|
||
| bir derdim var,uyan,şirket | ||
|
||
Uyan oldukça değişik bir klip olmuştu.Onun dışında Şirket klibinde oynayanların hareketleri ve çekildiği mekandan dolayı bana klibin içinde çok derin anlamlar var gibi geldi.Cambaz çok hareketli ve çok güzeldi.Bir derdim var da Mor ve Ötesi'ni ilk tanıdığım anda izlediğim ve arkadaki resimleri değişik bulduğum için onun yeri de farklıydı. bu yorum bence tam bi yorum katılıyorum
|
||
|
||
| ayıp olmazmı ve cambaz | ||
|
||
| deli farklı bi klip çünkü orijinal bi yönetmeni var... ezel akay..................... onu bir kenara ayırmak gerekio bence....sıradan bir değerlendirmeye alınamaz!! |
||
|
||
| son giden , yalnız $arkı , uyan .. | ||
|
||
| cambazda harun abinin televizyondaki hali (onları kovalayan adamlardan kaçtığnda adamların farketip izledikleri tv)çoooook tatlıydı onlara bakıp gülüyodu daha mutlu olamam ordada çok güzel komik(çokda tatlı) hareketleri vardı harun abinin(zıplıyodu fln) |
||
|
||
| deli,ayıp olmaz mı,cambaz,aşk içinde başka vardır belki ama hatırlamıyorum
|
||
|
||
| aklıma gelenler şunlar:aşk içinde, cambaz, bir dedim var, daha mutlu olamam, ayıp olmaz mı, deli, uyan, şirket, yalnız şarkı, yaz yaz yaz'ı da unutmamk lazım.çok oldu dimi yaaaa | ||
|
||
bence küçük sevgiliydi . ama burdan dile getirmek isterim ki darbeye yapsaydılar mütiş olurdu.
|
||
|
||
evet ya darbe'ye klip çekmediler
|
||
|
||
| demin cambazn klibini verdiler euro starda süper süper süper..... | ||
|
||
| ayırt edemiyorum.bütün klipleri birbirinden güzel, harika,mükemmel, müthiş (: | ||
|
||
| bence bütün klipler güzel zaten hepsinin ayrı bir teması ve konusu var | ||
|
||
bir derdim var, cambaz, küçük sevgilim MOR VE ÖTESİNİN tüm klipleri süper hepsinde bir meseaj veriyorlar
|
||
|
||
Öncelikle Bir Derdim Var...Çünkü Mor ve Ötesi'ni ve özellikle de Harun'u o kliple tanıdım ben...Harun kameraya o kadar derinden bakıyordu ki sanki canlıymış, önümde duruyormuş da bana bakıyormuş gibi... ![]() Sonra da Cambaz tabii.Şarkı kadar klip de etkilemişti beni, arkadan o görüntüler, sonra Harun'un kaçışı falan...Çok güzeldi ya... ![]() Sonra da Küçük Sevgilim...O klipte de beni çeken bir sürü şey vardı.Şarkının güzelliği bir yana o melek o kadar yakışmıştı ki oraya.Harun da o kadar içtendi ki(her zaman olduğu gibi)...
|
||