|
||
| Cambaz Uyan ve Şirket klibi çok ama çok süper olmuş bence | ||
|
||
şirket ve cambaz çok güzeldi bence
|
||
|
||
| Bir derdim var ve sevda çiçeği | ||
|
||
| bence de en güzel klibi uyan | ||
|
||
| bence daha mutlu olamam cambaz şirket ve aşk içinde...ama uyanda güzel son giden de klip kalmıycak bu gidişle bitiriyim ben en iyisi | ||
|
||
| beni derinden etkileyen 3 kilp; cambaz ,uyan ve şirket tema süper üçünde de... |
||
|
||
| ayıp olmaz mı klibi de diğer klipler gibi gizemli olmuş. cambazda zaten açıktı herşey. uyan en sevdiğim klip | ||
|
||
| hepsi güzel ama uyan,cambaz ve sevda çiçegi | ||
|
||
| sevda çiçeği üstüne tanımıyorum | ||
|
||
| cambazzzz | ||
|
||
| uyan,bir derdim var,cambaz.. | ||
|
||
| son giden,cambaz,uyan,daha mutlu olamam... | ||
|
||
| bir derdim var,cambaz,küçük sevgilim,yanlız şarkı hepsi etkileyici kısaca bir de aşk içinde klibinde H.Tekin in bakışları ve gitarla arasındaki bağ süper |
||
|
||
| uyan |
||
|
||
| En begendigim klip..bi dusuniyim ::)Uyan-ve Sirket. en begenmedigim-Daha mutlu olamam ve Kucuk sevgilim.Aslnda Ayip olmaz midan da pek begenmiyorum..Ya cocuklar bi sey sorucam-Ayipa bi klip de vardi-Corpse Bride cizgi filminden-o ne oldu&Onu daha cok begenmistim..Burada Harun abi sanki(ozur dilerim) sanki rep okuyor-yok yani her zamanki gibi guzel -amma manasi yok yani klipin-ya tamam gozler kapalmali amma ne olsun?Sarki daha cok dusunduruyor...Bu arada Mora bi tavsiyem-artik bi politik sarkiya klip ceksinler-Darbe mesellah ya da Buyuk Dusler da olur-orada da MVOnun tum uyeleri olsun-Bir derdim gibi-ya da Sirket gibi..Ya Kimse Kerem K.da gormek istiyo... |
||