|
||
zaten hemen hemen bütün dergiler beleş bilet veriyo bu ay.billboard ve rolling stone'da gördüm ben ama güvenmiyorum dergilere çünkü bir kaç kere böyle şeylere cevap gönderdim ve kazanacağımdan çok emindim ilk yollayan olduğu için.sonra bir baktım ohoooo kazananlar:ayşe san,semih kaplan,ediz güreli falan diye kafalarından isimler uydurup yazıyolar.hiç güvenmiyorum.hıh ![]() eğer dergierden bilet kazanan birisi olursa direkt yazsın buraya da tezimi çürütmüş olsun,dergilere güvenim gelsin
|
||
|
||
of gelemiycem yaa bol bol video ve resim çekin bizim için ve bizim için de kutlayın harun tekinin doğum gününü..bir de bir şey merak ettim ne hediyeler aldınız?
|
||
|
||
of gelemiycem yaa bol bol video ve resim çekin bizim için ve bizim için de kutlayın harun tekinin doğum gününü..bir de bir şey merak ettim ne hediyeler aldınız?almazmıyız... şimdilik süpriz...
|
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() pasta alalım .........
|
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() pasta alalım .........neli sever acaba.... |
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() pasta alalım .........neli sever acaba.... bilmiyorum ki ama resimli alalım tabi alırsak harun abinin resmini koyalım ............
|
||
|
||
çikolatalı...
|
||
|
||
| arkadaşlar bir plan yapacaksanız lütfen ö.m yada msn yoluyla halledin lütfen. konser başlığı burası, doğumgünü hediyesi ne olsun başlığı değil.. | ||
|
||
| O sıralarda tatilde olmazsak çok büyük ihtimalle gideceğim.Kaçmaz bu konser..Sakin, mor ve ötesi..Hep bekliyordum..Bir de harunun doğum günü..Gidersem çok iyi olur.. | ||
|
||
arkadaşlar bu konsere gitmek iiçin fan üyellerine indirim yapacak bir organizasyon yok mu???( bu arada bende mor ve ötesi hayranı olarak yeni üyeyim resim ekleyemiyorm )
|
||
|
||
off gitmek vardı şimdi hem travis hem mor ve ötesi çifte heycan olurdu...
|
||
|
||
| istanbulda olursam kesin geliyorum ben | ||
|
||
| Kaçırmayın gidin..Sonra pişman olursunuz.. off off gitmek vardı oraya..
|
||
|
||
para bulabilsem gidicem yaa offff...
|
||
|
||
gidenler hediylerini hazırlasınlar ;Dkeşke ben de gelebilseydim..çok büyük hayallerim vardı ![]() harun abinin doğum gününü benim için de kutlatın |
||