|
||
|
||
Şansa bak ya hadi bakalım güzel fotolar bekliyoruz o zaman
|
||
|
||
şans değil, zamanlama... travisle ilgili soru yayınlandığı anda yapıştırdım cevabı 3. yanıtlayan benmişim
|
||
|
||
Hee anladım ![]() olsun kazanmışsın bir şekilde, önemli olan o ![]() umarım çok eğlenirsin
|
||
|
||
aman tanrim! nasil bir konser bu böyle? bana yine evde oturup her seyi kabullenmek düsüyor sanirim. alistim artik? giden arkadaslara bol eglenceler, ki eminim egleneceklerine. ahh ahh..
|
||
|
||
cidden ben niye uzattım ki... sadece söyleyebilirim; bol bol fotoğrafla döneceğim...
|
||
|
||
Kahretsin,bedava biletim var ama gidemiyorum tarih sebebiyle.Daha fazla kahrolamazdım.Hayatta gitmeyi en çok isteyeceğim konser ve biletim olduğu halde gidemiyorum.Neyse efendim,ağlayıp sızlayıp gelemezsem de gidenlerin video ve fotoğraflarla bizleri gitmiş kadar edeceklerini umuyorum özellikle Travis videoları istiyorum
|
||
|
||
morlar saat kaçta çıkıcaklar acaba ..........evet bende bunu merak ediyorum.Cünkü tam vaktinde yani 16.00 civarı orada olamayacağım.Biraz gec kalacağım anlaşılan. canım zaten 16:00 kapı açılışı... ![]() onu biliyorum da morlar ne zaman cıkıcak.Hani onde başkaları varya
|
||
|
||
ordayım...sadece mor ve ötesi için
|
||
|
||
Morlarımız kaçta çıkıyor acaba bilen biri varsa lütfen söylesin .............
|
||
|
||
| Mor ve ötesinin resmi sitesinde açıklanacaktır konser zamanı yaklaşırken şimdi daha erken ama büyük ihtimalle 8-9 gibi çıkarlar. | ||
|
||
ordayım...sadece mor ve ötesi için ![]() benim gibi düşünen birinin olması ne güzel.... |
||
|
||
ordayım...sadece mor ve ötesi için ![]() benim gibi düşünen birinin olması ne güzel.... evet kimseler benden travis fotoğrafı beklemesin... ![]()
|
||