|
||
sevemedim.hiçbir zaman da sevemeyeceğim
|
||
|
||
sevemedim.hiçbir zaman da sevemeyeceğim ana! nie yaf ![]()
|
||
|
||
sevemedim.hiçbir zaman da sevemeyeceğim ana! nie yaf ![]() ![]() popüler gruplara karşı allerjim vardır benim
|
||
|
||
sevemedim.hiçbir zaman da sevemeyeceğim ana! nie yaf ![]() ![]() popüler gruplara karşı allerjim vardır benim ![]() hea tmm o zamn anladım
|
||
|
||
çok seviyorum ve sevmeye devam edecem
|
||
|
||
| Amy Lee nin sesi acayip güzel. Ben en cok "My Immortial" adli parcalarini seviyorum | ||
|
||
'my immortal' üstüne başka bişi yok walla kesinlikle ![]()
|
||
|
||
| amy'nin sesi güzel,kendi güzel,müziği güzel.. kusur yok yaaa.. "fields of innocence" , "my imaginary" , "missing" en sevdiklerim.. "thoughtless" coverı çok güzel olmuş.. evanescence çok başarılı ve böyle devam edecektir.. ben moddy nin gitmesi o kadar da etkilemedi zaten.. |
||
|
||
Evanescence bence güzel şarkıları ve klipleri olan birisidir...Kliplerini güzel yönlendirmiştir bu yüzden hitap ettiği kişiler fazladır...İzlediğim klipleri o kadar güzel ki anlatamam.Birde şarıkıları güzel anlaşılır bir niteliktetirrrrr.....
|
||
|
||
| amy nin ses çok güzel..ve süper bi grup..'my immortal' , 'bring me to life' , 'going under' parçalarını çok sewiorm.. | ||
|
||
bencede çok süper bi grup!ama acaba grubun çoğu şeyi olan Ben Mobiy'siz kasetleri nasıl olcak çok merak ediyrm
|
||
|
||
| dinlemem ama güzel sesleri ve şarkıları var | ||
|
||
ben en çok breathe no more ve everybody's fool u seviyorum.bence süper bi grup.keşke türkiye'ye konser vermeye gelseler.....
|
||
|
||
ben en çok breathe no more ve everybody's fool u seviyorum.bence süper bi grup.keşke türkiye'ye konser vermeye gelseler..... ahh keşke... ![]() bir ara öyle bir söylenti vardı,amy lee türkiye de bir konser ayarlamaya çalışacaklarını söylemişti ama sonra (nedenini bilmiyorum)iptal olmuştu
|
||
|
||
süper ötesi bi grup...amy lee'nin mükemmel bi sesi var ve tabi piyanoyu yalayıp yutmuş ellerini de unutmamak lazım
|
||