|
||
ya örnek wericem mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bi haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLr ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şowu yapıo !!! of cidden anadolu ateşi çıkarsa süper olur hem halk müziğine de gerek yok modern müziklede süper şeyler yapıyorlar
|
||
|
||
| Hepsi gitsin ya da bir başkası... hiç fark etmez.beni bundan sonrası ilgilendirmiyor açıkçası.ben en çok morlarım sayesinde eurovision'dan bu sene tat aldım,gerisi boş... | ||
|
||
| hepsi cikar insallah | ||
|
||
| Seçtiğimiz kelimelere biraz daha özen gösterelim lütfen.. Devam edelim.. |
||
|
||
ya örnek wericem mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bi haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLr ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şowu yapıo !!! of cidden anadolu ateşi çıkarsa süper olur hem halk müziğine de gerek yok modern müziklede süper şeyler yapıyorlar ![]() |
||
|
||
ya örnek wericem mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bi haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLr ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şowu yapıo !!! of cidden anadolu ateşi çıkarsa süper olur hem halk müziğine de gerek yok modern müziklede süper şeyler yapıyorlar ![]() eurovisiona ev sahipliği yaptığımız sene gösteri yapmışlardı ve çok beğenilmişti.hepsi grubu gitmesin de
|
||
|
||
ben artık izlemiyecem bile bu yarışmayı. bu sene sırf iyi komşular kazandı. seneyede öyle olacaktır. bu yüzden seyretmşcem. zaten bu senede MOR VE ÖTESİ katılmasa izlemiyecektim.
|
||
|
||
| bence heps gıtsın normalde onları sevmem ve dınlemem ama eger katılırlarsa derece alırız dıye dusunuorum cunku dansları kıyafetlerı ... gzl olur belkı onun dısında sebnem ferahın katılmasını cokk ısterımm... |
||
|
||
Ben artık biraz da amatörlere yer verilmesinden yanayım... Uzun zamandır tanınmış sanatçılarımızla yarışmalara giriyoruz. Bundan memnun olmuyor değilim ama yeni kuşakta da tanınmayan bence süper yetenekli gruplar, insanlar var. Bence birazda onlara şans vermeliyiz, diye düşünüyorum... Kısaca biraz da amatör yetenekler görmek istiyorum..
|
||
|
||
Mor ve Ötesi gibi Türkiye'nin bilinen sanatçı veya grupları katılsın.Duman,Çilekeş,Şebnem Ferah,Yalın,Emre Aydın gibi... Zaten başka türlü izlenmez o şey ?
|
||
|
||
hayko gitsin bence kesin birinciyiz
|
||
|
||
ya örnek wericem mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bi haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLr ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şowu yapıo !!! of cidden anadolu ateşi çıkarsa süper olur hem halk müziğine de gerek yok modern müziklede süper şeyler yapıyorlar ![]() eurovisiona ev sahipliği yaptığımız sene gösteri yapmışlardı ve çok beğenilmişti.hepsi grubu gitmesin de ![]()
|
||
|
||
| ROCK olmalı.... ve sahnede şebnem ferah,emre aydın ,maNga olmalı bencee..... | ||
|
||
| artık kim giderse gitsin ilgilenmiyorum morlarımız gitti benim için eurovision kapandı | ||
|
||
artık kim giderse gitsin ilgilenmiyorum morlarımız gitti benim için eurovision kapandı
|
||