|
||
ıyyyyyy Hepsi mi gidiyor? bende şimdi küt gideceğim. en azından insan doğru düzgün birini yollar. daha 2 yıllık grubumu yolluyorsun yollaya yollaya. Şebo falan gitse süper olur. ya da yine MOR VE ÖTESİ'ni yollasınlar.
|
||
|
||
ıyyyyyy Hepsi mi gidiyor? bende şimdi küt gideceğim. en azından insan doğru düzgün birini yollar. daha 2 yıllık grubumu yolluyorsun yollaya yollaya. Şebo falan gitse süper olur. ya da yine MOR VE ÖTESİ'ni yollasınlar. ![]() ya hepsi hakkında dediklerinde haklısın da mvö gitmesin.onlar oranın tozunu attırdılar.başka bi rock gurubu gitsin.mesala panik. manyak olur yaa
|
||
|
||
2009 EUROVISION'DA TÜRKİYEYİ HEPSİ TEMSİL EDECEK Eğer bu haber doğruysa (ki postanın haberleri ne kadar doğru meçhul?) ve seneye Eurovisiona Hepsi grubuyla gidilirse kimse kusura bakmasın Azerbaycanı veya Yunanistanı veya da Rusya'yı canı gönülden destekler onlardan birinin 1. olmasını isterim (Not:İster vatan hayini deyin çokta tın...burada benim zorum Hepsi denen ucube grupla)TRT, 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Grubun yakın çevresinden gelen duyumlara göre, cevap olumlu olacak. TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı. Yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi. Vatan gazetesi'nden Nur Gülmez Bel, 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor. ŞOVLARI İÇİN TERCİH EDİLDİLER Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT yetkilileri bu nedenle Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan Hepsi grubunu tercih etti. Topluluğun şovları büyük ilgi görüyor. fotoğrafı görmek isterseniz de ;http://www.posta-gazetesi.net/haber_detay.php?ID=8591&Kat=1&dt=2008/05/29
|
||
|
||
ıyyyyyy Hepsi mi gidiyor? bende şimdi küt gideceğim. en azından insan doğru düzgün birini yollar. daha 2 yıllık grubumu yolluyorsun yollaya yollaya. Şebo falan gitse süper olur. ya da yine MOR VE ÖTESİ'ni yollasınlar. ![]() ya hepsi hakkında dediklerinde haklısın da mvö gitmesin.onlar oranın tozunu attırdılar.başka bi rock gurubu gitsin.mesala panik. manyak olur yaa ![]()
|
||
|
||
valla tek ıstegım mor ve otesının katılmasıydı sukurler olsunn oda olduu seneye kım gıderse gıtsın
|
||
|
||
| sadece morlarımızı görmek isteerdim orada ama onlarda cıktılar .gerisi bnem pek umrumda değil.kim giderse gitsin... | ||
|
||
Mor ve Ötesi isterdim onlarda oldu zaten Hayko Cepkin gitse şimdide
|
||
|
||
| Gormek istediklerimi gordüm.Ortalık süper yıkıldı onlarla harikaydılar.... | ||
|
||
| bencede sertap gıtse kazanırız | ||
|
||
pentegram gitsin yaaaa
|
||
|
||
| Bence kimse gitmesin..çekilelim biz bu eurovision işinden..baksanıza Türk'ün Türk'ten başak dostu yok..Ama eğlence için olabilir.. | ||
|
||
Bence kimse gitmesin..çekilelim biz bu eurovision işinden..baksanıza Türk'ün Türk'ten başak dostu yok..Ama eğlence için olabilir.. çekilebiliriz. o da olur. ama eğlence için beni yollayabilirler.
|
||
|
||
| ya örnek vereceğim mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bir haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLur ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şovu yapıyor !!! | ||
|
||
pentegram gitsin yaaaa ya bence gitmesin dini ağırlıklı sarkılar söylüyor ve bunun sadece bizim ülkemiz tarafından beğeniliceğini sanıyorum ama belki güzel bir şarkı yaparlarsa olur çünnkü süper söylüyorlar
![]() |
||
|
||
| Kimse gitmesin katılmayalım bu dandik yarışmaya | ||