|
||
| bütün klipleri birbirinden güzel varmı itirazı olan ha?! | ||
|
||
kesinlikle uyan çok iyiydi bence tam mor ve ötesine yakışan bi klipti diğerleride güzel ama uyan onların düşüncelerini doğrudan özetleyen farklı bi klip
|
||
|
||
| cidden ya acaba ayıp olmazmıya nası bi klip çektiler çok merak ediyorum gerçi güzel olduğu kesinde | ||
|
||
bütün klipleri birbirinden güzel varmı itirazı olan ha?! tabikide yok olabilirmi söz konusu olan mor ve ötesi
|
||
|
||
Bu aralar Daha Mutlu Olamam'ın klibini çok seviyorum.Hepsi birlikte çalıyor bir bölümde.Böyle kuru yapraklar felan dökülüyor.O bölümde bütün morlar gençler ve çok tatlılar.
|
||
|
||
Bu aralar Daha Mutlu Olamam'ın klibini çok seviyorum.Hepsi birlikte çalıyor bir bölümde.Böyle kuru yapraklar felan dökülüyor.O bölümde bütün morlar gençler ve çok tatlılar. ![]() aynen ya daha mutlu olamam'ın klibi benimde en beğendiğim klip=) |
||
|
||
| uyan,bir derdim var,yaz yaz yaz,daha mutlu olamam,son giden... | ||
|
||
| şirket | ||
|
||
| hepsi ama biri " hepsi" denilemeyecek kadar ayrıcalıklı ya da ne derse 8adını sen koy... hangisi mi? canım kardeşim bak senin ellerinde hayatımız uçan kuştaki güzelliği kaybettik hastayız... yeterli sanıyorum!.. |
||
|
||
| yaz yaz yaz uyan cambaz son giden aşk içinde ve daha bir çoğu =)) | ||
|
||
| şirket,son giden ,uyan,yalnız şarkı.. | ||
|
||
| cidden hepsi güzel ama yine de uyan, son giden, cambaz, şirket, daha mutlu olamam, sevda çiçeği diyebilirim | ||
|
||
| aşk içinde | ||
|
||
| yaz yaz,,cambaz | ||
|
||
| hepsi güzel ama uyan sevde çiçegi küçük sevgilim bunlar harika | ||