|
||
12 STONES![]() ![]() ![]() ![]() 12 stones mayıs 06 itibariyle 2 albüm çıkarmış 4 kişilik rock grubudur. İlki 12 stones 2002 de ,ikincisi Potterfield 2004te çıkmıştır. Ayrıca Daredevil filmi için Let Go yu yapmışlardır. Solist Paul McCoy BringMe To Lifeta Evanescencele kayıt yapmıştır. 12 stones adı Hristiyanlıktan gelmektedir. Zaten dinleyenler bilirler; din ve inanç temaları çok kuvvetlidir şarkılarında. şimdi üçüncü albümlerine çalışıyorlar ve Shadows şarkıları Karayip Korsanları : Ölü adamın sandığı filmi için bir tanıtım olarak kullanıldı.Üyeler: • Paul McCoy – vokal • Eric Weaver – gitar • Greg Trammell – gitar • Aaron Gainer – davul, geri vokal • Kevin Dorr – bass (2000-2004) (eski üye) Diskografi • 12 Stones, 2002 (Wind-Up) ![]() "Crash" (3:42) "Broken" (2:59) "The Way I Feel" (3:47) "Open Your Eyes" (3:11) "Home" (3:24) "Fade Away" (3:56) "Back Up" (3:57) "Soulfire" (2:54) "In My Head" (3:53) "Running Out of Pain" (3:11) "My Life" (3:04) "Eric's Song" (3:23) ![]() • Potter's Field, 2004 (Wind-Up) "Shadows" (3:45) "The Last Song" (3:25) "Far Away" (3:21) "Speak Your Mind" (4:02) "Lifeless" (3:42) "Bitter" (3:34) "Photograph" (3:58) "3 Leaf Loser" (3:42) "Stay" (4:30) "Waiting for Yesterday" (3:51) "In Closing" (3:59) ben çok seviyorum. temaları da bana uyuyor . etkileyici. özellikle : THE WAY I FEEL ve BROKEN' ı kesinlikle dinleyin. www.12stones.com |
||
|
||
eet ya gerçekten çk güselmiş özellikle broken! ben bilmiodum böle bi grubun olduunu çk saol paylaştıın için
|
||
|
||
| Paul McCoy – vokal bring me to life'da olması zaten benim için yeter gerçekten çok mükemmlel şarkıları war.my life,broken, in my head,The Way I Feel" etkiledi beni
|
||
|
||
| eevet arkadaşlar çok iyiler. bir de the way I feel ile broken ın akustikleri var inanılmaz güzel onlar da isteyene verebilirim.bu arada ben teşekkür ederim
|
||
|
||
| bu grubu gerçekten çok seviyorum...tüm parçaları birbirinden güzel... | ||
|
||
broken ile başlamıştım dinlemeye.çok güzel.
|
||
|
||
solistlerini çok sevdiğim grup o evanescence ile düet çok hoştu..ordan beri dinlerim bende
|
||