|
||
aksilikler peşimi bırakmadığı için gelemiyorum kahretsin ya offfffffffff
|
||
|
||
aksilikler peşimi bırakmadığı için gelemiyorum kahretsin ya offfffffffffbak işte bu çok üzücü bir haber...
|
||
|
||
Geleceğim kesindi konsere ama sorun cıktı.Oturdum evde hüngür hüngür ağlıyorum.
|
||
|
||
| Gnctrkcll'e hala indirim yapmadığı için teşekkür ediyorum!! | ||
|
||
Of ya...Gidenler çooooooookkk şanslı.İnşallah ben de gelebilirim -biletler falan tükenmediyse tabi... ![]() Ya İstanbul'a senede bir iki kez geliyorum.Onda da Mor ve Ötesi konseri oluyor, ardından da Travis. Kesinlikle bunu kaçırmamam lazım!!! |
||
|
||
Bileti bugün almayı düşünüyorum umarım bitmemiştir
|
||
|
||
Bileti bugün almayı düşünüyorum umarım bitmemiştir ![]() Bitmemiştir çünkü internetten alabiliyorsun ............
|
||
|
||
Bileti bugün almayı düşünüyorum umarım bitmemiştir ![]() Bitmemiştir çünkü internetten alabiliyorsun ............Elbette internetten alabiliyorsunuz arkadaşlar ![]() gidebilecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler diiyorum (: |
||
|
||
| Acaba yarın konser alanından mı alsam internet falan sakat işler annemler pek sıcak bakmaz internetten bilet almaya ama..Yarına kadar kalmaz diye korkuyorum neyse.. | ||
|
||
Acaba yarın konser alanından mı alsam internet falan sakat işler annemler pek sıcak bakmaz internetten bilet almaya ama..Yarına kadar kalmaz diye korkuyorum neyse.. Biletix olduğu için bişey olmaz ben bütün konser biletlerini internetten alıyorum ...........
|
||
|
||
ö.m kime atayım bilemedim o yüzden buraya yazıyorum. pankart işinde son anda bir aksilik çıktı. tek yapabileceğim A3 boyutunda fotoğraf kağıtlarına birşeyler yazdırmak
|
||
|
||
| ya bu travis konserinde yaş sınırı varmı çok acil örenmem lazım!! :S:S | ||
|
||
ya bu travis konserinde yaş sınırı varmı çok acil örenmem lazım!! :S:S Hayır yok .........
|
||
|
||
yarın bu saatte orda olucam
|
||
|
||
| Arkadaşlar ben gelemiyorum çok üzgünüm :(gelmeyi çok isterdim giden arkadaşlara iyi eğlenceler Sakın fotoğraf çektirmeyi ve çekmeyi unutmayın Ayrıntıları yazarsınız artık
|
||