Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

zZzeyYynNnepPp 26.05.2008 09:37:52
böyle aptalca bir yarışma görmedim ben hiç.birileri çıkıp şaklabanlık yapıyor,birileride orasını burasını açıyor işte.şarkımı onlarinkide ya!!biz bu şarkıyla 7. olduktan sonra...bişey diyemiyorum artk.bence bizden de artk hepsi falan gitsin,yada ajdar Cheesy

halimiz duman 26.05.2008 10:28:18
Valla kim k atılırsa katılsın Eurovisionda şarkının kalitesine sanatçıların kalitesine bakan çok az ya ben artık Eurovision seyretmeyecem bu yıl ilk seyretmiştim nasıl olduğunu anladım sağolun ben almayım...

bilmececi??? 26.05.2008 10:33:35
Benim Eurovisiona bakış açım değişti artık önemsemiyorum böyle kaliteli ve müthiş bir canlı performans olan Deli şarkısı bile sırf Türkiye Avrupa genelinde eski Osmnanlı dan kalma pek iyi bir izlenim uyandırmadığı için ve sırf mini etekli hatunlarla katılmadığı için 7. olabildi.Oradaki kanımca ilk 3 e çok rahat girebilecek bir şarkı anca 7. olabildi ve buda Eurovision şarkı(?) yarışmasının ne kadar saptığını gösteriyor.
Sonuç olarak önemsemiyorum yani seneye kimin gideceği umrumda değil ama illa bir isim söyle diyorsanız ben Hayko Cepkin derim.

entelijans 26.05.2008 10:46:39
Ceza'yla birlikte arkada 4-5 break dansçı yarışmayı katılırsa ve tabi şarkı da elleri çak-kalçanı salla tarzında olursa ilk 3 garanti...
ama mvö'yü istemediğim gibi Ceza'nın da katılmasını istemem.
bırakın geçen seneyi bu sene bile kimin birinci olduğunu unuttuk eurovision'da....
eurovision öyle bir olay ki kazanan ülke seviniyor,kazanamyanlar umursamıyor bile..bu derece iplenmeyen bir yarışma.
Sonuç :Yarışmaya ajdar gönderilmeli ve eller de mısırlarla keyiflere bakılmalı...

ayıp_olmaz_mı 26.05.2008 12:20:32
bence sebnem ferah olabılır cılekesı kesınlıkle gormek ısterım.. pentagram olabılır... ya da teoman..
ama ılle bırını sec dersenız cılekess

ayıp_olmaz_mı 26.05.2008 12:21:34
böyle aptalca bir yarışma görmedim ben hiç.birileri çıkıp şaklabanlık yapıyor,birileride orasını burasını açıyor işte.şarkımı onlarinkide ya!!biz bu şarkıyla 7. olduktan sonra...bişey diyemiyorum artk.bence bizden de artk hepsi falan gitsin,yada ajdar Cheesy

aynen ama bence ısmaıl yk gıtmelıı  Grin Grin Grin Tongue

*Pollyanna 26.05.2008 15:48:44
Gerçekten uçtu artık bu durum..
Tuğba Ekinci ile Ajdar gitsin artık böyle bi' yarışmaya, şarkı sözlerini de Banu Alkan yazsın ! Öyle hahaha türünden söylemiyorum bunu, gerçekten çok ciddiyim !

anarsist 26.05.2008 16:00:20
yok ben artık eurovision'a rockçılarımızın katılmasını istemiyorum.bence en dandik olanlar gitsin mesela hepsi Cheesy

yumurta 26.05.2008 16:07:50
yok ben artık eurovision'a rockçılarımızın katılmasını istemiyorum.bence en dandik olanlar gitsin mesela hepsi Cheesy
Grin  Grin  Grin ne iyi düşünmüşsün  Grin

gözdeniz 26.05.2008 16:17:26
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi..

creen_life 26.05.2008 16:18:25
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi..

ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya...

bilmececi??? 26.05.2008 16:23:39

ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya...
Aynen katılıyorum ya mümkünse bi tepki olarak Eurovision üyeliğinden bi süre çekilelim.Mesela bakın Avusturya ve İtalya Eurovisiondan üyeliklerini siyasi oyunları göstererek çekmişler ki en iyisini yapmışlar.Bizde böyle bi karar alsak Eurovisionda 1. olmaktan daha çok sevinecem.
Ama önceden de belirttiğim gibi illa ki biri gidecekse bence Hayko Cepkin gitsin.

problematique 26.05.2008 16:26:18
Hayatımda gördüğüm en saçma yarışmalardan bir tanesi şarkı hazırlamaya değmez.Mor Ve Ötesi de zaten bunun için ayrı bir çaba harcamadığını söyledi şarkı direkt hazırmış helal olsun.

problematique 26.05.2008 16:27:42

Aynen katılıyorum ya mümkünse bi tepki olarak Eurovision üyeliğinden bi süre çekilelim.Mesela bakın Avusturya ve İtalya Eurovisiondan üyeliklerini siyasi oyunları göstererek çekmişler ki en iyisini yapmışlar.Bizde böyle bi karar alsak Eurovisionda 1. olmaktan daha çok sevinecem.
Ama önceden de belirttiğim gibi illa ki biri gidecekse bence Hayko Cepkin gitsin.

Hayko Cepkin'i hayatta seçmezler adama satanist muamelesi yapan topluluktan bunu bekleme derim Smiley

yumurta 26.05.2008 16:29:45

biz niye bu yarışmadan çekilmiyoruz hakikaten ya

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468