Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
27 Haziran Travis Konseri - Ön Gruplar New Model Army, Mor ve Ötesi ve Sakin

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 27 Haziran Travis Konseri - Ön Gruplar New Model Army, Mor ve Ötesi ve Sakin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17

yazgülü gürer 28.06.2008 11:24:07
Bu arada pankart kuliste kaldı Grin Grin Umarım orada unutmamışlardır Grin

ya evet pankart kuliste kaldı Grin inşallah almışlardır Cheesy Grin ..............

yalnız_şarkı 28.06.2008 12:44:04
Çok sevindim sizin adınıza!Kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum!Ben senelerden beri Mvö konserine gitme hayaliyle yaşıyorum!Çeşitli sebeplerden dolayı hiç gidemedim Mvö konserine(benden kaynaklanmayan sebepler)Ankara'ya geldiklerinde gerekirse evden kaçacağım!

derin miray 28.06.2008 15:23:11
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim "burada konser sonrası yorumları" konuşuyoruz ancak yaptığınız paylaşımların uslübüne dikkat etmenizi rica ediyorum, yok "Harun Tekinin saçları süperdi,t-shirt i çok güzeldi" tamam iyi bir konser geçirmiş olabilirsiniz ancak tekrar ve tekrar hatırlatıyoruz oradaki grup üyeleri mankenlik değil müzisyenlik kimlikleriyle o amaçla bulunuyor, gidemeyen arkadaşlarımız olabilir ancak burada sitemlerini dile getirmek yerine yorumlarına dikkat etmelerini rica ediyorum, karşılıklı polemiklere gelince bu tür mesajların silineceğini biliyorsunuz giden arkadaşlarım da bunu göz önünde bulundursun lütfen,Başlıktan uygun bir biçimde devam edelim..

esu 28.06.2008 18:55:18
Arkadaşlar, yazdıklarınızı okudum ve sizin yerinizde olmayı çooook isterdim gerçekten çok şanslısınız size daha ne diyebilirim ki SmileySmiley Roll Eyes Roll Eyes Yorumlardan gitmiş kadar oldum aslında çok teşekkür ederim SmileySmileySmiley

charmed 28.06.2008 20:03:10
dünkü konserle ilgili cnnturk haberi

Travis `in ardından sahneye çıkan New Model Army 25 yıllık deneyimiyle sunduğu performans ile hayranlarını büyüledi. Mor ve Ötesi `nin solisti Harun sahnede New Army Army ile düet yaptı.

New Model Army `nin solisti Justin konser bitiminde seyircilerinden koşarak kendini Parkorman `ın havuzuna attı. Justin Sullivan `a havuzda Mor ve Ötesi `nden Burak Güven eşlik etti.

*alıntıdır.

gözdeniz 28.06.2008 21:48:18

Travis `in ardından sahneye çıkan New Model Army 25 yıllık deneyimiyle sunduğu performans ile hayranlarını büyüledi. Mor ve Ötesi `nin solisti Harun sahnede New Army Army ile düet yaptı.

New Model Army `nin solisti Justin konser bitiminde seyircilerinden koşarak kendini Parkorman `ın havuzuna attı. Justin Sullivan `a havuzda Mor ve Ötesi `nden Burak Güven eşlik etti.

*alıntıdır.

Evet burak'ın üstünde new model army tişörtü vardı zaten.Ayrıca harun da konser sırasında travis ve new model army'yi alkışlattı, sakin için de onlar zaten iftiharımız -ya da gururumuz- zaten biliyorsunuz gibi bir şeyler söyledi  =)

tanya_1 28.06.2008 22:20:47

*alıntıdır.

Evet burak'ın üstünde new model army tişörtü vardı zaten.Ayrıca harun da konser sırasında travis ve new model army'yi alkışlattı, sakin için de onlar zaten iftiharımız -ya da gururumuz- zaten biliyorsunuz gibi bir şeyler söyledi  =)

galiba 'sakin zaten medarı iftiharımız, harikalardı' dedi. new model army için de 'ilham verici' dedi.  Smiley

çorap 29.06.2008 00:54:23
o kulisin önündeki fotolarda elinizde sanırsam harunun çizimi var,flu gözüküyor ama merak ettim kim çizdi? Wink

gözdeniz 29.06.2008 00:58:03
tanya çizmiş gerçekten güzel bir resim kendisinin siteye koymasını rica ediyorum : )

çorap 29.06.2008 01:08:17
tanya çizmiş gerçekten güzel bir resim kendisinin siteye koymasını rica ediyorum : )
bende rica ediyorum Smiley

miralay 29.06.2008 13:35:20
bu konserin kulisi harikaydı asıl yorumumu sizlerle paylaşmak isterdim ama belki fotoğrafları paylaşırız Wink

bu arada travis muhteşem ya

harun New Model Army grubu için ' bizim için ilham verici  başarılı bir gruptur ' dedi

E.Ü 29.06.2008 13:40:00
gozde ya seni cok ama cok kıskandım.Ağliicam şimdi...

kübeva_h 29.06.2008 13:51:51
gökdeniz gerçekten çok güzel anlatmışsın bana ekleyecek birşey kalmamış ama kulis önünde Mvö yü beklerken sakin in gelmesi ve orada espri (iğrenç espri) kopması benim yüzümden oldu çünkü karşımda bir anda onları görünce aaaa sakin dedim onlarda bana gülümseyince bende ama çok sakin dedim Smiley o zaman olamaz iğrençti susmalıyım inşallah duymamışlardır dedim ama sakin grubunun gitaristi kesinlikle duymadfım dedi ve göz kırptı bana bende tabi azcık utandım orda Embarrassed Cheesy kulise girdiğimizde Harun karşıladı bizi ben ona güzel bir yazı yazmıştım onu verdim doğum gününü kutladım teşekkür etti sarıldık foto falan çektirdik işte sonra kanepede yatan Keröz ün yanına gittim orada zaten gökdeniz'de vardı konuştuk falan sonra Kerem Kabadayı'nın yanına gittim ve güzel bir sohbet yaptık onunla çok güzeldi Arzu abla geldi ve artık kulisten çıkma zamanı deyince bizde çıktık herşey çok güzeldi yaa buradan Arzu Abla'ya teşekkürler bizi bırakmadı Wink çok ilgilendi.

gözdeniz 29.06.2008 22:10:22
gökdeniz gerçekten çok güzel anlatmışsın bana ekleyecek birşey kalmamış ama kulis önünde Mvö yü beklerken sakin in gelmesi ve orada espri (iğrenç espri) kopması benim yüzümden oldu çünkü karşımda bir anda onları görünce aaaa sakin dedim onlarda bana gülümseyince bende ama çok sakin dedim Smiley o zaman olamaz iğrençti susmalıyım inşallah duymamışlardır dedim ama sakin grubunun gitaristi kesinlikle duymadfım dedi ve göz kırptı bana bende tabi azcık utandım orda Embarrassed Cheesy kulise girdiğimizde Harun karşıladı bizi ben ona güzel bir yazı yazmıştım onu verdim doğum gününü kutladım teşekkür etti sarıldık foto falan çektirdik işte sonra kanepede yatan Kerem Özyeğen ün yanına gittim orada zaten gökdeniz'de vardı konuştuk falan sonra Kerem Kabadayı'nın yanına gittim ve güzel bir sohbet yaptık onunla çok güzeldi Arzu abla geldi ve artık kulisten çıkma zamanı deyince bizde çıktık herşey çok güzeldi yaa buradan Arzu Abla'ya teşekkürler bizi bırakmadı Wink çok ilgilendi.
Heyy!Gökdeniz değil göZdeniz Grin
Ben de orada ne esprisi oldu falan diyordum ya neyse sonra ben düzeltmeye çalıştım anladım bir pot olduğunu, abi boşver sen dercesine "konser süperdi,harikasınız" dedim Grin O kadar da kötü değilmiş esprin be Cheesy

meleğim 30.06.2008 11:13:36
Tam 3 gün boyunca uğraştığım ve acaba beğenirmi diye endişe ettiğim çizimimi HARUN 'a doğum günü hediyesi diye verdiğimde gözlerindeki ışık tüm endişelerimi alıp götürdü ve çok mutlu oldum HARUN 'un mutlu olması beni mutlu etti.....

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468