|
||
harun abi rap mi söylüyor daha neler?o klip o kadar manalı ki bunu sen görememişsin.daha dikkatli ol bence ![]() ayrıca en beğendiğim klipler sadece mor ve ötesi için yazıyorsak ayıp olmaz mı ve yalnız şarkı olabilir.mor ve ötesi'nin beğenmediğim klibi yok.
|
||
|
||
Ya cocuklar bi sey sorucam-Ayipa bi klip de vardi-Corpse Bride cizgi filminden-o ne oldu&Onu daha cok begenmistim.. o kilbi huargu adli üye yapmisti bildigim kadariyla.. mor ve ötesi ile bir ilgisi yok.. |
||
|
||
| küçük sevgilim -bir derdim var- çok güzel,,, ha bir de yaz yaz yaz beğenmediğim yok ama keşke serseri,yardım et ,büyük düşler gibi parçalara da çekseler di klip ![]() |
||
|
||
benim en beğendiğim klipleri ayıp olmaz mı?şirket bide bir derdim var.beğenmediğim klip yok valla hepsi güzel
|
||
|
||
| en beğendiğim klip james blunt=you are beaultiful , coldplay:fix you ,mor ve ötesi:bütün klipleri diyecem ama ayıp olmaz mı yı beğen memiştim.bide eminem min tüm klipleri çünkü kliplerinde bişey anlatmak istese de fazlasıyla abartıyor. | ||
|
||
harun abi rap mi söylüyor daha neler?o klip o kadar manalı ki bunu sen görememişsin.daha dikkatli ol bence Ya sen beni dogru anlamamissin guzelim-ya tabii ki saka bu Harun abi rep okumuyo-amma bundan daha iyisini yapa bilirdiler
![]() ayrıca en beğendiğim klipler sadece mor ve ötesi için yazıyorsak ayıp olmaz mı ve yalnız şarkı olabilir.mor ve ötesi'nin beğenmediğim klibi yok. ![]() |
||
|
||
| bu arada fanlik bence her islerini beyenmek diyil-onlari dogru anlayib onlara hakta kendi fikirlerini soylemekdir.1 yil once bende boyle dusunuyordum yani senin gibi-amma artik basga.. | ||
|
||
| y en beğendiğim klip james blunt=you are beaultiful , coldplay:fix you ,mor ve ötesi:bütün klipleri diyecem ama ayıp olmaz mı yı beğen memiştim.bide eminem min tüm klipleri çünkü kliplerinde bişey anlatmak istese de fazlasıyla abartıyor. ya o bir zamanlardi-yani fazlasiyla anlatmak-simdi galiba klipleri cekenler onlari anlamiyo-ve...Ya belki mvodan cok sey bekliyorum-haksizmiyim? )Sadece onlarin hep en iyi olmalarini istiyorum-hepsi bu.
|
||
|
||
| ayıp olmaz mı ve bir derdim var..verilmek istenilen mesaj klipte açıkca belirtilmiş | ||
|
||
| cambaz uyan bir derdim var ayıp olmaz mı | ||
|
||
| UYAN | ||
|
||
| cambaz ve uyan | ||
|
||
| özellikle uyan beni çok etkilemişti ayrıntılar olağanüstüydü | ||
|
||
| bence en güzel klipler cambaz sevda çiçegi aşk içinde bir derdim var yalnız şarkı.en begenmedigim ise bir tek küçük sevgilim.tek kelimeyle mor ve ötesi harika | ||
|
||
| en sevdiğim klip sevda çiçeği en sevmediğim ise aşk içinde.. |
||