|
||
sevgili GULUSH 'ün Bakü'den yolladığı ve benim elçilik yapmış olduğum hediyeyi alınca çok mutlu oldu HARUN...Azerce ''çok YAXŞİ'' şeklinde teşekkür etti...
|
||
|
||
harun konserde 'az leyf çok iş' :Ddedi sonra dediğiyle kendide dalga geçti asıl demek istediği 'az laf çok iş' ti
|
||
|
||
harun konserde 'az leyf çok iş' ya bu harun bu kadar tatlı olmak zorunda mı ya.. :Ddedi sonra dediğiyle kendide dalga geçti asıl demek istediği 'az laf çok iş' ti
|
||
|
||
| Ayrıca konserde 23 ve pis'i çılgıncasına söyleyen bir avuç insana(ben de vardım gayet tabii) garip garip bakıp deli'de ve cambaz'da göbek atan önümdeki,arkamdaki,sağımdaki,solumdaki şahısları da kınıyorum.. =) | ||
|
||
Gözdeniz çok kötü kıskanmış bulunmaktayım seni şuan
23 çalmışlar süper ya |
||
|
||
hepinize teşekkür ederim anlatımlar ve fotolar için.
|
||
|
||
| sağolun arkadaşlar anlatımlar ve fotoğraflar için harika geçmiş konser anlaşılan.. |
||
|
||
harun konserde 'az leyf çok iş' :Ddedi sonra dediğiyle kendide dalga geçti asıl demek istediği 'az laf çok iş' tibende buna bittim az leyf......çok vaktimiz yok azlaf çok iş mantığıyla devam ediyoruz dedi...hele sizi gündüz gündüz görmekte çok güzel oluyor dedi....bizde sizide diye bağırdık felan filan... |
||
|
||
Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar.Hayatım boyunca biletim olup gidemediğim için kendimi suçlayacağım,bu acıyla yaşayacağım ![]() Travis'i izlemeyenleri de kınıyorum Helal olsun valla feyyaz.Tamam yani Sakin,Mvö filan ama Travis yaaa Psikolojik çöküşteyim 27 Haziran'dan beri Travis yüzünden ![]() Biri de Travis'i anlatsın. |
||
|
||
travis'ten önce mvö'yü izlemek harikaydı performansları yine mükemmeldi - başka nasıl olabilir ki zaten - 23 çalmaları çok şaşırtıcı ve sevindiriciydi.
|
||
|
||
travis'ten önce mvö'yü izlemek harikaydı performansları yine mükemmeldi - başka nasıl olabilir ki zaten - 23 çalmaları çok şaşırtıcı ve sevindiriciydi. ![]() benim için en sade geçen mor ve ötesi konseriydi,Sakin grubu dahil açıklanan saatler içerisinde performanslar sergilenmedi,meğer Harun bütün enerjisini Justin Sullivan'la yapacağı düete saklamış...
|
||
|
||
Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar.Hayatım boyunca biletim olup gidemediğim için kendimi suçlayacağım,bu acıyla yaşayacağım ![]() Travis'i izlemeyenleri de kınıyorum Helal olsun valla feyyaz.Tamam yani Sakin,Mvö filan ama Travis yaaa Psikolojik çöküşteyim 27 Haziran'dan beri Travis yüzünden ![]() Biri de Travis'i anlatsın. benim travis'ten hatırladığım en garip şey uzun sosisli kuyruğuydu......o kadar insan travis'imi beklemiş....ve ses tıpki albümdeki gibi berraktı, sahnede çok iyiydiler hatta ben bir ara kendimi çok kaptırmışım ki kadının biri bu kadarda içilmez ki dedi..... |
||
|
||
:'(aaaaaaa şu an yeminle ağlıyorum ankarada da böyle muhteşem duygular yaşamak istiyoruz!not:ben gözdeniz kadar şanslı bir insanoğlu daha görmedim. ::)haruna çok yakışmış 3 numara ;Dne olsa yakışır zaten ;)sarıldı demek :'(içten içten...ben senin yerinde olsaydım 'unutmayın 112' der ve yığılıverirdim oralarda katılıyorum.Gözdeniz kadar şanslısı yok galiba.Ankara'ya da bekliyoruz.
![]() |
||
|
||
dünkü konserle ilgili cnnturk haberi hiç şaşırmadım.zaten burak abi kadar neşeli ve çılgınca hoplayıp zıplayanı görmedim:)
Travis `in ardından sahneye çıkan New Model Army 25 yıllık deneyimiyle sunduğu performans ile hayranlarını büyüledi. Mor ve Ötesi `nin solisti Harun sahnede New Army Army ile düet yaptı. New Model Army `nin solisti Justin konser bitiminde seyircilerinden koşarak kendini Parkorman `ın havuzuna attı. Justin Sullivan `a havuzda Mor ve Ötesi `nden Burak Güven eşlik etti. *alıntıdır. |
||
|
||
İlk şarkı eksik haliyle eksisozluk'ten bulduğum karışık Travis setlistini de aktarayım hemen - paylaşan arkadaşı cennetlik ettim sanırsam-Love will come through The beautiful occupation Sing Side Pipe dreams Writing to reach you As you are Driftwood Turn All I want to do is rock Eyes wide open Selfish jean Closer J.Smith Something Anything Long Way Down Song To Self bis: Flowers in the window Slide show Blue flashing light Why does it always rain on me Battleships,My Eyes,Happy to Hang Around,Re-Offender,One Night,Sarah gibi parçaların çalınmamış olmasına da bozulmadım değil hani
|
||