|
||
Ben birde "boşver"in klibi olduğunu biliyorum cagico, hiç izleyemesemde
|
||
|
||
ya o klipler vardır mutlaka birilerinde.paylaşsalar ne güzel olur.hadi arkadaşlar mvö kardeşliği nerde.klibi olan saklamasın.sitede paylaşalım..
|
||
|
||
ya o klipler vardır mutlaka birilerinde.paylaşsalar ne güzel olur.hadi arkadaşlar mvö kardeşliği nerde.klibi olan saklamasın.sitede paylaşalım.. Bencede arkadaşlar elinde farklı videolar ve klipler olanlar bizlerle paylaşsınlar.Özellikle "boşver"i çok merak ediyorum ![]()
|
||
|
||
| harun abinin mor bere,kerem abinin de enteresan bir şapka taktığı klip hangisi? | ||
|
||
harun abinin mor bere,kerem abinin de enteresan bir şapka taktığı klip hangisi? son giden şarkıda "güneyin masum sahil evinde " diye bahsediliyor ama şarkıya kışın klip çekilerek ilginç bir tezatlık oluşmuş
|
||
|
||
hadi yaa.. işte mvö farkı
|
||
|
||
evet kesinlikle mvö farkı, gene yapmışlar yapacaklarını hele kar yağarken çekilmesi ve hepsinin yüzünden okunan "üşüyorum" ifadesi dikkat çekici
|
||
|
||
istiyorum bütün klipleri!!!
|
||
|
||
istiyorum bütün klipleri!!! evet ya elinde 'boşver'in ya da 'son giden'in klipleri bulunanlar lütfen bizimle paylaşsın ![]()
|
||
|
||
son giden, sabahın köründe ve boşver'in klibini hiç izleyemedim elinde olanlar paylaşsın lütfen ya !!şimdiye kadar izlediklerim arasında bana göre en güzel klip CAMBAZ. böyle adamlardan falan kaçıyorlar, harun abi ekranden el sallıyor falan, hikaye gibi bir klip ya çok beğeniyorum. performans gösterdikleri yerler falan ne bileyim muhteşem ve çok görkemli bir klip en sonunda kerem k abinin baterinin o iki parçasını tutuşu süper ötesi anlatılmaz bu klip yaşanır bence YAZ YAZ'ın klibi de çok güzel hani karanlık bir yer var orada ışıklar bir yanıp sönüyor falan o sahneler çok hoş olmuş bence bir de çok karizmatik çıkmışlar gözlükler falan ![]() üçüncü sırayı ise şarkı ve klip bu kadar bütünleştiği için ŞİRKET alıyor...
|
||
|
||
şirketi bende çok seviyorum ama çoğu kişiye sacma geliyor sözleri ve morlarla dalga geçiyorlar... çok üzülüyorum
|
||
|
||
öyle kişiler zaten dalga geçse ne olur ki? onların sorunu. şirketi anlamıyorlarsa onların üzülmesi gerek, bizim değil ayrıca
|
||
|
||
haklısın
|
||
|
||
| Cambaz, Yalnız Şarkı, Sabahın Köründe, Yaz yaz yaz, Daha Mutlu Olamam, Uyan, Bir Derdim Var, henüz çıkmadı ama çok etkileceğine eminim Küçük Sevgilim şimdiden yazayım=) | ||
|
||
| tabikii uyan... | ||