mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 27 Haziran Travis Konseri - Ön Gruplar New Model Army, Mor ve Ötesi ve Sakin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17

E.Ü 27.06.2008 11:06:24
Ya off son anda aksilik ve gelemiyorum.Hayatta en cok istediğim şey yine olmuyor!!! Tatili kendime haram edicem.

yazgülü gürer 27.06.2008 13:39:39
tanya_1 seni nasıl bulucaz sen pankartı aç görmemiz açısından Grin Grin ............

*Pollyanna 27.06.2008 15:14:58
Sakin'i de unutmayalım he  Grin
Fotoğraf bekliyoruz bol bol (:

yazgülü gürer 27.06.2008 21:50:12
Evet konser bitti arkadaşlar Cheesy Her zaman ki gibi süper bir konserdi Smiley Çok eğlendik fakat en öne geçemedik Angry izin istedik vermediler Angry Harun abi ''İYİ ki Doğdun Harun '' yazan pankartı gördü gözkırptı Cheesy Ama arkadan bağırmaya başladılar indirseniz de bizde izlesek diye Angry sinir oldum Grin konser bitti biz de kulisin yolunu tuttuk her zaman ki gibi Grin kulisin önünde baya bir bekledik ama beklediğimize deydi diyebilirim çünkü içeri girdik Cheesy İçeri girdiğimiz zaman keröz abi kanepede yatıyodu hiçte rahatını bozmadı maşallah Grin Harun abiye hediyelerimizi falan verdik teşekkür etti biraz oturduk kuliste sonra da gözde ve ben evin yolunu tuttuk resimlerim var bolcana koyacağım ama sadece morların var ...........

Bu arada Harun abi saçlarını 3 numaraya vurdurmuş Grin güzel olmuş yüzü gözü açılmış Grin Smiley
     Arzu ablayada çok çok çok teşekkürler Smiley .......

charmed 27.06.2008 21:52:05
travis'i izlemeden mi geldiniz  Shocked   Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ne hediye aldınız ki?

yazgülü gürer 27.06.2008 21:54:37
travis'i izlemeden mi geldiniz  Shocked   Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ne hediye aldınız ki?

Evet travisi'i izlemeden gelmek zorunda kaldık çünkü dönemeyecektim ben Smiley ben kitap aldım ...........

charmed 27.06.2008 21:56:44
taksitle anlatıyorsunuz galiba..
ne kitabı aldınız adı yazarı konusu, diğerleri ne aldı ne yaptınız anlatsanız bi zahmettt

gözdeniz 27.06.2008 22:04:22
Arkadaşlaaarr yettim Cheesy Hemen başlıyorum anlatmaya sizi fazla merakta bırkamadan Cheesy
Saat 19,00 gibi Sakin sahnedeydi ve mükemmel bir performans sergilediler hele solist Onur Kerem Özyeğen'den daha çok zıpladı Grin (Düşünün artık Grin) Tişörtünü falan çıkardı,bir de sigara yaktı.Coştu bizi de coşturdu.19,30 da sakin konseri bitti ve saat 20,00 ya da daha geç Morlar geldi sahneye..İşte bu kısım çok önemli benim için : ))
Hemmen pankartımızı açtık üzerinde "iyi ki doğdun harun morveotesifan.com" yazıyordu.Harun'un hemen gözüne çarptı ve "sizi sizi" dercesine güldü bize Grin Teşekkür etti başıyla pek mutlu olduk Cheesy Konsere bir derdim var ile başladılar,sonra sırayı hatırlamıyorum ama 23,PİS,YARDIM ET,BÜYÜK DÜŞLER,DELİ,cambaz,son deneme,ayıp olmaz mı,serseri,kördüğüm... hatırlamıyorum daha özür dilerim ama 23 ve pis i çalmaları beni acayip sevindirdi (:
Neyse konser bitti biz direk koştuk kulise 6 kişi falandık herhalde Grin O sırada morlar da sağ tarafımızdan gidiyorlardı arada tel vardı ama biz bağırdık çağırdık pankartı gösterip "iyi ki doğdun haruuuun!!" diye bağırdık, Harun da sağolun dedi ve sanırım Kerem Özyeğen de "10 dakikaya gelicez" dedi.Neyse beklerken kapı açıldı baktık Burak birilerinin yanına gitti sanırım akrabalarıydı rahatsız etmedik biz de.O sırada ARZU YURTSEVENi gördük.Pankartımızı gördü gülümsedi bize yanımıza geldi "oo pankart süper" dedi.Ayrıca tanya'nın yaptığı harun resmini gördü ve aynen şöyle dedi :"şu ana kadar gördüğüm fan resimlerinden en güzel çizilmiş resim" dedi.Hakikaten de öyleydi.Yani imkanı olan koysun o resmi buraya Harun'un aynısı..Sonra sakin geldi kulisin oraya ben gitaristlerine "konser süperdi" falan dedim o da eyvallah dedi orada bir espiri oldu laf atıldı ama pek anlayamadım neyse Grin
Sonra Arzu Yurtseven bize "gelin gelin" dedi ve kulise girdik Grin Girdik ama ne giriş sanırım ilk ben daldım, herkes bize bakıyor falan sakin,mor ve ötesi asistanları morlar herkes içerideydi yani fıstık gibi bir ortam Grin O sırada harun tam önümüzdeymiş meğerse hemen elini sıktım "doğumgününz kutlu olsun" dedim teşekkür etti Grin Neyse harunla fotoğraf çekildik falan ben pena hediye ettim Grin;D Fakiriz işte ne yapalım Grin sonra bir baktık kerem öz. kanepede yatıyor Grin harunla muhabbet ettikten sonra (kendisine 20 haziranda keremöze verdiğim mektup ulaştı mı diye sordum,hayır maalesef dedi )gittik keremözün yanına kendisini mektubumu ulaştırmadığı için kınadığımı belirttim Grin O da özür diledi ve kim bilir nerdedir o dedi Grin keremöze şu single'ı sordum eylülde dedi.Sonra da eurovisionla ilgili sorular sordum."abi kalomiranın neyini desteklediniz çok yapmacık ve uyuzdu "dedim kerem öz.e o da "diplomatik ilişkiler" falan dedi onunla ilgiliymiş.Neyse o sırada karşıya bakıyorum mor ve ötesi ekibinden 2 bayan bakıp bakıp gülümsüyoruz birbirimize karşımızda bir masa var üzüm,çerez,bira ne ararsan var Grin O sırada bir baktım harun aynada kendini inceliyor koştum gittim yanına "size söylemem gereken birşey var" dedim.O da "tabii buyrun" dedi.
-Harun bey mor ve ötesi benim için çok özel bir grup,sizin sesiniz insanlığa bir armağan,mor ve ötesi bizlere tanrıdan bir armağan dedim
-Çok teşekkürler dedi harun da Smiley
-Siz de benim için çok özelsiniz doğum gününüz kutlu olsun iyi ki varsınız, ayrıca siz dünyadaki en güzel sese sahipsiniz ve mor ve ötesi dünyadaki en iyi grup siz kimseyi takmayın benim için öylesiniz dedim
-ahh tatlım Cheesy dedi ve bana içten bi şekilde sarıldı sağolsun sonra bir şeyler daha dedim ve önümde eğildi teşekkür maksadıyla (az kalsın birası dökülüyordu)Grin ve de konserlerle ilgili sorular sordum (istanbulda konser var mı vs.), sonra yine iltifatlar ve bana "sağol tatlım görüşürüz" diyerek elimi sıktı.Ben havalarda uçuyordum o sıralarda tabii Grin;D Ayrıca istanbulda konser var mı diye sorduğumda gamze tezan'ı çağırdı ona sordu.O da edirne ya da eskişehirde var sanırım dedi.Harun da bana "gelsene eskişehire kırkpınarda mı ne olacakmış" falan dedi.Sanırım espri gibi birşey oldu anlayamadım ama gamzeyle harun çok güldü anlamasam da eşlik ettim Grin

Sonra maalesef çıkmak zorunda kaldık.Zaten en az bir 20 dakika durduk orada çıkarken yüz kez döndüm baktım şöyle oraya ve bu günü hiç unutamayacağım dedim içimden harun bana göz kırptı ve daha mutlu olamayacağımı anlayarak çıktım kulisten Grin Sonra da balkonda Kerem Özyeğenü gördüm yeniden ona da el sallayıp konser alanını terk ettim Grin Ah ah daha neler yaşandı ama hepsi aklıma gelmiyor geldikçe yazarım ben Cheesy

He ayrıca koltukta keremöz'ün yanında otururken 2 adım önümüzde keremk. vardı.Biz de sanki dünyanın öbür ucundaymış gibi "kereem abiiii" diye bağırdık.Kendisi de kerem özyeğen de çok güldü Grin

Ayrıca şüphesiz en büyük teşekkürü sevgili ARZU YURTSEVEN,GAMZE TEZAN ve mor ve ötesi ekibindeki bayanlar hak ediyor.O 3 bayana sarılıp tek tek öpmek istiyorum.Bana o kadar sıcak davrandılar ki!Bakıp bakıp gülümsediler bana =) sağolsunlar.Bir daha ki konserde gidip öpücem Arzu'yu teşekkür edicem kulise onun sayesinde girdik canım benim Kiss Birtane onlar..Kıymetlerini daha yeni anladım ya, olsun geç olsun güç olmasın (:

Muser* 27.06.2008 22:09:24
Gözdeniz çok kötü kıskanmış bulunmaktayım seni şuan  Grin 23 çalmışlar süper ya

Edda. 27.06.2008 22:11:20
Ohaaa süper yaa.! Keşke gitseydimm yaa  Sad Harun abi süper sempatik bişe yaa  Grin Gözdeniz çok şanslısın be tek yakalamışsın görmüşsün orda hee iyiki  Grin Tatlımmm:D:D:D Süper yaa:D

libre 27.06.2008 22:18:27
of of ne güzel keşke bende orda olsaydım Sadöyle bir anlatmışsınız ki bin kere kızdım kendime gitmediğim için.neyse siz süper eğlenmişsiniz anlaşılan çok çok teşkkürler anlattığınız için Smiley ayrıca fotolarıda bekliyoruz Wink

gözdeniz 27.06.2008 22:22:35
Cheesy
Ben de konsere son anda gitmeye karar verdim.O kadar parayı vermek içimden gelmiyordu ama şimdi 100,200 hatta daha fazla para verebilirim bir mor ve ötesi konser için.Hayatımın en güzel günlerinden biriydi.Gerçekten bunu söylemek zorundayım; gelmeyen çok şey kaçırdı..

çorap 27.06.2008 22:32:43
çok güzelmiş de travis'i izleyemeden dönmek kötü olmuş,ben kahrolurdum şahsen.

gözdeniz 27.06.2008 22:34:24
çok güzelmiş de travis'i izleyemeden dönmek kötü olmuş,ben kahrolurdum şahsen.
Valla mor ve ötesiyle tanıştıktan sonra kimse travisi sallayacak durumda olmuyor Grin Feyyaz dışında.Feyyaz seni kınıyorum Cheesy Cheesy

çorap 27.06.2008 22:45:23
feyyaz aferin,ben feyyazın yerinde olsam aynısını yapardım yine söylüyorum "şahsen" Grin

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17