Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17

09sıla 06.06.2008 09:10:53
ya örnek wericem mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bi haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLr ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şowu yapıo !!!
  of cidden anadolu ateşi çıkarsa süper olur hem halk müziğine de gerek yok modern müziklede süper şeyler yapıyorlar Smiley

Birgül 06.06.2008 09:18:10
Hepsi gitsin ya da bir başkası... hiç fark etmez.beni bundan sonrası ilgilendirmiyor açıkçası.ben en çok morlarım sayesinde eurovision'dan bu sene tat aldım,gerisi boş...

Asi_GuzeL 06.06.2008 09:20:14
hepsi cikar insallah

*Pollyanna 06.06.2008 10:44:42
Seçtiğimiz kelimelere biraz daha özen gösterelim lütfen..
Devam edelim..

yumurta 06.06.2008 10:55:55
ya örnek wericem mesela finlandiya:kendi miLLi müzikLeriyLe katıLdıLar yani metal...türkiyenin miLLi müziği de yani kendine has müziği de haLk müziği oLduğuna göre haLk müziğiyLe katılmaLıyız...örneğin güzeL bi haLk müziği sanatçımızLa anadoLu ateşi gösteri grubu çıksa kötü mü oLr ?? hem anadoLu ateşi süper sahne şowu yapıo !!!
  of cidden anadolu ateşi çıkarsa süper olur hem halk müziğine de gerek yok modern müziklede süper şeyler yapıyorlar Smiley
anadolu ateşi ha vaaay güzel fikir.

daybreak 06.06.2008 11:05:02
bence de çok güzel olur. bi de şarkı söyleyecek iyi birisini bulurlarsa süper olur
eurovisiona ev sahipliği yaptığımız sene gösteri yapmışlardı ve çok beğenilmişti.hepsi grubu gitmesin de  Tongue

öyq 06.06.2008 12:13:20
ben artık izlemiyecem bile bu yarışmayı. bu sene sırf iyi komşular kazandı. seneyede öyle olacaktır. bu yüzden seyretmşcem. zaten bu senede MOR VE ÖTESİ katılmasa izlemiyecektim.  Smiley

sln_del! 06.06.2008 22:21:52
bence heps gıtsın normalde onları sevmem ve dınlemem ama eger katılırlarsa derece alırız dıye dusunuorum cunku dansları kıyafetlerı ... gzl olur belkı
onun dısında sebnem ferahın katılmasını cokk ısterımm...

secil8276 06.06.2008 22:27:18
Ben artık biraz da amatörlere yer verilmesinden yanayım... Uzun zamandır tanınmış sanatçılarımızla yarışmalara giriyoruz. Bundan memnun olmuyor değilim ama yeni kuşakta da tanınmayan bence süper yetenekli gruplar, insanlar var. Bence birazda onlara şans vermeliyiz, diye düşünüyorum... Kısaca biraz da amatör yetenekler görmek istiyorum.. Cheesy Cheesy

Let-Go 06.06.2008 22:30:31
Mor ve Ötesi gibi Türkiye'nin bilinen sanatçı veya grupları katılsın.Duman,Çilekeş,Şebnem Ferah,Yalın,Emre Aydın gibi...  Kiss  Kiss Zaten başka türlü izlenmez o şey ?

k_u_r_T 07.06.2008 16:22:09
hayko gitsin bence kesin birinciyiz Smiley

tatlı_cadı 08.06.2008 08:42:13
bence de çok güzel olur. bi de şarkı söyleyecek iyi birisini bulurlarsa süper olur
eurovisiona ev sahipliği yaptığımız sene gösteri yapmışlardı ve çok beğenilmişti.hepsi grubu gitmesin de  Tongue
bence de show falan süper olur yani.. Smiley

ultraslanseda 08.06.2008 16:45:34
ROCK olmalı.... ve sahnede şebnem ferah,emre aydın ,maNga olmalı bencee.....

Ecm.. 09.06.2008 06:47:14
artık kim giderse gitsin ilgilenmiyorum morlarımız gitti benim için eurovision kapandı

+++KoRn+++ 09.06.2008 09:40:12
artık kim giderse gitsin ilgilenmiyorum morlarımız gitti benim için eurovision kapandı

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468