|
||
Mor ve Ötesi'ni gördüm eurovisionda. var mı bundan ötesi
|
||
|
||
| sahnede iyi olcak biri varsa o gitsin yoksa olmaz şarkı sözleride tam olmalı bence hepsi giderse sahnede iyi olurlar iyi bir şarkıyla iyi bir yer ediniriz gibi hissediyorum nitekim Sertap Erener'in sahne performansını unutmamısızdır harikaydı... | ||
|
||
| Hadise gidecekmiş diye duydum.KESİNLİKLE HADİS GİTMEMELİ BENCE. | ||
|
||
| pinhani çok farklı ve doğru bir seçim olurdu | ||
|
||
| bence eurovisiondaki müzik türü rock olmalı ve dil olarak ta türkçe olmalı bence | ||
|
||
seçim çok güzel bence eurovision gibi bir yarışmaya yakışan en iyi isim hadise olurdu herhalde
|
||
|
||
en iyisi mor ve ötesiydi ama hadise de sallar ortalığı herhalde
|
||
|
||
mor ve ötesinin şarkısı çok güzeldi .herhalde hadiseninde şovu güzel olur.
|
||
|
||
sahnede iyi olcak biri varsa o gitsin yoksa olmaz şarkı sözleride tam olmalı bence hepsi giderse sahnede iyi olurlar iyi bir şarkıyla iyi bir yer ediniriz gibi hissediyorum nitekim Sertap Erener'in sahne performansını unutmamısızdır harikaydı... bencede asla unutamayız daha küçüktüm ama 1. olduğunda evin sallandığını hatırlıyorum
|
||
|
||
| Şu anda kimseyi görmesek daha iyi olcak sonuç belli zaten | ||
|
||
| pop müzik eurovisionda daha önde olmuştur her zaman (lordy istisnaydı..) zaten hadisenin tarzıda en poüler tarzlardan... ''umarım Türkiye adına başarılı olur'' |
||
|
||
Tarkan ve Şebnem Ferah katılsa süper olurduu!...
|
||
|
||
Mor ve Ötesi'ni gördüm eurovisionda. var mı bundan ötesi ![]() ![]() Şebnem Ferah 2010 inşallah
|
||