|
||
| uyan.. | ||
|
||
| hepsi birbirindengüzel en güzeli yaz yaz yaz | ||
|
||
| Bir derdim var ve Cambaz... |
||
|
||
niyeyse küçük sevgilim o klibi gördüğüm an bayılmıştım ve hala bayılıyorum ;)sonra ımmm,,,,ha bide sevda çiçeği,şirket(klip bana hitap ediyo )bu arada arkadaşlar kliplerden bahsetmişken boşverin klibi varmış çok eski ben hiç görmedim meraktan çatlayacağım biri bana yardım etsin lütfen
|
||
|
||
| en eğlenceli kesinlikle sabahın körüdür de en anlamlı uyandır bence. | ||
|
||
| ayıp olmaz mı çok etkileyiciydi. bir derdim var-ayrım yapmak istemiyorum ama-benim için yeri ayrı olan bir şarkı ve klibi de muhteşem... delinin klibinede deli oldum bu arada
|
||
|
||
| şirket....uyan....birderdimvar...derinliği en kuvetli klipleri bence dinlemek için değil..izlemek için yapılmış adeta... |
||
|
||
cambaz, şirket ve uyan en harikalarıydı.Diğerleride tabiki çok güzeldi
|
||
|
||
| deli daha güzeldi daha farklıydı.. şirket iğrenç ve komikti yemekte kurt, böcek çıkması fln.. ![]() ayıp olmaz mı, bir derdim var ve aşk içinde klip diil ama şarkılar çok etkileyici..
|
||
|
||
ayrım yapacak olsam en güzeli CAMBAZ klibi derdim hakkaten müthiş tutuklu kaldım o klipte birde sevda çiçeği güzel ![]() katılıyorum deli de çok farklı
|
||
|
||
| Uyan oldukça değişik bir klip olmuştu.Onun dışında Şirket klibinde oynayanların hareketleri ve çekildiği mekandan dolayı bana klibin içinde çok derin anlamlar var gibi geldi.Cambaz çok hareketli ve çok güzeldi.Bir derdim var da Mor ve Ötesi'ni ilk tanıdığım anda izlediğim ve arkadaki resimleri değişik bulduğum için onun yeri de farklıydı. |
||
|
||
| Cambaz,Bir derdim var,Daha Mutlu Olamam,Şirket | ||
|
||
| Cambaz pek güzel değil bence ama klibini beğendim. | ||
|
||
niyeyse küçük sevgilim o klibi gördüğüm an bayılmıştım ve hala bayılıyorum ;)sonra ımmm,,,,ha bide sevda çiçeği,şirket(klip bana hitap ediyo ya sanırım o klip hiç bir yerde bulunamıyor..yani mor ve ötesi konusunda profösyenelleşmiş bir arkadışım öyle demişti :Dpelin de bulamamışsa kimsenin bulacağını sanmıyorum )bu arada arkadaşlar kliplerden bahsetmişken boşverin klibi varmış çok eski ben hiç görmedim meraktan çatlayacağım biri bana yardım etsin lütfen ![]()
|
||
|
||
cambaz'ın klibi süper ya
|
||