|
||
evet planlarım var
|
||
|
||
bende gelmek istiyorum inş. birşey çıkmaz yaaa uff hemde saat 16:00 da harika yaaa
|
||
|
||
kesin gidiyorum
|
||
|
||
büyük ihtimal bende yokum o tarihte
|
||
|
||
büyük bir ihtimalle oradayım Harun abiye doğum günü hediyem var .......
|
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız
|
||
|
||
kesin gidiyorum ![]() ROCK'N DARK dA da sadece fandan senle biz vardık ama karşılaşamadık?
|
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() daha bir ay var konsere ama çoğu kişinin (özellikle benim ) o konsere gitmemin tek amacı travis olduğundan isterseniz bir buluşma yapılır fakat kulis işi ne olur bilemeyiz tabii...
|
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() daha bir ay var konsere ama çoğu kişinin (özellikle benim ) o konsere gitmemin tek amacı travis olduğundan isterseniz bir buluşma yapılır fakat kulis işi ne olur bilemeyiz tabii... |
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() daha bir ay var konsere ama çoğu kişinin (özellikle benim ) o konsere gitmemin tek amacı travis olduğundan isterseniz bir buluşma yapılır fakat kulis işi ne olur bilemeyiz tabii...ben de morlar için gidicem .........
|
||
|
||
kesin gidiyorum ![]() ROCK'N DARK dA da sadece fandan senle biz vardık ama karşılaşamadık? ![]()
|
||
|
||
kesin gidiyorum ![]() ROCK'N DARK dA da sadece fandan senle biz vardık ama karşılaşamadık? ![]() ![]() gizemli deli
|
||
|
||
|
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() daha bir ay var konsere ama çoğu kişinin (özellikle benim ) o konsere gitmemin tek amacı travis olduğundan isterseniz bir buluşma yapılır fakat kulis işi ne olur bilemeyiz tabii...ben de morlar için gidicem .........bizde bizde...
|
||
|
||
benimde gelmem kesinleşti son dakikaya kadar birşey çıkmazsa benimde hediyem var yani düşündüğüm bir hediye inş. olur ama hediyeyi vermek sorun olmaz mı yaaa
|
||