Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

mvö 24.05.2008 16:11:38
şebnem ferah olabilir bence..

uyanınartık 24.05.2008 16:13:15
şebnem ferah .

DünyaYalanSöylüyor 24.05.2008 16:14:10
aslında en çok tanındığı için kızların sevgilisi olduğu için ben eurovisionda TARKAN'ı görmek isterim kesin birinci oluruz Tarkanla kesin 
Tarkan öyle bir salaklık yapmaz çünkü; o adam şimdi Türkiye 'nin en iyilerinden ve yurt dışında da takip ediliyor, yabancı şarkılar yapıyor v.s.. ama olduki birinci olamadı, ondan sonra hem Türkiye ' de hem yurt dışında acayip bir düşüşe uğrar..

evet ben de böyle düsünüyorum aslinda. yani Tarkan Türkiye'nin "megastar"i olmus artik. bundan sonra eurovision'da kötü bir sonuc alirsa, o "megastar" kimligi biraz zedelenir.

yumurta 24.05.2008 16:16:06
Peki size bir soru.
Madem öyle TARKAN BU ZAMANA KADAR NEDEN KATILMADI ??
evet cevap bekliyorum..
*Ayrıca ne oluyor anlamıyorum hepiniz bir üstüme geldiniz, ben sadece yorumumu yaptım "şahsi" yorumumu........
bi ben gelmedim sadece sen yorum yazarken ben de yazıyodum mesajı gönderince de göndermiş bulundum sana inat yazmadım yani  Grin

yumurta 24.05.2008 16:17:03
ama ben eurovision sahnesinde gripini görmek isterim gerçekten gripin iyi olur, olur

//MORpatra// 24.05.2008 16:17:33
Peki size bir soru.
Madem öyle TARKAN BU ZAMANA KADAR NEDEN KATILMADI ??
evet cevap bekliyorum..

Her teklif götürülen kişi kabul etmek zorunda değil sanırım. Büyük bir sorumluluk işi bu. Oraya giden elbette ki derece alıp dönmek ister. Türk halkının güvenini boşa çıkarmak istemez hiç kimse. Eurovision, Bilindiği üzere siyasi emellerin güdüldüğü bir hale geldiği için bu yükümlülüğün altına girmek istemiyor olabilirler. artık kimseye çok da çekici gelmiyor.

Bu katılmama durumunun hayran kaybedeceği kuşkusuyla alakası yok bence. Mor ve ötesi bu akşam derece alamazsa hiçbirimiz bu siteyi terk etmeyeceğiz öyle değil mi.

+++KoRn+++ 24.05.2008 16:19:56
bi ben gelmedim sadece sen yorum yazarken ben de yazıyodum mesajı gönderince de göndermiş bulundum sana inat yazmadım yani  Grin

Tamam tamam, bir an sinir oldum sadece, Grin
pardon.
neyse konuya dönelim ,, Grin sonumuzu hayırlı görmüyorum Grin
  bence de seneye gripin olabilir bak..

+++KoRn+++ 24.05.2008 16:21:28
Her teklif götürülen kişi kabul etmek zorunda değil sanırım. Büyük bir sorumluluk işi bu. Oraya giden elbette ki derece alıp dönmek ister. Türk halkının güvenini boşa çıkarmak istemez hiç kimse. Eurovision, Bilindiği üzere siyasi emellerin güdüldüğü bir hale geldiği için bu yükümlülüğün altına girmek istemiyor olabilirler. artık kimseye çok da çekici gelmiyor.

Bu katılmama durumunun hayran kaybedeceği kuşkusuyla alakası yok bence. Mor ve ötesi bu akşam derece alamazsa hiçbirimiz bu siteyi terk etmeyeceğiz öyle değil mi.

Arkadaşım ne demek istediğimi anlamamışsın ki..ne diyim sana ben..ayrıca kavga çıkarmak için burada değiliz..lütfen sakinlik..konuyu dağıtıyoruz çünkü..

yumurta 24.05.2008 16:23:08
gripin ve emre aydın birlikte katılabilirler

//MORpatra// 24.05.2008 16:24:45
Soru sormuşsunuz. cevap bekliyorum demişsiniz. cevap verince konu dağılmış mı oluyor  Cheesy Burada görüntü kirliliği yaratmak değil amacım,gayet de bilinçli bir forum kullanıcısıyım. Neyse Tarkan katılsın ya da katılmasın, bu bir aptallık değildir.

yumurta 24.05.2008 16:27:33
Soru sormuşsunuz. cevap bekliyorum demişsiniz. cevap verince konu dağılmış mı oluyor  Cheesy Burada görüntü kirliliği yaratmak değil amacım,gayet de bilinçli bir forum kullanıcısıyım. Neyse Tarkan katılsın ya da katılmasın, bu bir aptallık değildir.
Grin   Grin dediğim gibi ben gripini görmek isterim olmadı çilekeş ya da manga

24.05.2008 16:33:05
şebnem ferah kaldı bir de. o gitse güzel olur aslında. sesi güçlüü Grin

yumurta 24.05.2008 16:35:42
iyi de şebnem ferah canlı şarkı söylemez ki çünkü ona canlı şarkı söylemek yakışmıyo bence diretiyorum ben gripin güzel olur

burakpurple 25.05.2008 00:17:05
direc-t

Asi_GuzeL 25.05.2008 00:20:54
gülsen..dalga gecmiyorum ciddiyim veya demet akalin olabilir

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468