|
||
benimde gelmem kesinleşti son dakikaya kadar birşey çıkmazsa benimde hediyem var yani düşündüğüm bir hediye inş. olur ama hediyeyi vermek sorun olmaz mı yaaa ![]() kuliste vereceğiz canım, neden sorun olacağını düşünüyorsun...
|
||
|
||
benimde gelmem kesinleşti son dakikaya kadar birşey çıkmazsa benimde hediyem var yani düşündüğüm bir hediye inş. olur ama hediyeyi vermek sorun olmaz mı yaaa ![]() kuliste vereceğiz canım, neden sorun olacağını düşünüyorsun... ![]() |
||
|
||
benimde gelmem kesinleşti son dakikaya kadar birşey çıkmazsa benimde hediyem var yani düşündüğüm bir hediye inş. olur ama hediyeyi vermek sorun olmaz mı yaaa ![]() kuliste vereceğiz canım, neden sorun olacağını düşünüyorsun... ![]() neden olmasın... ;)Gelmişken bi selam vermeden gitmek olmaz....
|
||
|
||
orası öyle ona birşey demiyorum ama bazen kulise girilmiyor yani yanımızda fandan yetkili kişilerin olması gerekmiyor mu? O yüzden endişeliyim ben de
|
||
|
||
orası öyle ona birşey demiyorum ama bazen kulise girilmiyor yani yanımızda fandan yetkili kişilerin olması gerekmiyor mu? O yüzden endişeliyim ben de ![]() Hayır canım,illa ki yetkili bir kişi olması gerekmiyor...Üstelik kulise girmek içinde illa fan olmam gerekmiyor... |
||
|
||
orası öyle ona birşey demiyorum ama bazen kulise girilmiyor yani yanımızda fandan yetkili kişilerin olması gerekmiyor mu? O yüzden endişeliyim ben de ![]() Hayır canım,illa ki yetkili bir kişi olması gerekmiyor...Üstelik kulise girmek içinde illa fan olmam gerekmiyor...
|
||
|
||
orası öyle ona birşey demiyorum ama bazen kulise girilmiyor yani yanımızda fandan yetkili kişilerin olması gerekmiyor mu? O yüzden endişeliyim ben de ![]() Hayır canım,illa ki yetkili bir kişi olması gerekmiyor...Üstelik kulise girmek içinde illa fan olmam gerekmiyor... ''kulis meraklısı'' derken bizlerde yetişkin insanlarız, maksadımız grup elemanlarının etrafında rahatsız edici şekilde fotoğraf çekilme yarışına girmek değil,bir kaç hoş sohbet etmek...
|
||
|
||
orası öyle ona birşey demiyorum ama bazen kulise girilmiyor yani yanımızda fandan yetkili kişilerin olması gerekmiyor mu? O yüzden endişeliyim ben de ![]() Hayır canım,illa ki yetkili bir kişi olması gerekmiyor...Üstelik kulise girmek içinde illa fan olmam gerekmiyor... ''kulis meraklısı'' derken bizlerde yetişkin insanlarız, maksadımız grup elemanlarının etrafında rahatsız edici şekilde fotoğraf çekilme yarışına girmek değil,bir kaç hoş sohbet etmek... ![]()
|
||
|
||
orası öyle ona birşey demiyorum ama bazen kulise girilmiyor yani yanımızda fandan yetkili kişilerin olması gerekmiyor mu? O yüzden endişeliyim ben de ![]() Hayır canım,illa ki yetkili bir kişi olması gerekmiyor...Üstelik kulise girmek içinde illa fan olmam gerekmiyor... ''kulis meraklısı'' derken bizlerde yetişkin insanlarız, maksadımız grup elemanlarının etrafında rahatsız edici şekilde fotoğraf çekilme yarışına girmek değil,bir kaç hoş sohbet etmek... ![]() ![]() tamam canım,buluşuruz kuliste...
|
||
|
||
Bol bol fotoğraf, video ne bulursanız artık . hepsini bekliyoruz
|
||
|
||
Bol bol fotoğraf, video ne bulursanız artık . hepsini bekliyoruz ![]() aşkolsun Rock'n Dark'ta çektiklerimi nasıl unutursunuz...
|
||
|
||
Takipte olun arkadaşlar. ![]() Blue Jean, Haziran sayısında 50 okucuyusuna Rock'n Antalya, 20 okuyucusuna Uni-Rock ve 10 okuyucusuna Binboamania (Travis, New Model Army, mor ve ötesi, Sakin) festivallerini izleme fırsatı veriyor. Ayrıca 5 Blue Jean okuyucusu Beyonce DVD'si kazanma şansını yakalarken yine 5 okuyucumuz Pentagram ''1987'' CD'sinin sahibi olacak. Ayrıntılar Blue Jean'de... |
||
|
||
orası öyle ona birşey demiyorum ama bazen kulise girilmiyor yani yanımızda fandan yetkili kişilerin olması gerekmiyor mu? O yüzden endişeliyim ben de ![]() Hayır canım,illa ki yetkili bir kişi olması gerekmiyor...Üstelik kulise girmek içinde illa fan olmam gerekmiyor... ''kulis meraklısı'' derken bizlerde yetişkin insanlarız, maksadımız grup elemanlarının etrafında rahatsız edici şekilde fotoğraf çekilme yarışına girmek değil,bir kaç hoş sohbet etmek... ![]() ![]() tamam canım,buluşuruz kuliste... ![]() bizi dün kulise soktular yani sokmadılar onlar yanımıza geldi bişey çıkacağını düşünmüyorum ...
|
||
|
||
daha kesin değil ama büyük bir ihtimalle orada olacağım .............
|
||
|
||
| gelmeyi çok istiyorum bakalım... | ||