|
||
| hepsi eurovision teklifini kabul mu etmiş? | ||
|
||
| evet arkadaşlar hayırlı olsun hepsi bu sene bizi tepsi yapçak |
||
|
||
Hepsi he hakikaten bizi tepsi yapacak rezilliğin son perdesi.
|
||
|
||
kardeşim bari tarkan falan çıksaydı olmadı mustafa sandal yani ne bu hepsi çocuk gibi
|
||
|
||
kardeşim bari tarkan falan çıksaydı olmadı mustafa sandal yani ne bu hepsi çocuk gibi tarkan 1. olamassam artık değerim kaybolur diye yıllardır teklifi kabul etmiyor ama bence hiç alakası yok mvö müz 1. olamadı diye değerimi kayboldu aksine böyle bir cesaret için onnlara daha da çok bağlandık ayrıca 7. çok mu kötü?hayır tabikide ![]()
|
||
|
||
kardeşim bari tarkan falan çıksaydı olmadı mustafa sandal yani ne bu hepsi çocuk gibi tarkan 1. olamassam artık değerim kaybolur diye yıllardır teklifi kabul etmiyor ama bence hiç alakası yok mvö müz 1. olamadı diye değerimi kayboldu aksine böyle bir cesaret için onnlara daha da çok bağlandık ayrıca 7. çok mu kötü?hayır tabikide ![]() ![]() Mor Ve Ötesi sonuncu da olsaydı yine gözümde birinciydi.Değerlerinin azaldığı falan da yok tam tersine daha da büyüdüler gözümde. |
||
|
||
hepsi mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o grubun ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor kahretsin ya nasıl hepsi katılır ya >:(abi hadise madise atılsın git ya bu ne hal!!!!!!!!!!!
|
||
|
||
hepsi mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o grubun ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor kahretsin ya nasıl hepsi katılır ya >:(abi hadise madise atılsın git ya bu ne hal!!!!!!!!!!! ibo şhowa çıkmışlar kendilerini bişi sanıyorlar ha duruşlarına bakın yav
|
||
|
||
Hepsi he hakikaten bizi tepsi yapacak rezilliğin son perdesi. ![]() inanamıyorum yaaa onlar mı bizi temsil etçek >:(kesin birinci oluruz ama sondan birinci
|
||
|
||
| Ben rap müzik dinlemememe rağmen Ceza gitsin diyorum çünkü sanırım rap Eurovision tarihi boyunca denenmemiş bir tarz en azından şansımızı deneriz mesela metalde denenmemişti Lordi denedi ve 1. oldu.Sonraki senede Gripin veya Emre Aydın veya Gripin ile Emre Aydın gitsin. | ||
|
||
Ben rap müzik dinlemememe rağmen Ceza gitsin diyorum çünkü sanırım rap Eurovision tarihi boyunca denenmemiş bir tarz en azından şansımızı deneriz mesela metalde denenmemişti Lordi denedi ve 1. oldu.Sonraki senede Gripin veya Emre Aydın veya Gripin ile Emre Aydın gitsin. ben de rap dinlemem ama dediğin doğru olabilir denemek lazım |
||
|
||
| Pentagram.. | ||
|
||
| ha buldum.. Mustafa Topaloglu. O uzaylı insanların hakkından ancak o gelir
|
||
|
||
| doğrusu eurovision'u pek ciddi bir yarışma bulmadığım için sevdiklerimi orada görmeyi pek istemem.mor ve ötesi'nin de yarışma adına gitmesini istemezdim ama sonuçta yarışma onların daha büyük kitleler tarafından tanınmalarına yardımcı oldu.Yani yarışma adına değil ama kaliteli müzik yaptıklarını göstermek için orada bulunabilirler.mor ve ötesinin de aslı amacı buydu sanırım.Eğer onlar gibi kaliteli müzik yapan ve bunu daha geniş kitleler tarafından tanınmasını amaçlayan isimlerden olursa(mesela şebnem ferah gibi) katılsa iyi olur diye düşünüyorum... | ||
|
||
ha buldum.. Mustafa Topaloglu. O uzaylı insanların hakkından ancak o gelir ![]() dimi
|
||