|
||
| Gnctrkcll'e indirim olmazsa gitmeyeceğim 1.5 saat ve 2 saatcik için mi o kadar para vereceğiz? edit:yok yok gideceğim ben kesin keremöz'e dün verdiğim mektubu sormam lazım
|
||
|
||
sanırım morlarımız İzmir konserinede gidecek olduklarından erken saatte sahne alacaklar....
|
||
|
||
| Buluşma düzenlemeyi düşünüyormusunuz....? | ||
|
||
ben gidicektim ama son anda bir nişan varmış (bütün gün gülmiceme emin olun) ya!!! off!!!!!! bu nasıl bişi? ?
|
||
|
||
ohh siz 8de rahat rahat eglenceniz..bizim gibi gece yarisi olmicak ![]() umarim cok eglenirsiniz
|
||
|
||
buluşma için... ![]() http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,26534.0.html |
||
|
||
ahh en sonunda!!travis-morveötesi buluşması süper yav
|
||
|
||
| Umarım konser sonrası morları görebiliriz.. | ||
|
||
| Ya zaten tek arzum konser sonundada onları gorebilmek. | ||
|
||
Ya zaten tek arzum konser sonundada onları gorebilmek. Her konser sonunda çıkıyolar önemli olan kulisi bulmak ve güvenliği kafalamak Ama hepsi çıkmıyor. Tek tek çıkıyorlar.
|
||
|
||
Ya zaten tek arzum konser sonundada onları gorebilmek. Her konser sonunda çıkıyolar önemli olan kulisi bulmak ve güvenliği kafalamak Ama hepsi çıkmıyor. Tek tek çıkıyorlar.Ama kuruçeşme konserinde çıkmadılar sadece keröz abimiz çıktı o da maçı izlemek için Ama geçen parkorman konserinde ki korumalar izin vermişlerdi kuruçeşme konserindeki koruma gibi gıcık değillerdi ..........
|
||
|
||
Ya zaten tek arzum konser sonundada onları gorebilmek. Her konser sonunda çıkıyolar önemli olan kulisi bulmak ve güvenliği kafalamak Ama hepsi çıkmıyor. Tek tek çıkıyorlar.Ama kuruçeşme konserinde çıkmadılar sadece keröz abimiz çıktı o da maçı izlemek için Ama geçen parkorman konserinde ki korumalar izin vermişlerdi kuruçeşme konserindeki koruma gibi gıcık değillerdi ..........
|
||
|
||
Ya zaten tek arzum konser sonundada onları gorebilmek. Her konser sonunda çıkıyolar önemli olan kulisi bulmak ve güvenliği kafalamak Ama hepsi çıkmıyor. Tek tek çıkıyorlar.Ama kuruçeşme konserinde çıkmadılar sadece keröz abimiz çıktı o da maçı izlemek için Ama geçen parkorman konserinde ki korumalar izin vermişlerdi kuruçeşme konserindeki koruma gibi gıcık değillerdi .......... ![]() evet benim de şimdi haberim oldu ama en başta bizi almadı görevli içeri ............
|
||
|
||
| mordaşlar,kesin olarak geliyorsanız lütfen belirtin... http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,26534.0.html |
||
|
||
| maaalesef ankarada olduğumdan gidemeyeceğim | ||