|
||
ordayım...sadece mor ve ötesi için ![]() benim gibi düşünen birinin olması ne güzel.... sadece siz mi öyle düşünüyorsunuz ben de öyle düşünüyorum .......
|
||
|
||
ben konsere gitmeyi düşünüyorum ama bileti daha almadım bitmişmidir acaba şimdiye kadar
|
||
|
||
ben konsere gitmeyi düşünüyorum ama bileti daha almadım bitmişmidir acaba şimdiye kadar ![]() hayır canım,bittiğini sanmıyorum henüz bende almadım bu hafta alacağım...
|
||
|
||
sağol ya içimi rahatlattın valla :Dben ayın 20sinde almayı düşünüyorum.para fazla olunca anca bu zamana
|
||
|
||
sağol ya içimi rahatlattın valla :Dben ayın 20sinde almayı düşünüyorum.para fazla olunca anca bu zamana ![]() rica ederim canım,ama elimizide çabuk tutmalıyız...
|
||
|
||
tamam
|
||
|
||
öff içim içimi yiyor bu konsere gidemeyeceğim diye. kahrolsun finallerim ![]() travis geliyor ya, ne güzel gider bünyeye birde tek mvö için gidecekseniz başka konserlere gidin arkadaşlar ya bu kadar para tek mvö için fazla bence, birde taş çatlasa bir buçuk saat dururlar(ki hiç sanmıyorum o kadar kalacaklarını).ben gitsem travis için olurdu kesin, her zaman bulunmayacak bir konser (:
|
||
|
||
| Tuğçe haklı.Sırf Mvö için gidilecekse bu para çok fazla. Valla benim bedava bilet var ama büyük ihtimal gidemiyorum.Neyse artık ağlayıp sızlayıp şansımı deneyeceğim. Bu konser gerçekten hayatımın konseri olur çünkü gelen 4 gruptan 3ü taptığım gruplar.Diğerine de az çok kulak aşinalığım var. Travisten bahsediyoruz yaa.Bir daha Travis'i canlı canlı izlemek kısmet olur mu meçhul.Hem de yanında Mvö ile Sakin...
|
||
|
||
dün aldım,bileti almak güzeldi
|
||
|
||
| 200 ytl bile olsa fark etmez benim için herşeye değer morlarım için veririm lafı bile olamaz, KENDİLERİNİ MUHASEBECİMİZ OLARAK İŞE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ... |
||
|
||
ben gnctrkcll indirimini bekliyor olacağım son güne kadar
|
||
|
||
| zaten sırf mor ve ötesi için gidilecek o para biraz fazla gibi | ||
|
||
| Mvö bizim için de herşeye değer ama 20-30 ytl'ye mvö izlemek varken böyle bir para vermek biraz... Bizim bahsettiğimiz o yani.İsterseniz 500 ytl verin ![]() Bu arada Yüxexes Haziran sayısında konserin afişi var.Şahsen gidememek çok oturdu içime,ben de afişi alıp odama astım.İlgilenenlere duyurulur |
||
|
||
rolling stone da veriyor
|
||
|
||
ben gnctrkcll indirimini bekliyor olacağım son güne kadar Evet evet gnctrkcll çok işe yarıyo. Geçen toyotayaris konserine 20 ytl ye gitmiştik.Bu para biraz fazla ama Travis geliyo yani o yüzdendir.
![]() |
||