|
||
çok kalınca belim boynum gözlerim çok fena ağrıyor.bu yöntemleri biliyorum göz doktoruna gittiğimde söylemişti doktor dinlendir uzağa bak falan diye ama unutuyorum hep yapmayı
|
||
|
||
| eskiden yapardım bu taktiği sonra hiç yapmaz oldum boynum ve sırtım acayip tutuyor zaten gözlerim iyice bozuldu pc sağolsun hala bağımlı kaldım | ||
|
||
Bir de gözlerinizi dinlendirmek için elinizi sürtün birbirine sıcak oluyor ya gözlerinize koyun dinlendiyormuş.. ![]() ama yine de tek çözüm bu kadar fazla bilgisayar başında kalmamak tabii.. |
||
|
||
bir keresinde 17 saat bilgisayar başından kalkmamıştım ayagımı sanki hissetmedim 17 saat neredeyse bir gün ben 7-8 saat durunca pc de basim cook agriyor hata bazilin rüya gördügümü zanediyorum:D |
||
|
||
bazı günler zorunlu olarak hiç kalkmadan 9 saatten fazla bilgisayar başında olduğum oluyor ama sağlığımda henüz bir bozukluk çıkmadı ama yakında beni de bulur |
||
|
||
ben ve mola vermek
![]() saka bir yana gercekten de cok kötü oluyor.. bende fark ediyorum.. |
||
|
||
artık yazıları net göremiyorumm ![]() |
||
|
||
| günde 3 saat | ||
|
||
off çok kötü birşey aslında.. annem de bu durumdan çok şikayetçi.. ama ne yapayım olmuyor kalkamıyorum şunun başından ya
|
||
|
||
ben ve mola vermek eğer ben mola verirsem bu tarihe geçer ben sürekli bilgisayarın başındayım hele tatillerde hiç kalkmam başından ne yapayım canım sıkılıyor bir şekilde oyalanmam lazım, zamanı geçirmem lazım yoksa ölüp geberirim ben can sıkıntısından ama benim gözlerimde şimdiye kadar hiç böyle birşey olmadı hiç de bir yerim ağrımadı ama olmayacak anlamına gelmiyor (ne yazık ki...)benim gözlüklerim 6 numara... şanslısın sen canım
|
||
|
||
15 saat olarak abim tarafından kanıtlandı..annem tarafından da onaylandı..
|
||
|
||
| Hayır devamlı pc başında değilim...ama eğer bilgisayarı actıysam direk fan'a girerim.Başka yere pek girmem.O konu bu konu derken bayağı vakit geciyor.Zaten fana girmeyince eksik hissediyorum kendimi.Ya yeni bir haber varsa,ya bilmediğim birşey olduysa..diye bitiriyorum kendimi.Yazın acarım ama okullar acılınca bilgisayar kullanmam pek.(hep ders hep ders valla) | ||
|
||
| eskiden günün büyük 1 bölümü bilgisayar başında geçerdi ama şimdi eskisi kadar değil.saglıgım da 1 bozukluk yok valla ama bence 4 numaralı gözlükler çok hoş
|
||
|
||
24 saat bilgisayar başındayım mağlesef.
|
||
|
||
| günün sonunda gözlerin küçücük kalıyor,boynum,belim,sırtım ağrıyor... Ama yine de kalkamıyorum bilgisayarın başından işte. |
||