|
||
artık kim giderse gitsin ilgilenmiyorum morlarımız gitti benim için eurovision kapandı |
||
|
||
artık kim giderse gitsin ilgilenmiyorum morlarımız gitti benim için eurovision kapandı |
||
|
||
valla ben asıl gormek istedığımı gordum
|
||
|
||
| HADİSE YARATACAK TEKLİF Belçika'da doğup büyüyen Türk kızı Hadise'ye, Belçika'dan 'Eurovision'da bizim adımıza yarış' şeklinde teklif geldi. Uçankuş'un haberine göre; Belçika'da üne kavuşan ve Türkiye'ye gelerek albüm yapan şarkıcı Hadise, Belçika'dan ilginç bir teklif aldı. Bir dahaki sene yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında Belçika, Hadise'yi kendi adayı olarak görmek istiyor. Şarkıcı Hadise ise; bu teklifi 'Ben Türk'üm ve bu yüzden Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmek istiyorum,' diyerek reddetti. |
||
|
||
Helal..!
|
||
|
||
HADİSE YARATACAK TEKLİF Bravo !!
Belçika'da doğup büyüyen Türk kızı Hadise'ye, Belçika'dan 'Eurovision'da bizim adımıza yarış' şeklinde teklif geldi. Uçankuş'un haberine göre; Belçika'da üne kavuşan ve Türkiye'ye gelerek albüm yapan şarkıcı Hadise, Belçika'dan ilginç bir teklif aldı. Bir dahaki sene yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında Belçika, Hadise'yi kendi adayı olarak görmek istiyor. Şarkıcı Hadise ise; bu teklifi 'Ben Türk'üm ve bu yüzden Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmek istiyorum,' diyerek reddetti. |
||
|
||
bence tek solistli popçular katılmalı ama rock olursa gruplar daha çok ön plana çıkmalı bence de rockçılarda gruplar daha çok etkili olur..
|
||
|
||
| gökhan özen olabilir | ||
|
||
| gormek istediklerimi bu sene gordüm(morlarımız tabii)gormek istemediklerim ise HEPSİ ....Kesinlikle gitmesin ne işi var ya onların... | ||
|
||
HADİSE YARATACAK TEKLİF Belçika'da doğup büyüyen Türk kızı Hadise'ye, Belçika'dan 'Eurovision'da bizim adımıza yarış' şeklinde teklif geldi. Uçankuş'un haberine göre; Belçika'da üne kavuşan ve Türkiye'ye gelerek albüm yapan şarkıcı Hadise, Belçika'dan ilginç bir teklif aldı. Bir dahaki sene yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında Belçika, Hadise'yi kendi adayı olarak görmek istiyor. Şarkıcı Hadise ise; bu teklifi 'Ben Türk'üm ve bu yüzden Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmek istiyorum,' diyerek reddetti. Helal olsun valla |
||
|
||
gormek istediklerimi bu sene gordüm(morlarımız tabii)gormek istemediklerim ise HEPSİ ....Kesinlikle gitmesin ne işi var ya onların...
|
||
|
||
| isteyen girsin..açıkçası pekte dertlemiyor. | ||
|
||
HADİSE YARATACAK TEKLİF Belçika'da doğup büyüyen Türk kızı Hadise'ye, Belçika'dan 'Eurovision'da bizim adımıza yarış' şeklinde teklif geldi. Uçankuş'un haberine göre; Belçika'da üne kavuşan ve Türkiye'ye gelerek albüm yapan şarkıcı Hadise, Belçika'dan ilginç bir teklif aldı. Bir dahaki sene yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında Belçika, Hadise'yi kendi adayı olarak görmek istiyor. Şarkıcı Hadise ise; bu teklifi 'Ben Türk'üm ve bu yüzden Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmek istiyorum,' diyerek reddetti. Helal olsun valla |
||
|
||
Coldplay , Avril Lavigne
|
||
|
||
isteyen girsin..açıkçası pekte dertlemiyor.
|
||