|
||
hepsimi?? haha gülerim ben buna işte geçen sene kendileri biz böyle bir yarışmaya katılmak istemeyiz demişlerdi.baktılarki türkiyenin en büyük rock gruplarından biri bile katılmayı göze alıyor hemen dönüş yaptılar demi yemezler bunları inşallah katılınca sondan 1. oluruz.hı bu arada seyirciler için daha yüksek bir platform gerekir yada sahne biraz yükseltilir malum 1.50-1.53-1.54-.1.55 yoksa göremeyizki sahneden onları hele birde en üstte oturanların vay haline sahnede 4 tane nokta var hehehe
|
||
|
||
hepsimi?? haha gülerim ben buna işte geçen sene kendileri biz böyle bir yarışmaya katılmak istemeyiz demişlerdi.baktılarki türkiyenin en büyük rock gruplarından biri bile katılmayı göze alıyor hemen dönüş yaptılar demi yemezler bunları inşallah katılınca sondan 1. oluruz.hı bu arada seyirciler için daha yüksek bir platform gerekir yada sahne biraz yükseltilir malum 1.50-1.53-1.54-.1.55 yoksa göremeyizki sahneden onları hele birde en üstte oturanların vay haline sahnede 4 tane nokta var hehehe ![]() evet ya onu nasil ayarlayacaklar
|
||
|
||
bence rock olamalı örneğin hayko cepkin,şebnem ferah.... vb gibi eğer hayko cepkin olursa görseliğinde güzel olacağını düşünüyorum.ama hepsi grunun görseliğide güzel olabilir evet, hayko cepkin süper olur aslinda... ilgi ceker en önemlisi.. |
||
|
||
| Zeynep casalini olabilir,Grupları düşünüyorum da mor ve ötesi'nden başka yakıştıramıyorum.Almora düşündüm bi ara ama hem kabul etmezler,hemde tarzları eurovision a uygun değil | ||
|
||
| AMMA MVO YINEDE GIDE BILER.DIMA BILAN 2CI DEFE GIDE BILIR MVO YOK??? AMMA HAKIKATANDA KIMIN GIDE BILECEYINI BILMIYOM.SIZ TURKLER BILERSINIZ KIM IYI KIM KOTU.YANI BENIM SURDA KIMINSE ISMINI CEKSEM KOTUDE OLA BILIR |
||
|
||
Hayko cepkin veya şaşıracaksanız hepsi grubu diye düşünüyorum
|
||
|
||
| Eurovision 2009’a onlar gidecek TRT, Türkiye’yi temsil etmesi için Hepsi grubuna teklif götürdü. Ne cevap aldı? ÖZEL HABER TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı. Yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi. 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor. ŞOVLARI İÇİN TERCİH EDİLDİLER Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT yetkilileri bu nedenle Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan Hepsi grubunu tercih etti. Topluluğun şovları büyük ilgi görüyor. |
||
|
||
beklenilen çıktı Allah'ım ya
|
||
|
||
| hayko-84 | ||
|
||
hahaha hepsi grubumu gidiyo
|
||
|
||
| Oh en azından seneye eurovisioh için milletle kavga etmeyeceğiz ve heyecanlanmayacağız ben zaten kim girerse girsin seyretmeyeceğim çok saçma bir yarışma demiştim iyi olmuş iyi yazık garibanlara çocuklardan başka dinleyen olur bari....l | ||
|
||
| bu kadar çabuk teklif nerden çıktı onu anlayamadım. | ||
|
||
bu kadar çabuk teklif nerden çıktı onu anlayamadım. evet ben de anlayamadım .........
|
||
|
||
hepsi grubuna teklif götürmelerini bekliyordum zaten ama biraz erken olmadı mı
|
||
|
||
| hepsi grubu bence eurovision için hiçte uygun değil ceza gitsin daha iyi bence şebnem ferah gitmeli | ||