Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17

öyq 03.06.2008 13:29:20
ıyyyyyy Hepsi mi gidiyor? bende şimdi küt gideceğim. en azından insan doğru düzgün birini yollar. daha 2 yıllık grubumu yolluyorsun yollaya yollaya. Şebo falan gitse süper olur. ya da yine MOR VE ÖTESİ'ni yollasınlar.  Grin

gülden 03.06.2008 13:31:11
ıyyyyyy Hepsi mi gidiyor? bende şimdi küt gideceğim. en azından insan doğru düzgün birini yollar. daha 2 yıllık grubumu yolluyorsun yollaya yollaya. Şebo falan gitse süper olur. ya da yine MOR VE ÖTESİ'ni yollasınlar.  Grin

ya hepsi hakkında dediklerinde haklısın da mvö gitmesin.onlar oranın tozunu attırdılar.başka bi rock gurubu gitsin.mesala panik. manyak olur yaa Grin Grin

öyq 03.06.2008 13:31:44
2009 EUROVISION'DA TÜRKİYEYİ HEPSİ TEMSİL EDECEK
TRT, 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Grubun yakın çevresinden gelen duyumlara göre, cevap olumlu olacak. 

TRT, Mor ve Ötesi’nin 7’nci olduğu 53’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından hız kesmeden önümüzdeki yıl için hazırlıklara başladı. Yarışmaya katılan diğer ülkeler şarkıların yanı sıra şova da ağırlık verirken, Mor ve Ötesi’nin bu alanda geri planda kalması nedeniyle eleştirilen TRT, bu kez hem müzikal hem de sahne şovu açısından son dönemin en başarılı gruplarından biri olan Hepsi’ye yöneldi. Vatan gazetesi'nden Nur Gülmez Bel, 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya’da gerçekleşecek olan 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna teklif götürdü. Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan grup üyeleri teklife henüz yanıt vermedi. Ancak yakın çevreleri Hepsi’nin teklife olumlu baktığını söylüyor.

ŞOVLARI İÇİN TERCİH EDİLDİLER
Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan diğer ülkelerin sahne şovuna önem verdiğini gören TRT yetkilileri bu nedenle Cemre, Eren, Yasemin, Gülçin’den oluşan Hepsi grubunu tercih etti. Topluluğun şovları büyük ilgi görüyor.

fotoğrafı görmek isterseniz de  Grin ;
http://www.posta-gazetesi.net/haber_detay.php?ID=8591&Kat=1&dt=2008/05/29
Eğer bu haber doğruysa (ki postanın haberleri ne kadar doğru meçhul?) ve seneye Eurovisiona Hepsi grubuyla gidilirse kimse kusura bakmasın Azerbaycanı veya Yunanistanı veya da Rusya'yı canı gönülden destekler onlardan birinin 1. olmasını isterim (Not:İster vatan hayini deyin çokta tın...burada benim zorum Hepsi denen ucube grupla)
sonuna kadar katılıyorum. Fransa'yı bile desteklerim. şu Hepsi denilen grubu destekliyeceğime.  Wink

öyq 03.06.2008 13:32:45

ya hepsi hakkında dediklerinde haklısın da mvö gitmesin.onlar oranın tozunu attırdılar.başka bi rock gurubu gitsin.mesala panik. manyak olur yaa Grin Grin
Şebo gitsin bence ya da Hayko gitsin.  Wink

cansel 03.06.2008 13:52:34
valla tek ıstegım mor ve otesının katılmasıydı sukurler olsunn oda olduu  Grin seneye kım gıderse gıtsın  Undecided  Smiley

damla.h.m.a.e.l. 03.06.2008 14:20:27
sadece morlarımızı görmek isteerdim orada ama onlarda cıktılar .gerisi bnem pek umrumda değil.kim giderse gitsin...

mvo_seyma 03.06.2008 14:29:35
Mor ve Ötesi isterdim onlarda oldu zaten Cheesy  Hayko Cepkin gitse şimdide Wink

E.Ü 05.06.2008 18:51:52
Gormek istediklerimi gordüm.Ortalık süper yıkıldı onlarla harikaydılar....

mor_simgesi 05.06.2008 20:22:10
bencede sertap gıtse kazanırız

ilkem_f 05.06.2008 20:23:53
pentegram gitsin yaaaa  Smiley

+++KoRn+++ 05.06.2008 20:25:20
Bence kimse gitmesin..çekilelim biz bu eurovision işinden..baksanıza Türk'ün Türk'ten başak dostu yok..Ama eğlence için olabilir..

öyq 05.06.2008 23:25:46
Bence kimse gitmesin..çekilelim biz bu eurovision işinden..baksanıza Türk'ün Türk'ten başak dostu yok..Ama eğlence için olabilir..
çekilebiliriz. o da olur. ama eğlence için beni yollayabilirler.  Grin

buqra 06.06.2008 09:09:13
ya örnek vereceğim mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bir haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLur ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şovu yapıyor !!!

09sıla 06.06.2008 09:09:26
pentegram gitsin yaaaa  Smiley
ya bence gitmesin dini ağırlıklı sarkılar söylüyor ve bunun sadece bizim ülkemiz tarafından beğeniliceğini sanıyorum ama belki güzel bir şarkı yaparlarsa olur çünnkü süper söylüyorlar

in_the_end 06.06.2008 09:10:18
Kimse gitmesin katılmayalım bu dandik yarışmaya

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468