|
||
ben gnctrkcll indirimini bekliyor olacağım son güne kadar ![]() kesin gecerlimi bu indirim...şifremiz olsa yani.Bide zamanı varmı? aydınlatın beni yav..
|
||
|
||
ben gnctrkcll indirimini bekliyor olacağım son güne kadar ![]() kesin gecerlimi bu indirim...şifremiz olsa yani.Bide zamanı varmı? aydınlatın beni yav.. ![]() |
||
|
||
ben gnctrkcll indirimini bekliyor olacağım son güne kadar ![]() kesin gecerlimi bu indirim...şifremiz olsa yani.Bide zamanı varmı? aydınlatın beni yav.. ![]() Bir de son günü beklersek indirim olur diye biletlerde biterse harika olur ama .......
|
||
|
||
| http://www.binboa.com/html/bm_nedir/index.html | ||
|
||
konserin sponsoruda çok hoş
|
||
|
||
hiç içmedim bedava deneme amaçlı versinler
|
||
|
||
| bu arada travis den önce mor ve ötesi yani: travis mor ve ötesi new model army sakin |
||
|
||
bu arada travis den önce mor ve ötesi yani: travis mor ve ötesi new model army sakin nasıl yani...çıkış saatleri belli oldu mu?
|
||
|
||
Sakin,Morların ön grubu olarak çıkmayacak mı?
|
||
|
||
| saatler belli olmuş: sakin: 19.00 mor ve ötesi: 20.00 travis: 21.30 new model army: 23.30 |
||
|
||
New Model Army niye assolist gibi en son çıkıyor ya? Travis en son çıkmalıydı.Sonuçta bu asıl onların konseri.Keşke Sakin-New Model Army-Mor ve Ötesi-Travis olsaymış. Hem de Sakin 1 saat,Mvö 1,5 saat kalacak sahnede.T ![]() Hele Travis sadece 2 saat mi ya
|
||
|
||
travis en son çıkmıyormu...?Şaşırdım...
|
||
|
||
| bende anlamadım. çok saçma olmuş bu saatler bence. hele cidden travis'i bekliyor herkes ve topu topuna 2 saat, daha fazla olmalıydı kesinlikle. | ||
|
||
| 68 ytl 1.5 saatlik Mor ve ötesi konseri için çok pahalı arkadaşlar. 2 saatlikte Taravis konseri varmış. Çok saçma saatler olmuş ya. | ||
|
||
Evet çok saçma saatler şaşırdım ........
|
||