Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
27 Haziran Travis Konseri - Ön Gruplar New Model Army, Mor ve Ötesi ve Sakin

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 27 Haziran Travis Konseri - Ön Gruplar New Model Army, Mor ve Ötesi ve Sakin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17

morvemervesi 30.06.2008 11:21:30
sevgili GULUSH 'ün Bakü'den yolladığı ve benim elçilik yapmış olduğum hediyeyi alınca çok mutlu oldu HARUN...Azerce ''çok YAXŞİ'' şeklinde teşekkür etti... Grin

miralay 30.06.2008 18:49:51
harun konserde 'az leyf çok iş'  Cheesy Cheesy :Ddedi sonra dediğiyle kendide dalga geçti Cheesy asıl demek istediği 'az laf çok iş' ti

tatlı_cadı 30.06.2008 20:49:53
harun konserde 'az leyf çok iş'  Cheesy Cheesy :Ddedi sonra dediğiyle kendide dalga geçti Cheesy asıl demek istediği 'az laf çok iş' ti
ya bu harun bu kadar tatlı olmak zorunda mı ya.. Grin Wink

gözdeniz 01.07.2008 12:41:33
Ayrıca konserde 23 ve pis'i çılgıncasına söyleyen bir avuç insana(ben de vardım gayet tabii) garip garip bakıp deli'de ve cambaz'da göbek atan önümdeki,arkamdaki,sağımdaki,solumdaki şahısları da kınıyorum.. =)

!.seLen.! 01.07.2008 14:00:05
Gözdeniz çok kötü kıskanmış bulunmaktayım seni şuan  Grin 23 çalmışlar süper ya

Birgül 01.07.2008 16:31:29
hepinize teşekkür ederim anlatımlar ve fotolar için.  Smiley Wink

kaygusuz 01.07.2008 19:57:35
sağolun arkadaşlar anlatımlar ve fotoğraflar için harika geçmiş konser anlaşılan..

meleğim 02.07.2008 11:54:48

bende buna bittim az leyf......çok vaktimiz yok azlaf çok iş mantığıyla devam ediyoruz dedi...hele sizi gündüz gündüz görmekte çok güzel oluyor dedi....bizde sizide diye bağırdık felan filan...

immortal_deniz 02.07.2008 13:38:48
Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar.Hayatım boyunca biletim olup gidemediğim için kendimi suçlayacağım,bu acıyla yaşayacağım Grin Grin Grin

Travis'i izlemeyenleri de kınıyorum  Grin Grin Helal olsun valla feyyaz.Tamam yani Sakin,Mvö filan ama Travis yaaa Grin Psikolojik çöküşteyim 27 Haziran'dan beri Travis yüzünden Cheesy
Biri de Travis'i anlatsın.

Blackrain 02.07.2008 17:26:04
travis'ten önce mvö'yü izlemek harikaydı  Cool performansları yine mükemmeldi - başka nasıl olabilir ki zaten  Cheesy - 23 çalmaları çok şaşırtıcı ve sevindiriciydi.  Wink

morvemervesi 02.07.2008 17:29:55
travis'ten önce mvö'yü izlemek harikaydı  Cool performansları yine mükemmeldi - başka nasıl olabilir ki zaten  Cheesy - 23 çalmaları çok şaşırtıcı ve sevindiriciydi.  Wink

benim için en sade geçen mor ve ötesi konseriydi,Sakin grubu dahil açıklanan  saatler içerisinde performanslar sergilenmedi,meğer Harun bütün enerjisini Justin Sullivan'la yapacağı düete saklamış... Grin

meleğim 02.07.2008 17:33:10
Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar.Hayatım boyunca biletim olup gidemediğim için kendimi suçlayacağım,bu acıyla yaşayacağım Grin Grin Grin

Travis'i izlemeyenleri de kınıyorum  Grin Grin Helal olsun valla feyyaz.Tamam yani Sakin,Mvö filan ama Travis yaaa Grin Psikolojik çöküşteyim 27 Haziran'dan beri Travis yüzünden Cheesy
Biri de Travis'i anlatsın.

benim travis'ten hatırladığım en garip şey uzun sosisli kuyruğuydu......o kadar insan travis'imi  beklemiş....ve ses  tıpki albümdeki gibi berraktı, sahnede çok iyiydiler hatta ben bir ara  kendimi çok kaptırmışım ki kadının biri bu kadarda içilmez ki dedi.....

smyy 19.07.2008 10:56:31
:'(aaaaaaa şu an yeminle ağlıyorum ankarada da böyle muhteşem duygular yaşamak istiyoruz!not:ben gözdeniz kadar şanslı bir insanoğlu daha görmedim. ::)haruna çok yakışmış 3 numara ;Dne olsa yakışır zaten ;)sarıldı demek :'(içten içten...ben senin yerinde olsaydım 'unutmayın 112' der ve yığılıverirdim oralarda Grin Kiss Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
katılıyorum.Gözdeniz kadar şanslısı yok galiba.Ankara'ya da bekliyoruz.

smyy 19.07.2008 11:00:48
dünkü konserle ilgili cnnturk haberi

Travis `in ardından sahneye çıkan New Model Army 25 yıllık deneyimiyle sunduğu performans ile hayranlarını büyüledi. Mor ve Ötesi `nin solisti Harun sahnede New Army Army ile düet yaptı.

New Model Army `nin solisti Justin konser bitiminde seyircilerinden koşarak kendini Parkorman `ın havuzuna attı. Justin Sullivan `a havuzda Mor ve Ötesi `nden Burak Güven eşlik etti.

*alıntıdır.
hiç şaşırmadım.zaten burak abi kadar neşeli ve çılgınca hoplayıp zıplayanı görmedim:)

immortal_deniz 17.08.2008 12:53:14
İlk şarkı eksik haliyle eksisozluk'ten bulduğum karışık Travis setlistini de aktarayım hemen  Cheesy Grin - paylaşan arkadaşı cennetlik ettim sanırsam-

Love will come through
The beautiful occupation
Sing
Side
Pipe dreams
Writing to reach you
As you are
Driftwood
Turn
All I want to do is rock
Eyes wide open
Selfish jean
Closer
J.Smith
Something Anything
Long Way Down
Song To Self

bis:
Flowers in the window
Slide show
Blue flashing light
Why does it always rain on me

Battleships,My Eyes,Happy to Hang Around,Re-Offender,One Night,Sarah gibi parçaların çalınmamış olmasına da bozulmadım değil hani  Angry

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468