|
||
| kadının bi büyüsü war..ben bi insanın sesi güzel olurda bu kadar mı olurr yaa.. | ||
|
||
| aynen artık been moody olamdgı için bende esekı zevki alamıyorum bu gruptan ama iyigrup yanlız amy lee direk punk çı yaa ordan da biraz soğudum ben | ||
|
||
| en seVdiim yabancı grup..amy lee nin sesi harika W değil V kırmızı baget |
||
|
||
| yeni kilp defalarca izledim ama tam içime sinmedi | ||
|
||
gruptan ayrılan wiilliam boyd hyr cnm ben moddy we bu yüzden album 3 ekime ertelenmişti henüz bilmediğim bi nedenden dolayı da 3 kasıma ertelenmiş album die duydum
|
||
|
||
| Amy Lee'nin büyülü sesi...Bu grup bence çok iyi,sahne performansları falan tam onlara yakışır şekilde...Favorilerim Tourniquet,Everybody's Fool ve tabiki de Going Under | ||
|
||
çok güzel bi grup.yabancı şarkıcıların çoğuna göre güzel, anlamlı sözlere sahip şarkıları var.going under,bring me to life hepsi çok güzel.going under'ın klibindeki adamların suratları da süper olmuş
|
||
|
||
albüm kasımda değil ekim 3 de çıkıyor.öyle bi şey olsaydı resmi sitede anında değişiklik yapılırdı.
|
||
|
||
eVet harika sarkıları Varrrr bayılıyorummmw değil arkadaşlar v, t,u,ü,V,y,z... |
||
|
||
| Yeni çıkardığı single'ı dinleyince Amy'nin sesini özlediğimi anladım, insanın içine işleyen bir sesi var yahu. Yeni albümleri de güzel olacağa benziyor. | ||
|
||
gruptan ayrılan wiilliam boyd hyr cnm ben moddy we bu yüzden album 3 ekime ertelenmişti henüz bilmediğim bi nedenden dolayı da 3 kasıma ertelenmiş album die duydum |
||
|
||
ben bu gruba bayılıyorum süper bi grup şarkıları süper özellikle de 'bring me to life' ve 'fiedls of innocence'
|
||
|
||
| harikalar bncee yaa bütn sarkıları ck hos ama bring me to life , going under sarkıları ck guzel | ||
|
||
| yaaa yeni klibini izledim güzel ama bie eva ya yakışmamış eski eva gitmiş yerine değişik bir eva gelmiş bn eski evamı istiorummmmmm | ||
|
||
"call me when you re sober" mükemmel bir parça klibde çok güzel olmuş ama ben bir eva fanı olarak bir kaç karesini beğenmedim.ama genede çok güzel...
|
||