|
||
![]() ![]() Grup Üyeleri Vokal: Ryan McCombs Elektro: C.J. Pierce Bas: Stevie Benton Bateri: Mike Luce Grubun Eski Üyeleri Vokal: Jason “Gong” Jones (2004-2005) Vokal: Dave Williams (1999-2002) [değiştir] Albümler 2004 Step Up 2001 Sinner 1999 Drowning Pool (Demo) Drowning Pool'un 2004 tarihli çıkardığı son albüm. Vokal: Jason “Gong” Jones Elektro: C.J. Pierce Bas: Stevie Benton Bateri: Mike Luce ![]() Think Step Up Numb This Life Nothingness Bringing Me Down Love and War Forget Cast Me Aside Killin' Me Hate Drowning Pool'un 2001 tarihli ilk resmi albümü. Vokal: Dave Williams Elektro: C.J. Pierce Bas: Stevie Benton Bateri: Mike Luce Sinner Bodies Tear Away All Over Me Reminded Pity Mute I Am Follow Told You So Sermon Drowning Pool grubunun ilk demosu Vokal: Dave Williams Elektro: C.J. Pierce Bas: Stevie Benton Bateri: Mike Luce You Made Me Soul I Am Less Than Zero Sermon Care Not Let Me Go Mask Drama www.drowningpool.com |
||
|
||
sadece bir tek parçasını dinlemiştim. ismini bile hatırlamıyorum parçanın ama gerçekten çok başarılı bi parçaydı açıkçası.. bide grup üyelerinin trafik kazasında öldüğünü duymuştum sanırım yada fazla sallıyorum..
|
||
|
||
| bazı şarkılarını dinlemiştim: reminded, tear away, sinner. fena değildi ama o birkaç şarkı dışında hiçbir şey bilmiyorum kendileri hakkında. | ||
|
||
sadece bir tek parçasını dinlemiştim. ismini bile hatırlamıyorum parçanın ama gerçekten çok başarılı bi parçaydı açıkçası.. bide grup üyelerinin trafik kazasında öldüğünü duymuştum sanırım yada fazla sallıyorum.. evet Dave Williams öldü. (99-02)![]() yerine Jason James geldi (04-05) şimdi Ryan McCombs var. ekleyemedim bioyu ama ekleyeceğim. |
||
|
||
| bu grubu dınledım gercekten albumde sarkı atlamıyorsunuz o kadar kı guzel tavsıye edıyorumm ayrıca nesıl e de konuyu actıgı ıcın tesekkur edıyorum
|
||
|
||
ben sadece Let the bodies hit the floor ! ve sinner i dinledim ama çok beğendim ikisini de tuttum!
|
||