|
||
böyle aptalca bir yarışma görmedim ben hiç.birileri çıkıp şaklabanlık yapıyor,birileride orasını burasını açıyor işte.şarkımı onlarinkide ya!!biz bu şarkıyla 7. olduktan sonra...bişey diyemiyorum artk.bence bizden de artk hepsi falan gitsin,yada ajdar
|
||
|
||
| Valla kim k atılırsa katılsın Eurovisionda şarkının kalitesine sanatçıların kalitesine bakan çok az ya ben artık Eurovision seyretmeyecem bu yıl ilk seyretmiştim nasıl olduğunu anladım sağolun ben almayım... | ||
|
||
| Benim Eurovisiona bakış açım değişti artık önemsemiyorum böyle kaliteli ve müthiş bir canlı performans olan Deli şarkısı bile sırf Türkiye Avrupa genelinde eski Osmnanlı dan kalma pek iyi bir izlenim uyandırmadığı için ve sırf mini etekli hatunlarla katılmadığı için 7. olabildi.Oradaki kanımca ilk 3 e çok rahat girebilecek bir şarkı anca 7. olabildi ve buda Eurovision şarkı(?) yarışmasının ne kadar saptığını gösteriyor. Sonuç olarak önemsemiyorum yani seneye kimin gideceği umrumda değil ama illa bir isim söyle diyorsanız ben Hayko Cepkin derim. |
||
|
||
| Ceza'yla birlikte arkada 4-5 break dansçı yarışmayı katılırsa ve tabi şarkı da elleri çak-kalçanı salla tarzında olursa ilk 3 garanti... ama mvö'yü istemediğim gibi Ceza'nın da katılmasını istemem. bırakın geçen seneyi bu sene bile kimin birinci olduğunu unuttuk eurovision'da.... eurovision öyle bir olay ki kazanan ülke seviniyor,kazanamyanlar umursamıyor bile..bu derece iplenmeyen bir yarışma. Sonuç :Yarışmaya ajdar gönderilmeli ve eller de mısırlarla keyiflere bakılmalı... |
||
|
||
| bence sebnem ferah olabılır cılekesı kesınlıkle gormek ısterım.. pentagram olabılır... ya da teoman.. ama ılle bırını sec dersenız cılekess |
||
|
||
böyle aptalca bir yarışma görmedim ben hiç.birileri çıkıp şaklabanlık yapıyor,birileride orasını burasını açıyor işte.şarkımı onlarinkide ya!!biz bu şarkıyla 7. olduktan sonra...bişey diyemiyorum artk.bence bizden de artk hepsi falan gitsin,yada ajdar ![]() aynen ama bence ısmaıl yk gıtmelıı
|
||
|
||
| Gerçekten uçtu artık bu durum.. Tuğba Ekinci ile Ajdar gitsin artık böyle bi' yarışmaya, şarkı sözlerini de Banu Alkan yazsın ! Öyle hahaha türünden söylemiyorum bunu, gerçekten çok ciddiyim ! |
||
|
||
yok ben artık eurovision'a rockçılarımızın katılmasını istemiyorum.bence en dandik olanlar gitsin mesela hepsi
|
||
|
||
yok ben artık eurovision'a rockçılarımızın katılmasını istemiyorum.bence en dandik olanlar gitsin mesela hepsi ![]() ne iyi düşünmüşsün
|
||
|
||
| Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi.. | ||
|
||
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi.. ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya... |
||
|
||
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi.. ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya... Ama önceden de belirttiğim gibi illa ki biri gidecekse bence Hayko Cepkin gitsin. |
||
|
||
| Hayatımda gördüğüm en saçma yarışmalardan bir tanesi şarkı hazırlamaya değmez.Mor Ve Ötesi de zaten bunun için ayrı bir çaba harcamadığını söyledi şarkı direkt hazırmış helal olsun. | ||
|
||
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi.. ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya... Ama önceden de belirttiğim gibi illa ki biri gidecekse bence Hayko Cepkin gitsin. Hayko Cepkin'i hayatta seçmezler adama satanist muamelesi yapan topluluktan bunu bekleme derim
|
||
|
||
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi.. ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya... Ama önceden de belirttiğim gibi illa ki biri gidecekse bence Hayko Cepkin gitsin. |
||