|
||
| daha mutlu olamam, yaz yazz, uyan | ||
|
||
| kücük sevgilim, cambaz,yaz yaz yaz ve tabikide sevda cicegi | ||
|
||
boşver dışında tüm klipleri izledim ve son kararıma göre en güzel klip "son giden" bence. çok şekerler çok tatlılar ya o klipte. hayatımda izlediğim en sevimli klip. bayılıyorum son giden'in klibine izlerken ekrandan gözleri alamıyorum ve yüzümde hep bir gülümseme oluyor. o klibi 60 ytl'ye bir sandaviç parasına çektik dedi harun abi ama çok muhteşem bir klip. belki de güzelliği çok samimi ve alçakgönüllü bir klip olduşundandır karlar, bereler falan çocuk gibiler daha o zamanlar ya süperler işte
|
||
|
||
| Yalnız Şarkı,Son Giden,Şirket,Cambaz,Boşver,Bir Derdim Var,Yaz Yaz Yaz,Uyan,Aşk İçinde, Sevda Çiçeği...yani kısaca Küçük sevgilim hariç hepsi |
||
|
||
| bir derdim var.. | ||
|
||
| boşver in klibini ben de izlemedim . bulabilir miyiz acaba o klibi?? | ||
|
||
| aslında sitede falan yayınlasalar çok iyi olacak.tek izlemediğim klibleri boşver.baya merak ediyorum doğrusu. | ||
|
||
boşver in klibini ben de izlemedim . bulabilir miyiz acaba o klibi?? Aaa daha demin tv de vardı... power turkte klip yayınladılar |
||
|
||
| yav biri tvden sabahın köründe ile boşver çıkınca kaydediversin.izleyelim artık! | ||
|
||
| ben şimdiye kadar hiç tv de rastlamadım.eğer çıkıyorsa biri şu klibi kaydetse çok iyi olur.valla.bir çok kişinin izlediğini sanmıyorum. | ||
|
||
| evet kaydedilse çok iyi olur... | ||
|
||
| arkadaşlar vardı bu gün boş ver klibi. ama sabahın köründe zaten çok eski,onu ben bile hatırlamıyorum |
||
|
||
| bence uyan ve cambaz klipleri çok güzeldi en çok etkilendiğim klipler bunlar sabahın köründe uyandım klibinide bikaçkez izledim hatırlamıyorum şimdi ama mutlaka güzeldir | ||
|
||
Şirket parçasının klibi çok güzeldi, farklı.. . bir de bir derdim var şarkısını beğendiğim için klibi de güzel işte...
|
||
|
||
| yaz yaz,uyan ve cambaz | ||