|
||
| farher away ve missing... en sevdiğim parçaları.. umarım yeni albümde olur |
||
|
||
tartışmasız en sevdiğim yabancı rock grubu 'bring me to life'ı tek geçerim.amy nin sesi mükemmel
|
||
|
||
bencede süperler "going under" şarkısı müthiş
|
||
|
||
wallaaa btn şarkılarıı sprr tabee kendileri dee...
|
||
|
||
| even in death,going under güsel şarkıları aslında phenn bütün şarkılarını sewiomm |
||
|
||
| yeni sıngle ları call me when you are sober dan bir kaç fotoğraf... | ||
|
||
call me when you're sober pc ye yükledim ama pc nin ses problemi var hala dinleyemedim bn çok mrk ediorummmmmm klip de yrn çıkıomuş
|
||
|
||
arkadaşlar şarkıyı hala dinleyemedim ama yorumlar hiç iyi degil sarkıyı begenen kimse yok nerdeyse bn de çok üzüldüm ama yine son bi umut dier şarkıları güzeldir inş
|
||
|
||
| '''tourniuguet''' 1 numara arkadaşlar... | ||
|
||
| 3 ekimde yeni albümü çıkacak mütiş bir grup yeni albümünü almanızı tercih ederim çünkü orjinal albümü türkiyede çok satarsa konsere gelecek evanescence hayranlarına duyurulur |
||
|
||
| klibi izledinz mi ne acaip bişi olmuş öle yaaa amy çok kadınsı bi de dannsçıları ve amynin omuzlarını oksama kısmını hiç sevmedim sarkıyı hala dinleyemedim ama eva havasının kayboldunu seziyorum şu alttaki resim kopuk
|
||
|
||
begenmedim son sarkiyi...klibi...cozurttu bunlar
|
||
|
||
yeni şarkılarını tam olarak dinleyemedim. klibi de sonlara doğru görebildim. ama ne kadar salakça olduğu belliydi niye böyle birşey yapmışlar anlamadım. zaten sevmezdim kendilerini...
|
||
|
||
| arkadaşlar izledim ama dinleyemedim klip cidden garip eva ya yakışmayan uymayan bi klip olmuş going under in yanında sıfır yakıştıramadım ah ben ah ne die ayrılırsın | ||
|
||
| son şarkıyı dnledim güzel ama eskisi gibi diil bunu kabul etmek lazım ama albümü bi dnlemek lazım bakalım dier şarkılar nasıl.klibide beenmedim bi acaip olmuş alakasız yada... | ||