|
||
| bence yabancı gruplardan en güzeli diyebilirim | ||
|
||
ya ben amy manyağıyım ama son kliplerini cidden ben bile beğenmedim.şarkı da vasat.umarım dier şarkılar iyidir
|
||
|
||
| yenialbumleri cıkıomus the open door adında die biliom ama emin deilim |
||
|
||
| son klip fena diil bence sesi ve güzelliği yetiyo | ||
|
||
| yeni şarkı bana eski şarkılarının verdiği duyguyu veremedi ama klip güsel olmuş deişik.. | ||
|
||
klip de süper şarkıda ilk izlenildiğinde karar wermek yanlış çünkü şarkıyı ilk dinlediğinizde ister istemez yadırgicaksınız bu çk doal ...
|
||
|
||
son şarkıyı dnledim güzel ama eskisi gibi diil bunu kabul etmek lazım ama albümü bi dnlemek lazım bakalım dier şarkılar nasıl.klibide beenmedim bi acaip olmuş alakasız yada... yaa di mi alakasız olmuş bi acaip olmuş
|
||
|
||
| yaaa bence tek kelime süperrr.klip ayrı harika şarkı ayrı harika bence çoook güsel bi albüm gelioo..zaten ben demiştim eva dan çıkan şarkı bana göre kötüüüü olmasss | ||
|
||
| call me when you are sober da güzelll | ||
|
||
aman alıştım şarkıya artık ama tanıtım filmindeki manyak yaa sanırım ismi lacrymosa ve çok hoşuma gitti umutlarım arttı:D
|
||
|
||
yenialbumleri cıkıomus open the door adında die biliom ama emin deilim the open door |
||
|
||
| son albümlerini dinlemedim...geçen seneye kadar büyük bi fanı olduğum gruptu...ama artık beğenmiyorum... | ||
|
||
| gruptan birisi ayrılmışmıydı .. ben ... adında | ||
|
||
| evt ayrılmış hatta olaylar olmuş falan :/ | ||
|
||
| gruptan ayrılan wiilliam boyd | ||