|
||
| Evett özel bir sempatim veya antipatim yok ama beğendiğim ve hoşuma giden şarkılarını dinliyorum. aşk-ı kıyameti çok severdim mesela
|
||
|
||
| İnanırmısınız bu başlığı açmayı aklımdan geçirmiştim. Ben Emre Altuğ dinlerim.Tüm şarkılarını değil ama hoşuma giden şarkılarını severim.(: Seside çok hoş.Başarılı birisi olduğunu düşünüyorum.En çok 'Lise Defteri' dizisindeki zamanlarda dinlerdim.Hey gidi günler.
|
||
|
||
bende emre altugunun sarkilarini severim ama bazilerini birde yazmayi unutdum http://www.emrealtugfan.net/ emre altuguyu sevenler orda üye olabilir ben degilim ama belki olmak isterseniz ,oraya girip üye olabilirsiniz
|
||
|
||
| hiç sevmem | ||
|
||
| -şaşkın -ibret-i alem ![]() bu iki şarkıyı çok severim ben,severim bu adamı aslında..bence sesi diğer popçuyum diye geçinenlerden daha iyi ayrıca ''Tatlı Hayat'' dizisinde oynamıştı..orada da oyunculuğunu gördük bence çok başarılıydı tabi yanında Haluk Bilginer gibi bir üstadın olması onu gayet rahatlatmıştı.çok komik bir diziydi ya keşke bitmeseydi bu arada 38 yaşındaymış vay bee,neredeyse 40 olcak
|
||
|
||
| sesi gerçekten güzel oturup dinlemem ama nefret ettiğim popçulardan değil kendisi. | ||
|
||
Rock forumunda bir popçu mu ha? bunun ne işi var burada diyenlere inat sevdiğim sanatçılardandır kendisi. Fiziksel olarak da afet-i şahıs olmakla beraber dudaktan ibaret olarak zihnime kazınmıştır
|
||
|
||
sevenlere lafım yok ama ben nefret ederım kendısınden.. ben bursadayım gecen gun konser yaptı bursa kent meydnaında.. arkadaslarım gıttı emre altugdan nefret edenler bıle..nıye? konser beles te ondan.. ıster parayla olsun adamın sesıne tahammulum yok
|
||
|
||
| şaşkın ibret-i alem dışında sevmem |
||
|
||
son albümü çok güzel olmuş..başarılı..
|
||
|
||
seni kaybettim..ama senin suçun, diyemedim.. ![]() güzel şarkıları var. |
||
|
||
sevmem fazla adamcağızı adamcağız dememin sebebi: hani Çağla Şikel'e mezarlıkta evlenme teklifi etmişte, Allah sabır versin anlamında. özel hayatıyla gündeme gelen kişiliklerinden biri. ama 1-2 şarkısını severim.
|
||
|
||
| Aşk-ı Kıyamet süper bi'şey ! Neyleyim de çok hoş
|
||
|
||
Ah emrecim benim Tiyatroda beni izlemiş olan insan sonrada tebrik etmiş ama biz ondan şiarkı isteyince şarkıyı unutmuş ve " şarkının başı neydi ? " diyen insan haha Bi şarkısını dinledim sadece onlar güzel.
|
||