|
||
2009 EUROVISION'DA TÜRKİYEYİ HEPSİ TEMSİL EDECEK Eğer bu haber doğruysa (ki postanın haberleri ne kadar doğru meçhul?) ve seneye Eurovisiona Hepsi grubuyla gidilirse kimse kusura bakmasın Azerbaycanı veya Yunanistanı veya da Rusya'yı canı gönülden destekler onlardan birinin 1. olmasını isterim (Not:İster vatan hayini deyin çokta tın...burada benim zorum Hepsi denen ucube grupla)TRT, 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Grubun yakın çevresinden gelen duyumlara göre, cevap olumlu olacak. TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı. Yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi. Vatan gazetesi'nden Nur Gülmez Bel, 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor. ŞOVLARI İÇİN TERCİH EDİLDİLER Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT yetkilileri bu nedenle Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan Hepsi grubunu tercih etti. Topluluğun şovları büyük ilgi görüyor. fotoğrafı görmek isterseniz de ;http://www.posta-gazetesi.net/haber_detay.php?ID=8591&Kat=1&dt=2008/05/29 başka bir ülkeyi desteklemek vatan haini olmak değildir merak etme istediğini destekleyebilirsin ki eurovsionla ilgilenmek zorunda da değilsin ![]() seneye mvö ve hepsi gitsin, mvö çalsın hepsi oynasın kerem darbuka harun kaşık keröz saz burak da ney çalsın ![]() ![]() Eğer böyle bir şey olursa Eurovizyonun ö sünü duymak bile istemem.Bununla da kalmaz Türkiye'nin rakiplerini canı gönülden desteklerim sırf Mor ve Ötesi 7. olmasından sonra Hepsi denen şeyin iyi bir sonuç almaması için.Bi düşünsenize insanlar ilerde Eurovisionla ilgili yorum yaparken 2008 de Mor ve Ötesi 7. olduktan sonra Hepsi dereceye girdi veya Allah korusun 1. oldu diyecek.Bu bizim grubada büyük bir darbe olur.Bi de söz konusu Hepsi grubu ise hadi başka biri gitse gene bi şey demicem. |
||
|
||
| bence katılmamalıyız. | ||
|
||
| Hepsi yanlış bir seçim bence de. görsel şov istiyorlarsa bence seçim Hadise olmalıdır. ( sevdiğim için değil ama objektif olmak lazım. ) ayrıca dil ingilizce olacaksa da Hadise iyi bir seçim olur. Tarkan'ın da iyi bir şarkı ve iyi bir şovla başarılı olacağına inanıyorum. çünkü Rusya'da çok tanınıyor...bu yarışmanın bir şarkı değil şov yarışması olduğu iyice anlaşılmıştır artık. her sene farklı şovlar geliştirmek lazım. bence rusya da şarkıdan çok buz pateni gösterisi ve buz pateni yapan sporcunun çok tanınmış olmasından dolayı kazanmıştır... | ||
|
||
bence katılmamalıyız. bu da düşünülebilir... |
||
|
||
Hepsi... Tam gülmelik yani.Ben derece yapabileceklerini düşünmüyorum ve katılmalarını da istemiyorum.Biraz kalite olsun şarkımızda ya. Ayrıca Almanya'dan da No Angels gibi ünlü bir grup katıldı ama sonuç?Yani biraz dans edebilen,bayanlardan oluşma gruplarla olacak işler değil bu.Trt'ye de şaşıyorum doğrusu.Kendileriyle çelişirler eğer bu Hepsi iddiaları doğruysa.Sıralama için... ![]() Yok be niye şaşırıyorum?Kırk yılda bir doğru iş yapıp Mvö'yü yolladı diye Trt'nin ne olduğunu mu unutacağım?Yok ya şaşırmıyorum,sıralama için yaparlar tabi
|
||
|
||
aslında format olarak hep hepsinin yaptığı tarzda parçalar ve şovlar var eurovizyonda bence başarılı olabilirler
|
||
|
||
| bence rock olamalı örneğin hayko cepkin,şebnem ferah.... vb gibi eğer hayko cepkin olursa görseliğinde güzel olacağını düşünüyorum.ama hepsi grunun görseliğide güzel olabilir | ||
|
||
Bu ne ya saçmalık resmen Türkiye'yi 13 yaş altı bi grup mu temsil edecek .Yeter be şu ana kadar zaten bi kaç iyi tercih yapıldı.Hande Yener gitsin o zaman daha iyi en azından -13 grubu değil.(-13ler üstüne alınmasın.)
|
||
|
||
2009 EUROVISION'DA TÜRKİYEYİ HEPSİ TEMSİL EDECEK Eğer bu haber doğruysa (ki postanın haberleri ne kadar doğru meçhul?) ve seneye Eurovisiona Hepsi grubuyla gidilirse kimse kusura bakmasın Azerbaycanı veya Yunanistanı veya da Rusya'yı canı gönülden destekler onlardan birinin 1. olmasını isterim (Not:İster vatan hayini deyin çokta tın...burada benim zorum Hepsi denen ucube grupla)TRT, 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Grubun yakın çevresinden gelen duyumlara göre, cevap olumlu olacak. TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı. Yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi. Vatan gazetesi'nden Nur Gülmez Bel, 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor. ŞOVLARI İÇİN TERCİH EDİLDİLER Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT yetkilileri bu nedenle Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan Hepsi grubunu tercih etti. Topluluğun şovları büyük ilgi görüyor. fotoğrafı görmek isterseniz de ;http://www.posta-gazetesi.net/haber_detay.php?ID=8591&Kat=1&dt=2008/05/29 başka bir ülkeyi desteklemek vatan haini olmak değildir merak etme istediğini destekleyebilirsin ki eurovsionla ilgilenmek zorunda da değilsin ![]() seneye mvö ve hepsi gitsin, mvö çalsın hepsi oynasın kerem darbuka harun kaşık keröz saz burak da ney çalsın ![]() ![]() Eğer böyle bir şey olursa Eurovizyonun ö sünü duymak bile istemem.Bununla da kalmaz Türkiye'nin rakiplerini canı gönülden desteklerim sırf Mor ve Ötesi 7. olmasından sonra Hepsi denen şeyin iyi bir sonuç almaması için.Bi düşünsenize insanlar ilerde Eurovisionla ilgili yorum yaparken 2008 de Mor ve Ötesi 7. olduktan sonra Hepsi dereceye girdi veya Allah korusun 1. oldu diyecek.Bu bizim grubada büyük bir darbe olur.Bi de söz konusu Hepsi grubu ise hadi başka biri gitse gene bi şey demicem. izLemem ki eurovisionu faLan.. bu ne yaa.. bi tane çocuk şarkısı yaparLar ohh ohh iyi oLur.. hiç bana bakma oLmaz oğLaaannnnn
|
||
|
||
| Hepsi mi öğ afedersiniz ama böyle b*ktan bir düşünce olamaz arkadaşa katılıyorum kesinlikle başka ülkeleri desteklerim hatta oy atarım!!Hepsi gibi salak bi grubun ki grup bile denemez saçma sapan danslarıyla birilerinin dikkatini çekçeklerini sanıyolar heralde. | ||
|
||
hepsi'nin gündemde olmasi cok süper umarim teklifi kabul ederler
|
||
|
||
hepsi'nin gündemde olmasi cok süper umarim teklifi kabul ederler hadi bakalim insallah
|
||
|
||
| hepsi gurubu katılabilir nil katılabilir şebnem ferah (tarkan katılmasın) |
||
|
||
hepsi'nin gündemde olmasi cok süper umarim teklifi kabul ederler bence hepsi iyi bir fiki değil ama zevkler ve renkler tartışılmaz... bence en iyisi şebo.o muhteşem sesiyle ordakileri büyüler... |
||
|
||
hepsi gider ve kötü bi derece alırsa 'tepsi' olduk denir ![]() |
||