|
||
Bu arada pankart kuliste kaldı Umarım orada unutmamışlardır ![]() ya evet pankart kuliste kaldı inşallah almışlardır ..............
|
||
|
||
| Çok sevindim sizin adınıza!Kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum!Ben senelerden beri Mvö konserine gitme hayaliyle yaşıyorum!Çeşitli sebeplerden dolayı hiç gidemedim Mvö konserine(benden kaynaklanmayan sebepler)Ankara'ya geldiklerinde gerekirse evden kaçacağım! | ||
|
||
| Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim "burada konser sonrası yorumları" konuşuyoruz ancak yaptığınız paylaşımların uslübüne dikkat etmenizi rica ediyorum, yok "Harun Tekinin saçları süperdi,t-shirt i çok güzeldi" tamam iyi bir konser geçirmiş olabilirsiniz ancak tekrar ve tekrar hatırlatıyoruz oradaki grup üyeleri mankenlik değil müzisyenlik kimlikleriyle o amaçla bulunuyor, gidemeyen arkadaşlarımız olabilir ancak burada sitemlerini dile getirmek yerine yorumlarına dikkat etmelerini rica ediyorum, karşılıklı polemiklere gelince bu tür mesajların silineceğini biliyorsunuz giden arkadaşlarım da bunu göz önünde bulundursun lütfen,Başlıktan uygun bir biçimde devam edelim.. | ||
|
||
Arkadaşlar, yazdıklarınızı okudum ve sizin yerinizde olmayı çooook isterdim gerçekten çok şanslısınız size daha ne diyebilirim ki ![]() Yorumlardan gitmiş kadar oldum aslında çok teşekkür ederim ![]() ![]()
|
||
|
||
| dünkü konserle ilgili cnnturk haberi Travis `in ardından sahneye çıkan New Model Army 25 yıllık deneyimiyle sunduğu performans ile hayranlarını büyüledi. Mor ve Ötesi `nin solisti Harun sahnede New Army Army ile düet yaptı. New Model Army `nin solisti Justin konser bitiminde seyircilerinden koşarak kendini Parkorman `ın havuzuna attı. Justin Sullivan `a havuzda Mor ve Ötesi `nden Burak Güven eşlik etti. *alıntıdır. |
||
|
||
dünkü konserle ilgili cnnturk haberi Travis `in ardından sahneye çıkan New Model Army 25 yıllık deneyimiyle sunduğu performans ile hayranlarını büyüledi. Mor ve Ötesi `nin solisti Harun sahnede New Army Army ile düet yaptı. New Model Army `nin solisti Justin konser bitiminde seyircilerinden koşarak kendini Parkorman `ın havuzuna attı. Justin Sullivan `a havuzda Mor ve Ötesi `nden Burak Güven eşlik etti. *alıntıdır. Evet burak'ın üstünde new model army tişörtü vardı zaten.Ayrıca harun da konser sırasında travis ve new model army'yi alkışlattı, sakin için de onlar zaten iftiharımız -ya da gururumuz- zaten biliyorsunuz gibi bir şeyler söyledi =) |
||
|
||
dünkü konserle ilgili cnnturk haberi Travis `in ardından sahneye çıkan New Model Army 25 yıllık deneyimiyle sunduğu performans ile hayranlarını büyüledi. Mor ve Ötesi `nin solisti Harun sahnede New Army Army ile düet yaptı. New Model Army `nin solisti Justin konser bitiminde seyircilerinden koşarak kendini Parkorman `ın havuzuna attı. Justin Sullivan `a havuzda Mor ve Ötesi `nden Burak Güven eşlik etti. *alıntıdır. Evet burak'ın üstünde new model army tişörtü vardı zaten.Ayrıca harun da konser sırasında travis ve new model army'yi alkışlattı, sakin için de onlar zaten iftiharımız -ya da gururumuz- zaten biliyorsunuz gibi bir şeyler söyledi =) galiba 'sakin zaten medarı iftiharımız, harikalardı' dedi. new model army için de 'ilham verici' dedi.
|
||
|
||
o kulisin önündeki fotolarda elinizde sanırsam harunun çizimi var,flu gözüküyor ama merak ettim kim çizdi?
|
||
|
||
| tanya çizmiş gerçekten güzel bir resim kendisinin siteye koymasını rica ediyorum : ) | ||
|
||
tanya çizmiş gerçekten güzel bir resim kendisinin siteye koymasını rica ediyorum : ) bende rica ediyorum
|
||
|
||
bu konserin kulisi harikaydı asıl yorumumu sizlerle paylaşmak isterdim ama belki fotoğrafları paylaşırız ![]() bu arada travis muhteşem ya harun New Model Army grubu için ' bizim için ilham verici başarılı bir gruptur ' dedi |
||
|
||
| gozde ya seni cok ama cok kıskandım.Ağliicam şimdi... | ||
|
||
gökdeniz gerçekten çok güzel anlatmışsın bana ekleyecek birşey kalmamış ama kulis önünde Mvö yü beklerken sakin in gelmesi ve orada espri (iğrenç espri) kopması benim yüzümden oldu çünkü karşımda bir anda onları görünce aaaa sakin dedim onlarda bana gülümseyince bende ama çok sakin dedim o zaman olamaz iğrençti susmalıyım inşallah duymamışlardır dedim ama sakin grubunun gitaristi kesinlikle duymadfım dedi ve göz kırptı bana bende tabi azcık utandım orda kulise girdiğimizde Harun karşıladı bizi ben ona güzel bir yazı yazmıştım onu verdim doğum gününü kutladım teşekkür etti sarıldık foto falan çektirdik işte sonra kanepede yatan Keröz ün yanına gittim orada zaten gökdeniz'de vardı konuştuk falan sonra Kerem Kabadayı'nın yanına gittim ve güzel bir sohbet yaptık onunla çok güzeldi Arzu abla geldi ve artık kulisten çıkma zamanı deyince bizde çıktık herşey çok güzeldi yaa buradan Arzu Abla'ya teşekkürler bizi bırakmadı çok ilgilendi.
|
||
|
||
gökdeniz gerçekten çok güzel anlatmışsın bana ekleyecek birşey kalmamış ama kulis önünde Mvö yü beklerken sakin in gelmesi ve orada espri (iğrenç espri) kopması benim yüzümden oldu çünkü karşımda bir anda onları görünce aaaa sakin dedim onlarda bana gülümseyince bende ama çok sakin dedim Heyy!Gökdeniz değil göZdeniz o zaman olamaz iğrençti susmalıyım inşallah duymamışlardır dedim ama sakin grubunun gitaristi kesinlikle duymadfım dedi ve göz kırptı bana bende tabi azcık utandım orda kulise girdiğimizde Harun karşıladı bizi ben ona güzel bir yazı yazmıştım onu verdim doğum gününü kutladım teşekkür etti sarıldık foto falan çektirdik işte sonra kanepede yatan Kerem Özyeğen ün yanına gittim orada zaten gökdeniz'de vardı konuştuk falan sonra Kerem Kabadayı'nın yanına gittim ve güzel bir sohbet yaptık onunla çok güzeldi Arzu abla geldi ve artık kulisten çıkma zamanı deyince bizde çıktık herşey çok güzeldi yaa buradan Arzu Abla'ya teşekkürler bizi bırakmadı çok ilgilendi.![]() Ben de orada ne esprisi oldu falan diyordum ya neyse sonra ben düzeltmeye çalıştım anladım bir pot olduğunu, abi boşver sen dercesine "konser süperdi,harikasınız" dedim O kadar da kötü değilmiş esprin be
|
||
|
||
| Tam 3 gün boyunca uğraştığım ve acaba beğenirmi diye endişe ettiğim çizimimi HARUN 'a doğum günü hediyesi diye verdiğimde gözlerindeki ışık tüm endişelerimi alıp götürdü ve çok mutlu oldum HARUN 'un mutlu olması beni mutlu etti..... | ||