|
||
topluca gitme imkanımız yok mu???
|
||
|
||
mordaşlar planlarınız neler?belki birlikte birşeyler yaparız ![]() pasta alalım .........neli sever acaba.... bilmiyorum ki ama resimli alalım tabi alırsak harun abinin resmini koyalım ............tamam sen pastayı unutma
|
||
|
||
topluca gitme imkanımız yok mu??? ![]() gelecek olanlar tamamen belli olunca ayarlarız mordaşlar |
||
|
||
gidenlere iyi eğlenceler bizi,resimleri ve videoları unutmayın tabii...
|
||
|
||
| bu konser sonrası da yorumlar,foroğraflar ve videolar bekliyoruz.. | ||
|
||
bu konser sonrası da yorumlar,foroğraflar ve videolar bekliyoruz.. meraklanma en güzel fotoğraflar benden ...
|
||
|
||
gidenler eğlenir inş ben gidemycem
|
||
|
||
| BÜYÜK ihtimalle gidebileceğim.Cok mutluyum yaa ;Dama tam kesin olunca yazarım..kulise kesin girebilirmiyiz acaba?Giremezsek cok üzülürüm yaa bu benim ilk konser olacak. | ||
|
||
| Gidin gidin valla, Harun'unda doğum günü, çok iyi olur.. | ||
|
||
BÜYÜK ihtimalle gidebileceğim.Cok mutluyum yaa ;Dama tam kesin olunca yazarım..kulise kesin girebilirmiyiz acaba?Giremezsek cok üzülürüm yaa bu benim ilk konser olacak. Merak etme ben varken girememe diye bir durum söz konusu değil
|
||
|
||
almazlarsa isyan çıkarırız ...............
|
||
|
||
Yapmayın gençler,grubumuzu hiç tanımıyor gibi konuşuyorsunuz...
|
||
|
||
| Arkadaş bulursam kesin geliyorum...yaa gidicek arkadaş lazım off off | ||
|
||
| Arkadaşlar 28 hazirandaki konsere gidecek arkadaşlar harun tekin'in doğum günü için çok güzel şeyler planlamışlar..Gideceklerle de bir şekilde ayarlayalım ve çok güzel bir şey yapalım morveotesifan olarak. Bizim Gökçe yani ++Korn++ la fikrimiz şu 28 hazirandaki konsere gidenler kitapçık hazırlıyorlarmış ve onun içinde Harunla ilgili düşündükleri falan yazıyormuş biz de öyle bir şey yapsak süper olur.İsteyen bireysel olarak da hediyesini alır tabii ama topluca bunu yaparsak hem istanbul hem izmir gerçekten çok güzel olur diye düşündük..Sizin de fikirlerinizi almak isterim : ) |
||
|
||
Arkadaşlar 28 hazirandaki konsere gidecek arkadaşlar harun tekin'in doğum günü için çok güzel şeyler planlamışlar..Gideceklerle de bir şekilde ayarlayalım ve çok güzel bir şey yapalım morveotesifan olarak. Bizim Gökçe yani ++Korn++ la fikrimiz şu 28 hazirandaki konsere gidenler kitapçık hazırlıyorlarmış ve onun içinde Harunla ilgili düşündükleri falan yazıyormuş biz de öyle bir şey yapsak süper olur.İsteyen bireysel olarak da hediyesini alır tabii ama topluca bunu yaparsak hem istanbul hem izmir gerçekten çok güzel olur diye düşündük..Sizin de fikirlerinizi almak isterim : ) gerçekten iyi bir fikir ben de fan olarak birşeyler yapalım diye düşünmüştüm bu iyi bir fikir .......
|
||