Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
27 Haziran Travis Konseri - Ön Gruplar New Model Army, Mor ve Ötesi ve Sakin

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 27 Haziran Travis Konseri - Ön Gruplar New Model Army, Mor ve Ötesi ve Sakin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17

rainbow 27.06.2008 22:49:11
teşekkürler yorumlar için kızlar (:
feyyaz en güzelini yapmış bence Grin o konsere gidilip ne olursa olsun travis'i izlemesem bende çıldırırdım, gerçi kulis için yerimden ayrılmazdım bile ben Cheesy her zaman ele geçmeyecek konser travis (: tabi kişiden kişiye göre değişiyor konsere bakış açısı o da başka ayrıntı Smiley

gözdeniz 27.06.2008 22:57:00
rica ederim Grin fotoğraflar yarına şu an inanılmaz yorgunum ve uyumam lazım, yarın bir kaç ayrıntı daha var onları da yazacağım iyi geceler Grin

deborah 27.06.2008 23:10:18
  Bu arada Harun abi saçlarını 3 numaraya vurdurmuş Grin güzel olmuş yüzü gözü açılmış Grin Smiley .......
3 numara nasıl olmuş acaba Grin

valla konseri daha doğrusu kulisi çok güzel anlattınız sağolun arkadaşlar Smiley

tansuuu 27.06.2008 23:20:40
yorumlar icin gercekten cok tesekürler "gözdeniz " gercekten cok sanslisin bende kereme hediye atigimda bana demisti oo kimbilir nerededir o simdi  Cheesy

*Pollyanna 27.06.2008 23:42:50
Anlattıklarınız için çok teşekkürler arkadaşlar (:
Yine şüphesiz süper bir konser olmuş, üstelik Pis'i çalmışlar yav Grin
Bir de unutmadan

Saat 19,00 gibi SAkin sahnedeydi ve mükemmel bir performans sergilediler hele solist Onur Keröz'den daha çok zıpladı Grin (Düşünün artık Grin) Tişörtünü falan çıkardı,bir de sigara yaktı.

Onur keşke şunu yapmasa demekten kendimi alamıyorum.

feyyaz 28.06.2008 00:41:54
itiraf ediyorum burdada mor ve ötesinden sıkıldım barışarock'a kadar görmek istemiyorum Cheesy
zaten onlarda dinleniceklerini söylüyolardı
kulise girdim mor ve ötesi yemişi yedim oda ayrı koltukta rahattı
arada keremle konuşuyolardı orda biraz lafa girdim o kadar öyle
konserden sonra harun bizi eve bırakmalıydı çok ayıp etti Cheesy  Cheesy  Tongue

kaygusuz 28.06.2008 02:14:46
konser güzel geçmişe benziyor fotoğraflarıda bekliyoruz..

feyyaz 28.06.2008 03:03:46
sakin çok sakin Cheesy

tanya_1 28.06.2008 09:02:16
 310 tane fotoğraf çekmişim hangi birini koyayım bilemedim.  Smiley neyse hallederiz bir şekilde...

ilk olarak ben ve arkadaşım gittiğimizde güven abi(bkz: güven erkin erkal) sahnedeydi, kenarda bir yerde kendi sevdiği şarkıları çalıyordu. 3 saat falan kaldı galiba sahnede.  Smiley
bu arada sahne önüne geçmeye çalıştık ama ne başta ne sonda ne pankart açmaya çalışırken bir allahın kulu izin vermedi öne geçmemize. anca 2. sıraya kadar gidebildik. sakin sahneye çıktı 19.00da yarım saat kaldı ama çok güzeldi. ayrıca tam bu sıralarda yani sakin sahnedeyken, bize yer vermemek için direnen kadın ve arkadaşının kulağında irice pamuklar olduğunu farkettim. duymamak isteyip en öne geçmek hoş birşey olsa gerek... sakin indi, pankartı sahneye çıkarlarken açalım dedik, saat 20.00 gibi çıktılar, açtık pankartı, açtık da inat gibi ya yere bakıyorlar ya da en alakasız yere. nasıl olduysa harun gördü aa dedi gülümsedi başıyla bir selam verdi. biz de gördü diye -zaten tutmaya yer olmayan pankartımızı- indirdik. şarkılar çok güzeldi bu arada...  Smiley evden çıkarken aklımdan pis geçiyordu ama söyleyeceklerini hiç sanmıyordum... korumalar çok iyiydi bu arada, 'kulise gideceedik biz' dedik hemen yol verdi. kulisin önüne geldik çok tatlı siyah bir köpek geldi. iddialara göre hiç tatlı değilmiş ve hatta korkunçmuş ama neyse...   Smiley burak sürekli çıktı kulisten akrabaları olduğundan şüphelendiğimiz kişilerle konuştu. yanına gitmedik bölmeyelim diye. arzu abla çıkıp durdu bizimle birşeyler konuştu.
sonra işte kulise davet ettiler. kapının önünde 3 numara saçlarıyla bizi bekliyordu...
onunla selamlaştık, konuştuk. penalarımı serdim önüne seç birini diye, iki yıldır başka yerde görmediğim en güzel penamı aldı, teşekkür ediyorum... keröz yatıyordu.rahatını bozduk azıcık ama neyse... kerözün yattığı koltuğun yanındaki masada travis için imzalanmış albümler duruyordu. bu sıralarda feyyaz kerözün uzandığı koltuğun ucuna oturup çerezlerden otlandı.  :)kerem kabadayı bir koltuğun tepesine dayanmış duruyordu. onunla da konuştuk, simalarımızı unutmadığını ama isimlerimizi unuttuğunu söyledi. barışarockta sahneye çıkacakları kesinmiş bu arada... kuliste çok şey oldu ama hatırlayamadım daha fazla. aslında 6 kişiydik ama çıkarken ayrıldık birbirimizden  bir daha kimseyi bulamadım. sona kalmışım vedalaşayım diye.    travis konserinin bir bölümünde basından olanları ön tarafa alıyorlardı. adam boynumda fotoğraf makinesini görünce birşey sandı, 'buyrun geçin hadi' dedi. teklifini kibarca reddettim ve basından olmadığımı ve hatta bende o basın bilekliğinden bile olmadığını belirttim. sonuç olarak çok sevecenlerdi. konser güzeldi. ben çok eğlendim ve bu günü unutabileceğimi hiç sanmıyorum.

bu arada pankart kimde??  Grin

Edda. 28.06.2008 09:08:47
Tanya ellerine sağlık yazmışsın bunları teşkkürler.. Çok sevindimm kesinlikle çıkıyorlar barışarocka Wuhu  Grin Grin

tanya_1 28.06.2008 09:10:30
şimdi fotoğrafları seçip bazılarını  koyacağım.  Smiley

denis-mvö 28.06.2008 09:21:52
 :'(aaaaaaa şu an yeminle ağlıyorum ankarada da böyle muhteşem duygular yaşamak istiyoruz!not:ben gözdeniz kadar şanslı bir insanoğlu daha görmedim. ::)haruna çok yakışmış 3 numara ;Dne olsa yakışır zaten ;)sarıldı demek :'(içten içten...ben senin yerinde olsaydım 'unutmayın 112' der ve yığılıverirdim oralarda Grin Kiss Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

gözdeniz 28.06.2008 09:52:07
Bu arada pankart kuliste kaldı Grin Grin Umarım orada unutmamışlardır Grin

-MELİS- 28.06.2008 10:03:12
muhteşem bir konserdi harun abinin new model army ile yaptığı düet harikaydı :)zaten o an çok heyecanlanmıştım bir de arkamı dönünce burak abiyi görmem... beni daha çok heyecanlandırmıştı Smiley travis  sahnede süperdi bir ara sahneden indiler kimse bittiğine inanmadı ve bağırmaya başladılar travis tekrar çıktı yanlış hatırlamıyorsam klavyecileri ve daulcuları ellerinde defle çıktılar 5 kişi yanyana geldi ve "flowers in window" şarkısını söylediler solistleri gitar çalmayı bırakınca yanındaki 2 gitarist tek bir gitarı beraber çaldılar sakin sahnede fazla kalmadı solistleri tışörtünü çıkardı ve diğer konserlerinde yaptığı gibi bi sigara yaktı Smiley new model army sahnee çıktı ve konsere gelenlerin %42si new model army dinlemek için kaldı sahnede muhteşemdiler konser bitiminde solist sahneden indi ve havuza atladı birçok hayranı da peşinden gitti Smiley kısacası muhteşem bir konserdi bi de kulise girebilseydim süper olcaktı Smiley

CaNdAn 28.06.2008 10:24:10
cidden çok şanslısınız  Smiley bayağı kıskandım şimdi  Roll Eyes
ama biraz daha fotoğraf koyabilirseniz çok mutlu olurum  Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468