|
||
| Tarkan giderse Rusya'dan 12 puan gelir..vay anam vay gibi aptalca şarkısından sonra artık Eurovision için de oh my god ddiye bi şarkı hazırlar.. | ||
|
||
| Pehh Tarkann mıŞ .. Kım gırderse gıtsınn bakalımm MOr ve ötesi gıbıı bır şarkıı yapacakmı.. mor ve ötesii Bu ulkede saygınlıgını ona katladı... Onlar farındamıı bılmem ama MOr ve öTesii muthıs bır basarıı kazandıı aslındaa... BU şarkııı muthıs bır şarkıı yurt dısı dersenız bakın youtubedekı vıdeoonun altınaaa neler yazılmıss onlarr kazandıı..... MOr ve Ötesineee sosuz saygımm arttıı.. Tebrık edıyorumm. | ||
|
||
| sırayla.. şebnem ferah redd nev olabilir.. |
||
|
||
| Bence sole bıı ajdarr gıtsınn Bı bulent Ersoy gıtsınn bı sallasınnonlarıı şuvuu gorsunlerrr ahahahaha...Mademm shovsa buu olmadıı Ajdarla bı haltercıı olur bı gureşçı olur ahahha super olur... | ||
|
||
| şaka bır yana ben yınede ulkemın abıdık gubudık bır sey ıle gıdecegıne boyle kalıtelıı bır şarkıyla gıtmesını tercıh ederım... Ben Gurur duydumm yha ... ve HayKo CepKin tabıkı |
||
|
||
bence seneye pop müzik olucak rock'tan 7. lik aldılar ya beğenmiyolar ama ben seneye maNga gidebilir diye duydum mvö olmasaydı onlara teklif götüreceklermiş... |
||
|
||
bence şebnem ferah katılmalı Bencede ![]()
|
||
|
||
| gripin gitsin gripin Birol'un sesi de güzel | ||
|
||
YAŞAR katılsın isterim ,sonra funda arar ve kıraç beraber olursa güsel olur. şebnem ferah ve teoman düeti olabilir.
|
||
|
||
en iyisi hande yener katılsın
|
||
|
||
| candan erçetin | ||
|
||
buldum dört yüz
|
||
|
||
buldum dört yüz ovv süper ![]() canKan yada yaa off reziLLik Tarkan giderse Rusya'dan 12 puan gelir..vay anam vay gibi aptalca şarkısından sonra artık Eurovision için de oh my god ddiye bi şarkı hazırlar.. pek sanmıyorum 12 puan geLiceğini...
|
||
|
||
| tarkan giderse rezil oluruz yaaa | ||
|
||
buldum dört yüz ovv süper ![]() canKan yada yaa off reziLLik Tarkan giderse Rusya'dan 12 puan gelir..vay anam vay gibi aptalca şarkısından sonra artık Eurovision için de oh my god ddiye bi şarkı hazırlar.. pek sanmıyorum 12 puan geLiceğini... Aaa neden öyle diyosun Rus kızlar onu çok seviyomuş ama.. |
||