Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Eurovision'da kimleri görmek istersiniz?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

bilmececi??? 26.05.2008 16:32:40
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi..

ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya...
Aynen katılıyorum ya mümkünse bi tepki olarak Eurovision üyeliğinden bi süre çekilelim.Mesela bakın Avusturya ve İtalya Eurovisiondan üyeliklerini siyasi oyunları göstererek çekmişler ki en iyisini yapmışlar.Bizde böyle bi karar alsak Eurovisionda 1. olmaktan daha çok sevinecem.
Ama önceden de belirttiğim gibi illa ki biri gidecekse bence Hayko Cepkin gitsin.

Hayko Cepkin'i hayatta seçmezler adama satanist muamelesi yapan topluluktan bunu bekleme derim Smiley
Aslında Hayko Cepkin tipiyle, tarzıyla, scream vokalleriyle orada rahatça dikkat çekerek iyi bi şeyler yapabilir düşüncesindeyim, bi de Hayko Cepkin de hayranı olduğum bir şarkıcı olmasından ötürü de  onu Eurovisionda görmekte benim açımdan ayrı bi merak konusu.

bilmececi??? 26.05.2008 16:34:17
Bence morveötesi gibi gruplar ve onlar gibi kültürlü,kaliteli,oturaklı,düzgün insanlar gitmesin..oraya çok kaliteli kaçarlar..Dandik popçulardan birini gönderelim Demet Akalın,Gülşen gibi..

ewt..bencede çok haklısınız..hatta bidaha münkünse hiç katılmayalım o kalitesiz yarışmaya...
Aynen katılıyorum ya mümkünse bi tepki olarak Eurovision üyeliğinden bi süre çekilelim.Mesela bakın Avusturya ve İtalya Eurovisiondan üyeliklerini siyasi oyunları göstererek çekmişler ki en iyisini yapmışlar.Bizde böyle bi karar alsak Eurovisionda 1. olmaktan daha çok sevinecem.
Ama önceden de belirttiğim gibi illa ki biri gidecekse bence Hayko Cepkin gitsin.
biz niye bu yarışmadan çekilmiyoruz hakikaten ya
Ah bide sen bunu bana sor öyle bir şey olsa 1.olmaktan daha çok sevinecem şerefsizim Cheesy

yumurta 26.05.2008 16:34:58

Ah bide sen bunu bana sor öyle bir şey olsa 1.olmaktan daha çok sevinecem şerefsizim Cheesy
Grin

problematique 26.05.2008 16:35:30

Hayko Cepkin'i hayatta seçmezler adama satanist muamelesi yapan topluluktan bunu bekleme derim Smiley
Aslında Hayko Cepkin tipiyle, tarzıyla, scream vokalleriyle orada rahatça dikkat çekerek iyi bi şeyler yapabilir düşüncesindeyim, bi de Hayko Cepkin de hayranı olduğum bir şarkıcı olmasından ötürü de  onu Eurovisionda görmekte benim açımdan ayrı bi merak konusu.

İşte gel de bunu onlara anlat..dinlemezlerki bizi.. rimi rimi leyleri unutmadık..

darbe!!! 26.05.2008 16:48:49
arkadas
Gönül ne kadar kaliteli rock solistlerini veya gruplarını görmek istese de dünyanın müziğe bakış açısı başka olduğundan nabza göre şerbet diyorum. ve ben de pop diyorum. hem de şöyle oynak bir şeyler olmalı kıvıran hatunlar falan  Cheesy
doğru der aslında biz türlerin en büyük silahı var. DANSÖZ. özellikle türklere özgüdür. şöyle bide tarkanı çıkarcan zilleri takacak arkada 2, 3 dansöz ne kadr süper olurdu Grin

hakans 26.05.2008 23:28:14
PENTAGRAM gitsin.

feyyaz 26.05.2008 23:32:08
hepsi'yi yollar bunlar

morvemervesi 27.05.2008 00:19:09
hepsi'yi yollar bunlar

''TEPSİ'' kızları ,Hande yener... Grin

feyyaz 27.05.2008 01:23:22
kadın olması + puan zaten Cheesy

Muser* 27.05.2008 08:03:02
gönül derki yalın,tarkan falan gitsin diye ama öyle ortama anca gülşen yakışır gülşen gitsin!

asude 27.05.2008 10:08:47

Grin
evet ya çekilelim şu yarışma denilen aptal şeyden

deli_cem 27.05.2008 10:12:59
hayko cepkin

burakpurple 27.05.2008 11:23:29
Tarkan gitsin bakalım.Dünya starınız en derece yapacak

EMOPUNK 27.05.2008 14:19:16
Tarkan gitsin bakalım.Dünya starınız en derece yapacak
tarkan giderse rusya bize kaç puan verir merak ediyorum  Smiley

hepsi'yi yollar bunlar

''TEPSİ'' kızları ,Hande yener... Grin
demet akaLın gitsinnn  Grin

fundaa 27.05.2008 14:26:17
ıyyy ALLAH KORUSUN DEMET AKALINMI ASLA
TARKAN GİDEBİLİR MESELA AMA ODA KORKUYOMUS SANIRIM 1.OLAMAYABİLİR DİYE

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468