|
||
arkadaşlar eurovisionda şarkının sanatçının kalitesine bakmıyorlarki orda sadece gösterişe bakıyolar o yüzden rusya kazandı mor ve ötesi 1. olamadı onların umrunda bile değl şarkının kalitesi içindeki politik mesajlar bizde yanımıza bi patenci felan alırız veya ne bilim iki kelimeden oluşan aynı şeyleri tekrar edip duran bi şarkı yaparız bi de yanımıza ünlü dansçılar alırız kesin 1. oluruz çoOoOoOk sinir bozucu ![]() |
||
|
||
| ben ce de | ||
|
||
MOR VE ÖTESİ'ni gördüm...gerisi boş...hemde bomboş katılıyorum
![]() |
||
|
||
DUMAN olabilir çok isterim Kaan'ı orda görmeyi
|
||
|
||
| ARKADAŞLAR ŞEBNEM FERAh GEÇEN SENE REDDETTİ BU SENEDE HEPSİ GİDİYORMUŞ SONUMUZ KÖTÜ bu olaydan sonra petrolü arar oldum bu berbat bişi olur | ||
|
||
hepsi mi reddetti onlar öyle biliyorum daha neler ya 0 6 yaş grubu için o o grup
|
||
|
||
hepsi mi reddetti onlar öyle biliyorum daha neler ya 0 6 yaş grubu için o o grup bence de ya ![]()
|
||
|
||
hepsi mi reddetti onlar öyle biliyorum daha neler ya 0 6 yaş grubu için o o grup bence de ya ![]() ![]()
|
||
|
||
tekrar mı kabul etmişler utandım ben şahsen
|
||
|
||
hepsi mi reddetti onlar öyle biliyorum daha neler ya 0 6 yaş grubu için o o grup bence de ya ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
tekrar mı kabul etmişler yazık bizeeeee izlemeye gerek var mı bilmiyorum sonuç ortada komşumuzu 4 yaşındaki kkızı odasına hepsi resimleri astırmış onlara tapıyor utandım ben şahsen ![]()
|
||
|
||
| ajdaaaaaaaaaaar nerdesiiiiiiiiiiiiin | ||
|
||
NE HEPİSİSİ YA
|
||
|
||
ajdaaaaaaaaaaar nerdesiiiiiiiiiiiiin bir tane nane nane söylese tamam dır diğerleri kaçar bizde birinci oluruz
|
||
|
||
| düşünüyorum da aslında hande yener iyi bir parçayla giderse güzel temsil edebilir ülkemizi... | ||