|
||
| özel hayati ile gündeme gelmeye calisan sanatcilari hiç sevmiyorum.. caglayla söyle yapmislar,böyle yapmislar,suraya gitmisler,sunlari yemisler, bunlari icmisler..bize ne kardesim elalem ne yemis ne icmis..haa yani.. bunun dısnda,"seni kaybettim" , "ibret-i alem" , "aşkı kıyamet" ve tabi ki o güzel şarkı "sıcak" güzeldir.. : ) |
||
|
||
bazı hareketli şarkılarını severim..!!
|
||
|
||
| sevmiyorum | ||
|
||
| bence tam gece dinlenmelik bazı şarkıları var o adamı çok seviyorum... | ||
|
||
| Yeteğini müziksel olarak değil de bedensel olarak öne çıkardığını düşünüyorum.. | ||
|
||
Yeteğini müziksel olarak değil de bedensel olarak öne çıkardığını düşünüyorum.. katılıyorum ama bi tek seni kaybettim şarkısını dinledim ve beğendim fena değil ama playback yapmayınca sesi kötü çıkıyor açıkçası o yüzden ısınamıyorum
|
||
|
||
valla ben seviyorum emre'yi....hele de neyleyim şarkısı çok güzel..
|
||
|
||
| sesi ve gitarı uyumlu... | ||
|
||
o artık evli bir müzisyenimiz,kendisine mutluluklar dilerim (çağla'yı da severim )
|
||
|
||
| bende pek sevmem kendisini | ||
|
||
| severim ben emre altuğ'u çok sempatik şarkılarıda güzel.çok hoş bir sesi var. | ||
|
||
çilekeş'in hit dalaşı klibinde kendisiyle dalga geçilmiş olan ve pek sevmediğim insan
|
||
|
||
o artık evli bir müzisyenimiz,kendisine mutluluklar dilerim evet katılıyorum. (çağla'yı da severim )
|
||
|
||
bir ara rockcı olmayı düşünen şarkıcımız
|
||
|
||
popu pek sevmem ama bu adamın şarkıları çok tatlı çok özgün mesela neyleyim, kapış kapış aşk falan diyordu o da çok güzel
|
||